Sobre la configuració de segments de les vostres dades

A fi d'oferir una visualització completa i consolidada dels públics i de simplificar-ne la gestió i l'optimització, trobareu les millores següents a Google Ads:

• Informes de públics nous
    Ara, els informes detallats sobre les dades demogràfiques, els segments i les exclusions de públic es consoliden en un sol lloc. Feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon, obriu la pestanya "Públics, paraules clau i contingut" i feu clic a Públics. Des d'aquesta pàgina d'informes també podeu gestionar fàcilment els públics. Obteniu més informació sobre els informes de públics.
  • Termes nous
    Hem afegit termes nous als informes de públics i a tot Google Ads. Per exemple, ara els "tipus de públics" (que inclouen els públics personalitzats, els actius al mercat i els afins) s'anomenen segments de públic, i en lloc de "remàrqueting" parlem de "les vostres dades". Obteniu més informació sobre l'actualització de termes i frases relacionats amb els públics.

Els segments de dades inclouen clients existents i persones que han visitat anteriorment el vostre lloc web o la vostra aplicació mòbil. Obteniu informació sobre com podeu utilitzar les vostres dades en campanyes de display i en campanyes de cerca.

Afegir l'etiqueta de Google a un lloc web o a una aplicació

Per començar a utilitzar segments de dades, configureu una font de públic per al vostre lloc web o per a les vostres aplicacions. Els fragments d'etiqueta són blocs de codi petits que obteniu quan etiqueteu el lloc web a Fonts de públic. Quan tingueu els fragments, els podeu afegir al lloc web. Per orientar la publicitat a persones que han utilitzat les vostres aplicacions mòbils, configureu les dades amb un SDK a fi de segmentar pels esdeveniments que hàgiu definit. Més informació sobre el remàrqueting dinàmic per a aplicacions

El fragment d'esdeveniment

Un cop hàgiu afegit l'etiqueta de Google, podeu enviar més dades a Google Ads per crear segments de dades i fer un seguiment de les conversions mitjançant l'ordre "event". El fragment d'esdeveniment us permet capturar esdeveniments i paràmetres d'esdeveniment associats que s'utilitzen per crear segments de dades.
Per exemple, podeu utilitzar el fragment d'esdeveniment per orientar la publicitat als usuaris que s'han registrat al vostre lloc web. Segons el vostre tipus d'empresa, haureu de transferir dades específiques a Google Ads mitjançant el fragment d'esdeveniment.

Començar a utilitzar segments de dades

Després de configurar una font de públic, ja esteu a punt per crear un segment. Podeu crear segments per a diferents tipus de visitants. Per exemple, podeu afegir a un segment els visitants que consulten la pàgina web de la vostra categoria de producte més popular. El fragment de dades indica a Google Ads que desi els visitants a "Segment de categoria popular". Quan els usuaris visiten la pàgina, el seu identificador de galeta s'afegeix als segments de les vostres dades.

Informació sobre com es poden crear segments de dades amb els visitants del lloc web i els usuaris de l'aplicació

Segments creats automàticament

Si heu configurat fonts de públic, Google Ads us crearà segments predeterminats. Podeu començar a orientar immediatament els vostres grups d'anuncis a aquests segments. Més informació sobre els segments creats automàticament que teniu disponibles

Aquests són alguns dels segments predeterminats més habituals:

• Tots els visitants: aquest segment s'emplena fent servir tots els valors de tots els paràmetres de la vostra implementació d'etiquetatge i inclou els usuaris que han visitat les vostres pàgines amb fragments d'esdeveniment de dades.
  • Tots els usuaris que han fet una conversió: aquest segment s'emplena automàticament fent servir la vostra etiqueta de seguiment de conversions i inclou els usuaris que han fet una conversió al vostre lloc web. Si no heu configurat el seguiment de conversions, aquest segment estarà buit.
  • Segment optimitzat de Google Ads: es tracta d'un segment de combinació format per diversos segments de fonts de públic disponibles. Per crear aquest segment, heu de connectar almenys una font de dades des de la pàgina Fonts de públic.

Regles de segments de dades

Un cop hàgiu afegit l'etiqueta de Google i el fragment d'esdeveniment opcional al vostre lloc web o a la vostra aplicació, podeu definir segments per a diferents seccions del lloc web o de l'aplicació mitjançant regles. Per exemple, si voleu definir un segment per a una pàgina web en què veneu sabates, podeu fer servir la regla següent: "L'URL conté sabates". Tingueu en compte que els URL de les pàgines de producte han d'incloure el terme "sabates", per exemple, www.example.com/sabates.

Amb les regles podeu crear tants segments com vulgueu sense haver d'afegir més etiquetes al lloc web ni a l'aplicació. La pràctica recomanada és que comenceu amb els segments que se us creen automàticament, però si els voleu personalitzar, podeu fer servir les regles de segment. Recordeu que només els segments amb més de 100 usuaris actius seran aptes per publicar anuncis. És possible que els segments granulars no siguin aptes per publicar-ne perquè pot ser que no compleixin els requisits mínims.

Més informació sobre les regles dels segments de dades

Paràmetres personalitzats

El fragment d'esdeveniment de remàrqueting dinàmic us permet enviar paràmetres personalitzats que podeu fer servir per crear segments de dades.

Per exemple, podeu enviar el preu d'un producte i el tipus de pàgina (com ara la pàgina de compra) amb el fragment d'esdeveniment per crear un segment d'usuaris que han comprat qualsevol article per sobre d'un preu determinat. En aquest cas, els paràmetres personalitzats que inclouríeu al fragment d'esdeveniment serien "value" (preu del producte) i "page type" (tipus de pàgina, que indica en quin punt del recorregut de compra es troben els clients).

Obteniu més informació sobre com es poden utilitzar plantilles per a segments de visitants anteriors del lloc web.

Nota: Google Ads no permet que s'implementin etiquetes en pàgines relacionades amb ofertes restringides d'acord amb les polítiques. Més informació sobre la política de publicitat personalitzada

Desactivar la recollida de dades

Podeu optar per desactivar la recollida de dades de publicitat personalitzada per als usuaris que no vulguin veure anuncis personalitzats o pels vostres propis motius de compliment. Podeu modificar l'etiqueta de lloc web global i desactivar la recollida de dades de publicitat personalitzada per a usuaris concrets del lloc web, o bé optar per excloure tots els usuaris de Califòrnia a la secció Gestor de públics del compte de Google Ads.