Sobre l'estat de les paraules clau

L'estat de les paraules clau permet saber si les paraules clau estan actives. Si la vostra paraula clau no activa la publicació de cap dels anuncis, us indicarem quin és el problema.

Aquest article explica com podeu consultar l'estat de les paraules clau, els diferents tipus d'estat de les paraules clau i el seu significat.

Trobar l'estat de les paraules clau

L'estat de les paraules clau us permet saber si els anuncis s'estan publicant. Per trobar l'estat de les paraules clau, seguiu les instruccions següents.

Instruccions

Podeu veure l'estat de les paraules clau a la columna "Estat" de la taula d'estadístiques. A continuació s'indica com podeu accedir-hi:

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Paraules clau de cerca.
  4. Reviseu la columna "Estat". Al costat de cada paraula clau, se n'indica l'estat actual.

Tipus d'estat de les paraules clau

Aquí teniu els diferents tipus d'estat:

Tipus d'estat Exemples
No apta La campanya està en pausa; s'ha tret el grup d'anuncis.
Apta La paraula clau és apta per fer que es mostrin anuncis.
Apta (amb limitacions) El volum de cerques és baix; no s'ha arribat a l'estimació d'oferta per a la primera pàgina.
Pendent: en procés de revisió La paraula clau està en procés de revisió. La paraula clau no podrà activar anuncis fins que no s'hagi revisat, cosa que pot tardar fins a un dia laborable.

Significat dels diferents estats

L'estat d'una paraula clau indica si la paraula activa la publicació d'anuncis per als vostres clients objectiu. En general, l'estat de la paraula clau serà un de tres estats generals:

• Els anuncis es publiquen.
  • Els anuncis no es publiquen perquè heu posat en pausa o tret una paraula clau, un grup d'anuncis o una campanya.
  • Els anuncis no es publiquen perquè hi ha un problema amb el vostre compte o amb la vostra paraula clau.

Tot seguit es descriuen els diferents tipus d'estat de les paraules clau juntament amb el seu significat:

Estat de paraula clau Què vol dir Pas següent
No apta Campanya en pausa: les paraules clau no estan actives perquè heu posat en pausa la campanya. Si la campanya està en pausa, les paraules clau d'aquesta campanya també deixaran de publicar anuncis. Obteniu informació sobre com podeu reactivar la campanya. Guide me in my account Guia'm pel compte per activar una campanya en pausa.
Campanya pendent: les paraules clau no estan actives perquè s'ha programat que la campanya comenci en una data futura i encara no mostra anuncis. Obteniu informació sobre com podeu canviar la data d'inici de la campanya.
Campanya treta: les paraules clau no estan actives perquè heu tret la campanya que les contenia. Obteniu informació sobre com podeu tornar a activar la campanya.
Campanya finalitzada: les paraules clau no estan actives perquè la campanya ja ha arribat a la data de finalització programada i ha passat a estar inactiva. Obteniu informació sobre com podeu canviar la data de finalització de la campanya. Guide me in my account Guia'm pel compte per ajustar dates de finalització de campanya.
Grup d'anuncis en pausa: les paraules clau no estan actives perquè heu posat en pausa el grup d'anuncis. Si poseu en pausa el grup d'anuncis, les paraules clau del grup deixaran de fer que es mostrin anuncis. Obteniu informació sobre com podeu reprendre el grup d'anuncis.
Grup d'anuncis tret: les paraules clau estan inactives perquè heu tret el grup d'anuncis. Si traieu el grup d'anuncis, les paraules clau d'aquest grup deixaran de fer que es mostrin anuncis. Obteniu informació sobre com podeu tornar a activar el grup d'anuncis.
En pausa La paraula clau no està activa perquè l'heu posat en pausa. En posar en pausa una paraula clau, deixarà de fer que es mostrin anuncis i d'acumular costos nous fins que no es reiniciï. Obteniu informació sobre com podeu activar una paraula clau.
Treta La paraula clau no està activa perquè l'heu tret. Si traieu una paraula clau, no podrà activar la publicació de cap anunci. Obteniu informació sobre com podeu afegir paraules clau. Guide me in my account Guia'm pel compte per afegir paraules clau.
Apta La paraula clau és apta per fer que es mostrin anuncis. No cal que feu res.
Rebutjada La paraula clau no està activa i no pot fer que es mostrin anuncis. En general, si es rebutja una paraula clau, vol dir que hi ha un problema amb una o diverses de les nostres polítiques de publicitat, com ara la política d'URL finals o d'URL de destinació. Passeu el cursor per sobre del quadre d'ajuda de l'estat per obtenir més informació i reviseu les nostres polítiques de publicitat per comprovar si la paraula clau n'infringeix cap. Guide me in my account Guia'm pel compte per corregir un anunci rebutjat.
Apta (amb limitacions) No s'ha arribat a l'estimació d'oferta per a la primera pàgina: la paraula clau està activa i pot fer que es mostrin anuncis. Actualment, però, no pot fer que es mostrin a la primera pàgina dels resultats de cerca de Google. Obteniu informació sobre com podeu aconseguir que un anunci es mostri a la primera pàgina dels resultats de cerca de Google.
El volum de cerques és baix: la paraula clau no pot fer que es mostrin anuncis perquè està associada a molt poc trànsit de cerca a les nostres propietats. Per tant, és possible que la paraula clau no sigui rellevant per a les cerques que fan els usuaris o que sigui massa específica o poc habitual. Si el nombre de cerques d'aquestes paraules clau augmenta, pot ser que les paraules clau es reactivin i que tornin a activar la publicació dels anuncis. Obteniu informació sobre com podeu utilitzar el Planificador de paraules clau per obtenir idees de paraules clau i estimacions de trànsit.
No fa que es mostrin anuncis gairebé mai a causa d'un nivell de qualitat baix: la paraula clau no és apta per fer que es mostrin anuncis perquè té un nivell de qualitat baix. Us recomanem que traieu aquesta paraula clau i que n'afegiu una de més rellevant al compte. Altres factors, com ara la pàgina de destinació, també poden afectar el nivell de qualitat. Obteniu més informació sobre el nivell de qualitat.
Poques coincidències de pàgina: la paraula clau s'ha suspès temporalment perquè coincideix amb molt poques pàgines, cosa que indica que la frase no és habitual al contingut de la Xarxa de Display. Us recomanem que afegiu una paraula clau més rellevant al compte.

Consell

Proveu d'optimitzar el compte millorant els anuncis i les paraules clau.