Hintatarjouksen valitseminen Display-verkoston kampanjalle

Google Display -verkoston hintatarjoustyyppien avulla saat parhaan hyödyn kampanjoistasi, sillä voit asettaa juuri oikean hinnan mainoksillesi. Voit käyttää seuraavia hintatarjoustyyppejä Display-verkostossa.

Hintatarjousstrategiat

• Tehostettu klikkauskohtainen hinta (ECPC) ‑strategia on valittavissa, kun olet määrittänyt manuaalisesti klikkauskohtaisia hintatarjouksia. Siinä hintatarjouksia muokataan automaattisesti siten, että saat mahdollisimman paljon konversioita.
  • CPA-tavoite (hankintakohtainen hinta) pyrkii kasvattamaan konversioiden määrää samalla, kun se tähtää tiettyyn hankintakohtaiseen hintaan.
  • Tavoiteltu mainostuotto pyrkii lisäämään konversion arvoa samalla, kun se tähtää tiettyyn mainostuottoon.
  • Tuhannen näkyvän impression hinta keskittyy näyttökertoihin.
  • Maksimoi klikkaukset määrittää hintatarjoukset siten, että saat mahdollisimman paljon klikkauksia budjetillasi.
  • CPE-hinta määrittää hintatarjouksesi, kun käyttäjä reagoi mainokseen, esimerkiksi viemällä hiiren lightbox- tai Shopping-mainoksen päälle, klikkaamalla sitä tai napauttamalla sitä.
  • Manuaaliset klikkauskohtaiset hintatarjoukset mahdollistavat sen, että voit määrittää itse mainostesi korkeimman klikkauskohtaisen hinnan.

Huom. CPA-tavoite, tavoiteltu mainostuotto ja tehostettu klikkauskohtainen hinta ovat kaikki konversioihin keskittyviä Smart Bidding ‑strategioita.

Muistettavaa

• Käytettävissä olevat hintatarjousstrategiat vaihtelevat kampanjatyypin tai mainosryhmän mukaan.
  • Display-verkoston kampanjoissa voit määrittää mainosryhmän oletushintatarjouksia, muokattuja hintatarjouksia tai hintatarjousten muokkauksia.

Vinkki: Yhdistä hintatarjousstrategiasi kampanjan tavoitteisiin. Jos esimerkiksi haluat keskittyä näyttökertoihin, sinun kannattaa harkita tuhannen näkyvän impression hintaa. Jos tavoittelet klikkauksia, sinulle voivat sopia manuaaliset klikkauskohtaiset hintatarjoukset tai Maksimoi klikkaukset ‑hintatarjousstrategia. Jos haluat konversioita, sinun kannattaa harkita tehostetun klikkauskohtaisen hinnan, CPA-tavoitteen tai tavoitellun mainostuoton hintatarjousstrategioita.

Hintatarjoukset Display-verkoston kampanjoissa

Haku- ja Display-mainokset tavoittavat ihmiset eri aikoihin. Kun ihmiset etsivät aktiivisesti jotakin, hakumainoksesi voi olla heidän tarvitsemansa vastaus. Display-verkostossa mainoksesi näkevä henkilö voi sitä vastoin olla selailemassa suosikkiblogiaan tai katsomassa videoita eikä siis aktiivisesti etsimässä tarjontaasi. Display-verkoston hintatarjousten avulla voit näyttää potentiaalisille asiakkaille mainoksia oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Klikkausprosentit ovat usein pienempiä Display-verkostossa, koska käyttäjän huomiota voi olla vaikea saada. Tällöin Display-verkoston hintatarjousstrategiasta on apua: sen avulla voit määrittää hintatarjouksia klikkauksille, konversioille tai näyttökerroille, jotka tapahtuvat vain Display-verkostossa. Näin hallitset kustannuksesi paremmin ja voit varmistaa, että hintatarjouksesi vastaavat mainoksista saamaasi arvoa.

Ensimmäisen hintatarjouksen valitseminen

Kun haluat löytää sopivan Display-verkoston hintatarjouksen, tee aloitushintatarjous, seuraa mainosten tehokkuutta ja muokkaa sitten hintatarjousta. Jos et määritä kohdistukselle tiettyjä hintatarjouksia, Google Ads käyttää mainosryhmän oletushintatarjousta.

Kun olet tehnyt aloitushintatarjouksen, odota muutaman päivän ajan, ja kirjaudu sitten tilillesi. Pääset arvioimaan hintatarjoustasi seuraavien ohjeiden avulla.

• Valitse uudistuneen Google Adsin navigaatiopaneelista Display-kampanjat ja valitse sitten sivuvalikosta Kampanjat. Tällöin näet kunkin Display-verkoston kampanjan klikkausten ja näyttökertojen määrän. Huom. Jos valitset sivuvalikosta Mainosryhmät, voit nähdä kunkin mainosryhmän klikkausten ja näyttökertojen määrän. Kun klikkaat mainosryhmää, voit nähdä mainoskohtaiset tulokset.
  • Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, valitse kaikkien kampanjoiden näkymä ja etsi Display-verkoston kokonaismääriä koskeva rivi.

Voit aloittaa miettimällä, kerääkö mainos klikkauksia ja johtavatko kyseiset klikkaukset haluamiisi tuloksiin. Suosittelemme, että jatkat näyttökertojen ja klikkausten seuraamista. Kannattaa odottaa muutama viikko, ennen kuin teet paljon muutoksia. Jos muokkaat hintatarjouksiasi usein, et ehkä pysty arvioimaan tehokkuutta tarkasti.

Sinun kannattaa muistaa, että mainoksen tehokkuus Display-verkostossa ei vaikuta hakumainostesi sijoitukseen, eikä alhainen klikkausprosentti Display-verkostossa vaikuta hakumainostesi laatupisteisiin.

Jos haluat nähdä, tuottavatko mainostesi klikkaukset toimintaa sivustollasi tai puheluita yritykseesi, voit hankkia kattavia tietoja konversioseurannan avulla.

Hintatarjouksen muokkaukset

Jos käytät tehostetun klikkauskohtaisen hinnan, manuaalisen klikkauskohtaisen hinnan tai katseltavissa olevan tuhannen näkyvän impression hinnan hintatarjousstrategioita, voit määrittää hintatarjousstrategioiden muokkauksia. Näin pystyt paremmin säätelemään sitä, milloin ja missä mainos näytetään. Hintatarjousten muokkaukset voidaan määrittää kampanjatasolla (tietyille mobiililaitteille, ajankohdille, päiville ja sijainneille). Niiden avulla voit myös tehdä kilpailukykyisempiä hintatarjouksia tietyille kohdistustavoille, esimerkiksi mainosryhmien avainsanoille, yleisöille, demografisille tiedoille, aiheille tai sijoitteluille.

Voit nähdä hintatarjousstrategian tilan mainosryhmien sivulta.

• Valitse uudistuneessa Google Adsissa sivustovalikosta Mainosryhmät. Tällöin näet Aktiivinen hintatarj. muokkaus ‑sarakkeen. Jos et näe tätä saraketta, klikkaa sarakekuvaketta Sarakkeet, valitse Attribuutit ja sitten Aktiivinen hintatarj. muokkaus.
  • Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, avattava Hintatarjoukset-valikko on Display-verkosto-sivun tilastotaulukon yläpuolella. Tästä valikosta voit ottaa käyttöön hintatarjousten muokkaukset yhdelle mainosryhmän kohdistustavalle.