Mostrar un anunci de display a YouTube

Si voleu que els anuncis d'una campanya de display es mostrin a YouTube, podeu editar els emplaçaments i fer que els anuncis apareguin en vídeos o canals de YouTube concrets, o bé en tot YouTube. També podeu excloure els vostres anuncis per tal que no es mostrin amb determinat contingut de vídeo.

Si us interessa utilitzar formats d'anunci de vídeo dissenyats per arribar als usuaris de YouTube i a la Xarxa de Display, plantegeu-vos crear una campanya de vídeo.

Abans de començar

• Tot i que no es pot segmentar directament l'aplicació YouTube, podeu introduir manualment "youtube.com" en triar un emplaçament. També podeu crear una campanya discovery per publicar els anuncis als feeds de la pàgina d'inici de YouTube i de les recomanacions per a després feeds (a més de publicar-los a les pestanyes Promocions i Social de Gmail, i a Discover).
  • Només podeu excloure contingut de manera reactiva. Per exemple, si hi ha vídeos o canals concrets que no generen millors conversions per a les vostres campanyes o que no són adequats per a la vostra marca, us recomanem que els excloeu.
Nota: els anuncis d'imatge de display no es difonen a YouTube.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Afegir canals i vídeos específics de YouTube

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. A la barra de visualitzacions de la part superior, seleccioneu Campanyes de display.
    Nota: si preferiu utilitzar el tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Canvia la visualització, a la part superior esquerra del compte de Google Ads.
  3. Seleccioneu el nom de la campanya que voleu editar.
  4. Seleccioneu el nom del grup d'anuncis en què voleu afegir els emplaçaments.
  5. Al menú de seccions de l'esquerra, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  6. Al menú de pàgines de la part superior, feu clic a Contingut i, tot seguit, a Emplaçaments.
  7. Seleccioneu Canals de YouTube o Vídeos de YouTube i feu una cerca mitjançant camp de cerca.
  8. Feu clic a les caselles de selecció que hi ha al costat de cada emplaçament que vulgueu incloure al grup d'anuncis.
    • Per afegir diversos emplaçaments, feu clic a Introdueix diversos emplaçaments, a la part inferior del quadre, i introduïu els URL del vídeo o del canal. En acabat, feu clic a Afegeix x emplaçaments (la "x" indicarà el nombre d'emplaçaments que afegireu).
  9. Feu clic a Desa.

Excloure canals i vídeos específics de YouTube

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. A la barra de visualitzacions de la part superior, seleccioneu Campanyes de display.
    Nota: si preferiu utilitzar el tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Canvia la visualització, a la part superior esquerra del compte de Google Ads.
  3. Seleccioneu el nom de la campanya que voleu editar.
  4. Seleccioneu el nom del grup d’anuncis en què voleu excloure els emplaçaments.
  5. Al menú de seccions de l'esquerra, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  6. Al menú de pàgines de la part superior, feu clic a Contingut i, tot seguit, a Exclusions d'emplaçament.
  7. Feu clic a la icona de llapis Edita.
  8. Feu clic a Exclou els emplaçaments.
  9. Seleccioneu Canals de YouTube o Vídeos de YouTube i feu una cerca mitjançant camp de cerca.
  10. Feu clic a les caselles de selecció que hi ha al costat de cada ubicació que voleu excloure del grup d’anuncis.
    • Per excloure diversos emplaçaments, feu clic a Introdueix diversos emplaçaments, a la part inferior del quadre, i introduïu els URL del vídeo o del canal. Podeu excloure fins a 10.000 emplaçaments per campanya. En acabat, feu clic a Afegeix x emplaçaments (la "x" indicarà el nombre d'emplaçaments que excloureu).
    • Si heu creat una llista d'exclusions d'emplaçament, també podeu fer clic a Utilitza la llista d'exclusions d'emplaçament i aplicar la llista al grup d'anuncis.
  11. Feu clic a Desa.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now