Afegir segments de dades dels visitants d'un lloc web a anuncis de compres

A fi d'oferir una visualització completa i consolidada dels públics i de simplificar-ne la gestió i l'optimització, trobareu les millores següents a Google Ads:

• Informes de públics nous
    Ara, els informes detallats sobre les dades demogràfiques, els segments i les exclusions de públic es consoliden en un sol lloc. Feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon, obriu la pestanya "Públics, paraules clau i contingut" i feu clic a Públics. Des d'aquesta pàgina d'informes també podeu gestionar fàcilment els públics. Obteniu més informació sobre els informes de públics.
  • Termes nous
    Hem afegit termes nous als informes de públics i a tot Google Ads. Per exemple, ara els "tipus de públics" (que inclouen els públics personalitzats, els actius al mercat i els afins) s'anomenen segments de públic, i en lloc de "remàrqueting" parlem de "les vostres dades". Obteniu més informació sobre l'actualització de termes i frases relacionats amb els públics.

Podeu afegir segments de les vostres dades als grups d'anuncis perquè els anuncis es mostrin a les persones que han visitat el vostre lloc web. En aquest article us expliquem com podeu afegir segments de les vostres dades als grups d'anuncis.

Instruccions

Per afegir els segments de les vostres dades als grups d'anuncis, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Públics.
  3. Al mòdul "Segments de públic", seleccioneu Visualització de campanya o Visualització de grup d'anuncis al menú desplegable de visualitzacions per filtrar el nivell d'informe que vulgueu veure.
  4. Per fer canvis en la segmentació, feu clic a Editeu segments de públic.
  5. Seleccioneu la campanya o el grup d'anuncis que vulgueu actualitzar.
  6. Utilitzeu les opcions "Cerca" i "Navega" per trobar i seleccionar els segments a què voleu orientar els anuncis.
  7. Feu clic a la casella de selecció que hi ha al costat del segment a què voleu orientar els anuncis per tal d'afegir-lo a la segmentació.
  8. Feu clic a Desa.

Més informació sobre els segments de les vostres dades

Es poden orientar diversos grups d'anuncis o campanyes al mateix segment de dades. Si teniu més d'un anunci que s'orienta al mateix segment de dades, es pot mostrar qualsevol d'aquests anuncis. Si un visitant figura en més d'un dels segments de les vostres dades, se li poden mostrar els anuncis de les campanyes que utilitzen aquests segments. En tots dos casos, Google Ads tria l'anunci que té el rànquing d'anunci més alt per competir a la subhasta d'anuncis.

Afegir altres mètodes de segmentació a la campanya de la Xarxa de Display que utilitza les dades del vostre lloc web o aplicació pot reduir el públic. Per exemple, si afegiu paraules clau de display a un grup d'anuncis de la campanya que fa servir dades del vostre lloc web o aplicació i seleccioneu l'opció de configuració "Segmentació i oferta" tant per als segments de dades com per a les paraules clau, els anuncis només es podran mostrar als usuaris que figuren als segments de les vostres dades quan visitin llocs web que coincideixin amb les paraules clau. Si seleccioneu l'opció de configuració "Només oferta" per als segments de les vostres dades i l'opció de configuració "Segmentació i oferta" per a les paraules clau, els anuncis es podran mostrar als usuaris quan visitin llocs web que coincideixin amb les paraules clau. Si els usuaris que visiten aquests llocs web figuren al segment de les vostres dades, s'aplicarà l'oferta d'aquest segment.