Hintatarjouksen valitseminen Display-verkoston kampanjalle

Google Display ‑verkoston hintatarjoustyyppien avulla saat parhaan hyödyn kampanjoistasi, sillä voit asettaa mainoksillesi juuri oikean hinnan. Voit käyttää seuraavia hintatarjoustyyppejä Display-verkostossa.

Hintatarjousstrategiat

Huom. CPA-tavoite, konversiomäärän maksimointi, ROAS-tavoite ja tehostettu klikkauskohtainen hinta ovat kaikki konversiopainotteisia Smart Bidding ‑strategioita.

Jos tarvitset Smart Bidding ‑strategioita koskevaa tarkempaa opastusta, lataa Display-verkoston Smart Bidding ‑opas.

Hyvä muistaa

• Käytettävissä olevat hintatarjousstrategiat riippuvat kampanjatyypistä ja mainosryhmästä.
  • Display-verkoston kampanjoissa voit asettaa mainosryhmän oletushintatarjouksia, omia hintatarjouksia tai hintatarjousten muokkauksia.
Vinkki: Käytä kampanjasi tavoitteisiin sopivaa hintatarjousstrategiaa. Jos haluat esimerkiksi keskittyä impressioihin, käytä tuhannen näkyvän impression hintatarjouksia. Jos tavoittelet klikkauksia, manuaalinen CPC ja klikkausmäärän maksimoiva hintatarjousstrategia ovat hyviä vaihtoehtoja. Jos taas pyrit saamaan konversioita, voit käyttää CPA-tavoite-, Maksimoi konversiot- tai ROAS-tavoite ‑strategiaa.

Hintatarjoukset Display-verkoston kampanjoissa

Haku- ja Display-mainokset tavoittavat ihmiset eri hetkinä. Kun ihmiset etsivät aktiivisesti jotakin, hakumainoksesi voi olla heidän tarvitsemansa vastaus. Display-verkostossa mainoksesi näkevä henkilö voi sitä vastoin olla selailemassa suosikkiblogiaan tai katsomassa videoita eikä siis aktiivisesti etsimässä tarjoamiasi tuotteita tai palveluja. Display-verkoston hintatarjousten avulla voit kohdistaa potentiaalisille asiakkaille mainoksia oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Klikkausprosentit (CTR) ovat usein pienempiä Display-verkostossa, koska käyttäjän huomiota voi olla vaikeampi saada. Tällöin Display-verkoston hintatarjousstrategiasta on apua: sen avulla voit asettaa hintatarjouksia klikkauksille, konversioille tai impressioille, jotka toteutuvat vain Display-verkostossa. Näin kulut pysyvät paremmin kurissa ja voit varmistaa, että hintatarjouksesi vastaavat mainoksista saamaasi arvoa.

Ensimmäisen hintatarjouksen valitseminen

Kun haluat löytää sopivan Display-verkoston hintatarjouksen, tee aloitushintatarjous, seuraa mainosten tuloksia ja muokkaa sitten hintatarjousta. Jos et aseta kohdistukselle tiettyjä hintatarjouksia, Google Ads käyttää mainosryhmän oletushintatarjousta.

Kun olet tehnyt aloitushintatarjouksen, odota muutama päivä ja kirjaudu sitten tilillesi. Pääset arvioimaan hintatarjoustasi seuraavasti:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon ja valitse Yleiskatsaus.
  2. Klikkaa Näkymät-välilehteä ja valitse Display-kampanjat.
Huom. Jos haluat mieluummin käyttää vasemman reunan navigaatiopaneelia, klikkaa Google Ads ‐tilin vasemmasta yläkulmasta Vaihda näkymä.
  1. Näet kunkin Display-kampanjan klikkaus- ja impressiomäärän.
Huom. Jos valitset alasivuvalikosta Mainosryhmät, näet kunkin mainosryhmän klikkausten ja impressioiden määrän. Kun klikkaat mainosryhmää, näet mainoskohtaiset tulokset. Lue lisää hintatarjouksen summan valitsemisesta.

Voit aloittaa miettimällä, saako mainos klikkauksia ja johtavatko klikkaukset haluamiisi tuloksiin. Suosittelemme, että jatkat impressioiden ja klikkausten seuraamista ja odotat muutaman viikon, ennen kuin teet kovin paljon muutoksia. Jos muokkaat hintatarjouksia liian usein, et välttämättä pysty arvioimaan tuloksia tarkasti.

Muistathan, että mainostulokset Display-verkostossa eivät vaikuta hakumainostesi sijoitukseen eikä alhainen klikkausprosentti Display-verkostossa vaikuta hakumainostesi laatupisteisiin.

Jos haluat selvittää, johtavatko mainostesi klikkaukset toimintaan sivustollasi tai yritykseesi soitettuihin puheluihin, voit käyttää konversioseurantaa saadaksesi hyödyllisiä vinkkejä.

Hintatarjouksen muokkaukset

Jos käytät tehostetun klikkauskohtaisen hinnan, manuaalisen klikkauskohtaisen hinnan tai tuhannen näkyvän impression hinnan hintatarjousstrategiaa, voit käyttää myös hintatarjousmuokkauksia. Niillä voit vaikuttaa enemmän siihen, milloin ja missä mainos näkyy. Hintatarjouksen muokkauksia voidaan asettaa kampanjatasolla (tietyille mobiililaitteille, ajankohdille, päiville ja sijainneille). Niitä käyttämällä voit myös asettaa kilpailukykyisempiä hintatarjouksia tietyille kohdistustavoille, esimerkiksi mainosryhmien avainsanoille, yleisöille, demografisille tiedoille, aiheille tai sijoitteluille.

Voit tarkistaa hintatarjousstrategian tilan mainosryhmäsivulta. Lue lisää hintatarjousmuokkausten lisäämisestä ja poistamisesta.

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Mainosryhmät.
  4. Jos saraketta ei näy, klikkaa sarakekuvaketta Kuva Google Ads ‐sarakekuvakkeesta, klikkaa Määritteet ja valitse Aktiivinen hintatarj.muokkaus.