Tiettyä aihetta koskevien sivujen sulkeminen pois

Jotta voit tavoittaa enemmän potentiaalisia asiakkaita, mainoksesi näkyvät nyt sellaisen sisällön yhteydessä, joka vastaa jotakin kohdistuksessa käyttämääsi aihetta, sijoittelua tai Display-/video-/hakuavainsanaa. Jos olet esimerkiksi kohdistanut mainokset aiheeseen "polkupyörät" ja valinnut Display-/video-/hakuavainsanaksi "pyöräily", mainokset näkyvät sellaisen sisällön yhteydessä, joka liittyy näistä jompaankumpaan.

Lisäksi asiayhteyteen kohdistus löytyy nyt yhdeltä Google Adsin sivulta, joten voit ylläpitää kaikkia sisältökohdistustyyppejä (aiheet, sijoittelut, Display-/videomainosten avainsanat ja poissulkemiset) samassa näkymässä. Pääset uudelle sivulle klikkaamalla vasemmanpuoleisen navigointivalikon Kampanjat Campaigns Icon ‑kohdasta Sisältö.

Sen lisäksi, että voit kohdistaa mainoksia tiettyä aihetta (esim. autoja tai musiikkia) käsitteleville Google Display ‑verkoston sivuille, voit sulkea aiheita pois. Näin varmistat, että mainoksesi eivät näy sivuilla, joiden teemat eivät ole asiakkaiden kannalta relevantteja.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten suljet pois aiheita, jotta mainoksesi eivät näy tietyillä verkkosivuilla.

Miksi aiheita kannattaa sulkea pois

• Vältät mainosten näkymisen sivuilla, jotka eivät liity yritykseesi.
  • Voit suodattaa pois ala-aiheita ja tarkkoja aihealueita, jotka eivät ole liiketoimintasi kannalta olennaisia.
  • Voit käyttää mainosbudjettisi tehokkaasti sulkemalla pois aiheita, joiden tuotto on alhainen.

Esimerkki

Matkatoimistolla on mainosryhmä, jossa mainostetaan erilaisia kiertomatkoja. Matkatoimisto päättää kohdistaa mainokset Matkailu-aiheeseen, jolla on useita osuvia ala-aiheita (esim. Seikkailumatkat ja Kansallispuistot ja julkiset puutarhat), mutta sulkea pois tarjontansa kannalta vähemmän osuvat ala-aiheet, kuten Lentomatkailu.

Ohjeet

Näin suljet pois tiettyä aihetta koskevat sivut:

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Valitse Google Ads ‐tilin yläreunan Näkymät-palkista Display-kampanjat.
  2. Klikkaa vasemmalta navigointivalikosta Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  3. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö ‑valikkoa.
  4. Valitse Sisältö.
  5. Klikkaa Sisältö-sivulta Poissuljetut aiheet ‑välilehteä.
  6. Valitse "Poissuljetut aiheet" ‑sivulta niiden aiheiden vasemmalla puolella olevat ruudut, jotka haluat sulkea pois.
  7. Klikkaa Poista.

Voit yhdistää useita poissulkemistyyppejä, jolloin mainokset eivät näy minkään mainosryhmästä poissulkemasi sisällön yhteydessä.