Føj websiteremarketinglister til annoncegrupper

Føj remarketinglister til dine annoncegrupper, så dine annoncer vises til brugere, der har besøgt dit website. I denne artikel viser vi dig, hvordan du kan føje remarketinglister til annoncegrupper.

Vejledning

Føj remarketinglister til dine annoncegrupper ved at følge disse trin:

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den gamle AdWords-oplevelse, skal du vælge "forrige" nedenfor. Få flere oplysninger

Føj en remarketingliste til en annoncegruppe på Displaynetværket

Hvis du vil bruge remarketinglister på Displaynetværket skal de føjes til annoncegrupper i dine kampagner af typen "Kun Displaynetværket – remarketing" (anbefales) eller "Kun Displaynetværket – alle funktioner". Hvis du opretter en ny remarketingkampagne, er listen "Alle besøgende" allerede oprettet for dig.

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på den annoncegruppe, som du vil føje en remarketingliste til.
  3. Klik på fanen Displaynetværk.
  4. Klik på + Målretning.
  5. Klik på rullemenuen Tilføj målretning, og vælg Interesser og remarketing.
  6. Klik på rullemenuen Vælg kategori, og vælg Remarketinglister. Eksisterende remarketinglister vises.
  7. Klik på dobbeltpilen » ud for de lister, du ønsker at føje til annoncegruppen. Når du tilføjer en liste, vises den i kolonnen "Valgt".
  8. Klik på Luk og Gem, når du er færdig.

Føj en remarketingliste til en annoncegruppe på Søgenetværket

Hvis du vil bruge remarketinglister til søgeannoncer, skal du tilføje remarketinglister for at inddele målretningen for dine kampagner på Søgenetværket i annoncegrupper.

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på den annoncegruppe, som du ønsker at føje en remarketingliste til.
  3. Klik på fanen Målgrupper.
  4. Klik på + Målretning.
  5. Klik på rullemenuen Tilføj målretning, og vælg Interesser og remarketing.
  6. Klik på rullemenuen Vælg kategori, og vælg Remarketinglister. Eksisterende remarketinglister vises.
  7. Klik på dobbeltpilen » ud for de lister, du ønsker at føje til annoncegruppen. Når du tilføjer en liste, vises den i kolonnen "Valgt".
  8. Klik på Luk og Gem, når du er færdig.

Kun disse typer af lister kan bruges på Søgenetværket.

• Tagbaserede lister er lister, der er baseret direkte på taggene på dit website.
  • Regelbaserede lister er lister, der er baseret på regler for de besøgte webadresser.
  • Kombinationslister er alle kombinationer af ovenstående to typer af lister.

Kopiér remarketinglister til en anden annoncegruppe

Når du har oprettet remarketinglister til én annoncegruppe, kan du kopiere og indsætte dem i andre annoncegrupper.

Sådan kopierer du remarketinglister:

1. Markér felterne ud for de remarketinglister, du vil kopiere.
  2. Klik på rullemenuen Rediger, og vælg Kopiér.

Sådan indsætter du dine kopierede remarketinglister:

1. Klik på fanen Kampagner.
  2. Vælg en kampagne.
  3. Markér felterne ud for de annoncegrupper, hvor du vil indsætte dine remarketinglister.
  4. Klik på rullemenuen Rediger, og vælg Sæt ind.

Flere oplysninger om remarketinglister

Flere annoncegrupper eller kampagner kan målrette mod den samme remarketingliste. Hvis mere end én af dine annoncer er målrettet mod samme remarketingliste, er alle disse annoncer kvalificerede til at blive vist. Hvis en besøgende står på mere end én af dine remarketinglister, er de annoncer, der er i remarketingkampagnerne for de pågældende lister, kvalificerede til at blive vist. I begge tilfælde vælger Google Ads den annonce, der har den højeste annoncerangering til at deltage i annonceauktionen.

Ved at føje andre målretningsmetoder til din remarketingkampagne på Displaynetværket kan du indsnævre din målgruppe. Hvis du f.eks. føjer displaysøgeord til en annoncegruppe i din remarketingkampagne og vælger indstillingen "Målretning og bud" for både remarketinglister og søgeord, vises dine annoncer kun til brugere på dine remarketinglister, når de besøger websites, der matcher dine søgeord. Hvis du vælger indstillingen "Kun bud" for remarketinglister og "Målretning og bud" for søgeord, vises dine annoncer til brugere, når de besøger websites, der matcher dine søgeord. Hvis de brugere, der besøger de pågældende websites, er på din remarketingliste, anvendes buddet på din remarketingliste.