Ekskluder sider om et bestemt emne

For at sikre, at du når ud til så mange potentielle kunder som muligt, bliver dine annoncer nu vist sammen med indhold, der matcher en hvilket som helst af de placeringer eller et hvilket som helst af de emner, placeringer eller søgeord på Displaynetværket, Videonetværket eller Søgenetværket, du målretter mod. Hvis du f.eks. målretter mod "cykler" som emne og "cykling" som søgeord på Displaynetværket, Videonetværket eller Søgenetværket, bliver dine annoncer vist i indhold, der matcher enten én af delene eller begge dele.

Du vil også se, at kontekstmålretning er blevet forenklet og placeret på en enkelt side i Google Ads, så du kan administrere alle indholdsbaserede målretningstyper (Emner, Placeringer, Display-/videosøgeord og Ekskluderinger) i en enkelt visning. Du finder den nye side i sektionen "Indhold" under Kampagner Campaigns Icon på navigationsmenuen til venstre.

På samme måde som du kan målrette mod sider på Displaynetværket med et bestemt emne, f.eks. biler eller musik, kan du også ekskludere efter emne for ikke at få vist dine annoncer på websider, hvis emner ikke er relevante for dine kunder.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du ekskluderer emner, så dine annoncer ikke vises på bestemte websider.

Gode grunde til at ekskludere emner

• Undgå at vise dine annoncer på sider, der ikke er relevante for din virksomhed.
  • Bortfiltrer underemner og nicheområder, der ikke er relevante for din virksomhed.
  • Brug dit annonceringsbudget effektivt, og ekskluder emner med et lavt afkast.

Eksempel

Et rejsebureau har en annoncegruppe, der indeholder annoncer for forskellige typer rejser. Rejsebureauet beslutter sig for at målrette mod emnet Rejser, der har mange forskellige underemner såsom Eventyrrejser og Regionale parker og haver, men at ekskludere underemner, der er mindre relevante for det, de tilbyder, f.eks. Flyrejser.

Vejledning

Sådan ekskluderer du sider om et bestemt emne:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Vælg Displaykampagner på bjælken Visninger øverst på din Google Ads-konto.
  2. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon i navigationsmenuen til venstre.
  3. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold i sektionsmenuen.
  4. Klik på Indhold.
  5. Klik på fanen Emneekskluderinger på siden "Indhold".
  6. Vælg de emner, du vil ekskludere, på siden "Emneekskluderinger" ved at markere afkrydsningsfelterne ud for hvert af dem.
  7. Klik på Fjern.

Du kan kombinere flere ekskluderingstyper, og dine annoncer vil ikke matche noget af det indhold, du har ekskluderet i din annoncegruppe.