Triar una oferta per a una campanya de la Xarxa de Display

Els tipus d'ofertes de la Xarxa de Display de Google us permeten establir un preu adequat per als anuncis de les campanyes a fi de treure'n el màxim profit. Aquí teniu els tipus d'ofertes que podeu fer servir per a la Xarxa de Display:

Estratègies d'oferta:

Nota: el CPA objectiu, la maximització de conversions, el ROAS objectiu i el CPC millorat són estratègies de Smart Bidding que se centren en les conversions.

Per obtenir indicacions detallades sobre les estratègies de Smart Bidding, baixeu la guia de Smart Bidding per a display.

Recordatori

• Pot ser que no totes les estratègies d'oferta estiguin disponibles per a tots els tipus de campanyes o grups d'anuncis.
  • En el cas de les campanyes de la Xarxa de Display, podeu definir ofertes predeterminades del grup d'anuncis, ofertes personalitzades o ajustos d'oferta.
Consell: trieu una estratègia d'oferta en funció dels objectius de la campanya. Per exemple, si us voleu centrar en les impressions, plantegeu-vos utilitzar les ofertes de CPM visible. Si el vostre objectiu són els clics, podeu optar per les ofertes de CPC manual o de maximització de clics. Si voleu obtenir conversions, podeu fer servir les ofertes de CPA objectiu, de maximització de conversions o de ROAS objectiu.

Fer ofertes per a les campanyes de la Xarxa de Display

Els anuncis de cerca i els de display arriben als usuaris en moments diferents. Quan els usuaris estan cercant alguna cosa de manera activa, el vostre anunci de cerca pot ser la resposta que necessiten. Tanmateix, és possible que els usuaris que veuen el vostre anunci a la Xarxa de Display només estiguin navegant pel seu blog preferit o mirant vídeos; és a dir, que no cerquin activament el que oferiu. Fer ofertes per a la Xarxa de Display us permet mostrar els anuncis a clients potencials en el lloc adequat i en el moment oportú.

Com que a la Xarxa de Display pot ser més complicat atraure l'atenció dels lectors, la ràtio de clics d'entrada (CTR) sol ser més baixa. Per això hi ha el sistema d'ofertes de la Xarxa de Display: perquè pugueu definir ofertes pels clics, conversions o impressions que només tenen lloc en aquesta xarxa. Així controlareu millor els costos i us assegurareu que les ofertes s'ajustin al valor que obteniu dels anuncis.

Seleccionar la primera oferta

Per trobar l'oferta que us convé més per a la Xarxa de Display, us recomanem que feu una oferta inicial, vegeu quin rendiment tenen els anuncis i, en funció d'això, la modifiqueu. Si no definiu ofertes específiques per a la segmentació, Google Ads farà servir l'oferta predeterminada del vostre grup d'anuncis.

Un cop feu la primera oferta, espereu uns quants dies i, després, accediu al vostre compte. Per avaluar la vostra oferta:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon i, tot seguit, a Visió general.
  2. Feu clic a la pestanya "Visualitzacions" i seleccioneu Campanyes de display.
Nota: si preferiu utilitzar el tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Canvia la visualització, a la part superior esquerra del compte de Google Ads.
  1. Veureu el nombre de clics i d'impressions de cada campanya de display.
Nota: si seleccioneu Grups d'anuncis al menú de subpàgines, podreu veure el nombre de clics i d'impressions per grup d'anuncis. En fer clic al grup d'anuncis, es mostraran els resultats per anunci. Més informació sobre com es pot triar l'import d'una oferta

La primera pregunta que us podeu fer és "el meu anunci rep clics?" i, tot seguit, "aquests clics es tradueixen en els resultats que vull?". Us recomanem que continueu monitorant les impressions i els clics, però és millor que espereu un parell de setmanes abans de fer gaires canvis. Si editeu les ofertes massa sovint, és possible que no pugueu avaluar el rendiment amb precisió.

Tingueu present que el rendiment dels anuncis a la Xarxa de Display no afecta el vostre rànquing dels anuncis de cerca i que una CTR més baixa a la Xarxa de Display no afecta el nivell de qualitat dels vostres anuncis per a la cerca.

Si voleu saber si aquests clics als anuncis es converteixen en accions al vostre lloc web o en trucades a la vostra empresa, podeu utilitzar el seguiment de conversions per obtenir estadístiques més detallades.

Ajustos d'oferta

Si feu servir les estratègies d'ofertes de CPC millorat, CPC manual o CPM visible, també podeu definir ajustos d'oferta per controlar millor on i quan es mostra el vostre anunci. Els ajustos d'oferta es poden definir al nivell de campanya (per a dispositius mòbils, hores, dies i ubicacions) i també es poden utilitzar amb la finalitat de fer ofertes més competitives per mètodes de segmentació específics, com ara paraules clau, públics, dades demogràfiques, temes o emplaçaments als vostres grups d'anuncis.

Si aneu a la pàgina de grups d'anuncis, podreu trobar l'estat de les ofertes. Més informació sobre com es poden afegir o treure ajustos d'oferta

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Grups d'anuncis.
  4. Si no veieu la columna, feu clic a la icona de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads, seleccioneu Atributs i, tot seguit, Ajustos d'oferta actius.