Tiettyä aihetta koskevien sivujen sulkeminen pois

Voit myös sulkea pois aiheen perusteella mainoksesi pitämiseksi poissa verkkosivuilta, joiden teemat eivät ole osuvia asiakkaillesi – samalla periaatteella kuin kohdistat Google Display -verkoston tiettyihin aiheisiin, kuten autoihin tai musiikkiin, liittyviin sivuihin.

Syitä aiheiden poissulkemiseksi

• Vältät mainostesi näyttämisen sivuilla, jotka eivät ole yrityksesi kannalta osuvia.
  • Jatkat laveisiin aiheryhmiin kohdistamista, mutta jätät aliryhmiä ja kapeita markkinaryhmiä pois.
  • Käytät mainosbudjettisi tehokkaasti jättämällä pois aiheita, joiden tuotto on alhainen.

Esimerkki

Matkatoimistolla on mainosryhmä, joka mainostaa erityyppisiä kiertomatkoja. Matkatoimisto päättää kohdistaa aiheeseen Matkailu , jolla on useita osuvia ala-aiheita, kuten Seikkailumatkat ja Kansallispuistot ja julkiset puutarhat, mutta sulkea pois ala-aiheet, jotka ovat vähemmän osuvia matkatoimiston tuotteiden kannalta, kuten Lentomatkailu.

Aiheiden poissulkeminen

1. Siirry Display-verkosto-välilehdelle ja klikkaa + Kohdistus kaavion yläpuolella.
  2. Valitse mainosryhmä.
  3. Klikkaa avattavaa Lisää mainosryhmän poissulkemisia- tai Lisää kampanjan poissulkemisia -valikkoa ja valitse Aiheet.
  4. Etsi poissuljettava aihe kirjoittamalla termi tai ilmaus hakukenttään tai tarkista valittavissa olevat ala-aiheet klikkaamalla kutakin aihetta. Valitse lisää » jokaisen poistettavan aiheen tai ala-aiheen vieressä.
  5. Valitse Sulje ja sen jälkeen Tallenna.

Seuraava vaihe