Om søgeordsstatus

Søgeordsstatussen viser dig, om dine søgeord er aktive eller ej. Hvis et søgeord, du har valgt, ikke fører til visning af dine annoncer, oplyser vi dig om, hvad det skyldes.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du finder søgeordsstatussen, og om de forskellige søgeordsstatustyper og deres betydning.

Find søgeordsstatussen

Din søgeordsstatus fortæller dig, om dine annoncer kører. Følg nedenstående vejledning for at finde din søgeordsstatus.

Vejledning

Du kan finde din søgeordsstatus i kolonnen "Status" i statistiktabellen. Sådan gør du:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold på sektionsmenuen.
  3. Klik på Søgeord til Søgenetværket.
  4. Tjek kolonnen "Status". Ud for hvert søgeord kan du se dets aktuelle status.

Søgeordsstatustyper

Nedenfor ser du de forskellige statustyper:

Statustype Eksempler
Ikke kvalificeret Kampagne sat på pause; Annoncegruppe fjernet
Kvalificeret Søgeordet er kvalificeret til at vise annoncer
Kvalificeret (begrænset) Lav søgevolumen. Under estimeret bud for første side
Afventer – Under gennemgang Søgeordet er under gennemgang. Søgeordet kan ikke aktivere visning af annoncer, før det er gennemgået, hvilket kan tage op til én hverdag.

Betydning

Din søgeordsstatus fortæller dig, om dit søgeord sørger for, at dine annoncer vises til din målgruppe. Dit søgeord er normalt rubriceret under en af følgende tre generelle tilstande:

• Der vises annoncer
  • Der vises ikke annoncer, fordi du har standset eller fjernet et søgeord, en annoncegruppe eller en kampagne
  • Der vises ikke annoncer, fordi der er et problem med din konto eller dit søgeord

Her kan du se de forskellige typer søgeordsstatusser og deres betydning:

Søgeordsstatus Betydning Næste trin
Ikke kvalificeret Kampagne sat på pause: Søgeord er inaktive, fordi du har sat din kampagne på pause. Hvis din kampagne er sat på pause, kan søgeordene i kampagnen ikke længere udløse visning af annoncer. Find ud af, hvordan du genoptager visningen af annoncerne i din kampagne. Guide me in my account Vis mig, hvordan jeg aktiverer en kampagne, der er sat på pause, på min konto.
Kampagnen har statussen "afventer": Søgeordene er inaktive, fordi din kampagne endnu ikke er startet, så der ikke vises annoncer endnu. Find ud af, hvordan du ændrer startdatoen for din kampagne.
Kampagnen er fjernet: Søgeordene er inaktive, fordi du har fjernet den kampagne, de bruges i. Find ud af, hvordan du genaktiverer din kampagne.
Kampagnen er afsluttet: Søgeordene er inaktive, fordi slutdatoen for din kampagne er overskredet, så kampagnen ikke længere er aktiv. Find ud af, hvordan du ændrer slutdatoen for din kampagne. Guide me in my account Vis mig, hvordan jeg justerer kampagneslutdatoer, på min konto.
Annoncegruppen er sat på pause: Søgeordene er inaktive, fordi du har sat din annoncegruppe på pause. Hvis du sætter din annoncegruppe på pause, udløser søgeordene i den ikke længere visning af annoncer. Find ud af, hvordan du genoptager visningen af annoncerne i din annoncegruppe.
Annoncegruppe fjernet: Søgeordene er inaktive, fordi du har fjernet din annoncegruppe. Hvis du fjerner din annoncegruppe, udløser søgeordene i den ikke længere visning af annoncer. Få oplysninger om, hvordan du genaktiverer din annoncegruppe.
Sat på pause Søgeordet er inaktivt, fordi du har sat det på pause. Når et søgeord sættes på pause, medfører det, at det hverken udløser visning af annoncer eller genererer nye omkostninger, før det aktiveres igen. Få oplysninger om, hvordan du aktiverer et søgeord.
Sat på pause (med den sekundære status "Søgeordet er sat på pause på grund af for lidt aktivitet") Søgeordet er inaktivt, da det ikke har genereret eksponeringer inden for de seneste 13 måneder. Google sætter automatisk søgeord med for lidt aktivitet på pause, og hvis det sker, bliver du underrettet om det på din Google Ads-konto. Få flere oplysninger om årsagen til, at søgeord med for lidt aktivitet automatisk bliver sat på pause.
Fjernet Søgeordet er inaktivt, fordi du har fjernet det. Når et søgeord fjernes, medfører det, at det ikke udløser visning af annoncer. Få oplysninger om, hvordan du tilføjer søgeord. Guide me in my account Vis mig, hvordan jeg tilføjer søgeord, på min konto.
Kvalificeret Søgeordet er kvalificeret til at vise annoncer. Du behøver ikke gøre noget.
Afvist Søgeordet er inaktivt og udløser ikke visning af annoncer. Hvis et søgeord bliver afvist, skyldes det typisk, at det overtræder en eller flere af vores annonceringspolitikker, f.eks. vores politik vedrørende destinationswebadresser eller endelige webadresser. Hold markøren over statusboblen for at få flere oplysninger, og gennemgå vores annonceringspolitikker for at tjekke, om det aktuelle søgeord overtræder en af vores politikker. Guide me in my account Vis mig, hvordan jeg løser de problemer, der har ført til afvisning af en annonce, på min konto.
Kvalificeret (begrænset) Under estimeret bud for første side: Søgeordet er aktivt og kan vise annoncer. Søgeordet udløser dog ikke visning af annoncer på den første side med Google-søgeresultater i øjeblikket. Få oplysninger om, hvordan du får din annonce vist på den første side med Google-søgeresultater.
Lav søgevolumen: Søgeordet er ikke kvalificeret til at blive vist, fordi det er forbundet med meget lav søgetrafik på vores ejendomme. Det betyder, at søgeordet muligvis ikke er relevant i forhold til folks søgninger, eller at det er for specifikt eller usædvanligt. Hvis antallet af søgninger efter sådanne søgeord øges, kan de blive genaktiveret, så de eventuelt kan begynde at aktivere visning af annoncer igen. Find ud af, hvordan du bruger værktøjet Søgeordsplanlægning til at få forslag til søgeord og trafikestimater.
Søgeordet udløser sjældent visning af annoncer på grund af et dårligt kvalitetsresultat: Søgeordet er ikke kvalificeret til at udløse visning af annoncer på grund af et dårligt kvalitetsresultat. Du bør overveje at fjerne det pågældende søgeord og tilføje et mere relevant søgeord på din konto. Andre faktorer, f.eks. din landingsside, kan også indvirke på kvalitetsresultatet. Få flere oplysninger om kvalitetsresultatet.
For få sidematch: Søgeordet er suspenderet midlertidigt, fordi det matcher meget få sider, hvilket er tegn på, at det ikke forekommer ret hyppigt i indhold på Google Displaynetværket. Du bør overveje at tilføje et mere relevant søgeord på din konto.

Tip! Optimer din konto ved at forbedre dine annoncer og søgeord.