Laajan vastaavuuden määritelmä

Kun valitset tämän avainsanavaihtoehdon, mainoksesi näkyy vain silloin, kun käyttäjä tekee haun kyseisellä avainsanalla, sen muunnelmalla tai muilla siihen liittyvillä sanoilla. Jos laajan vastaavuuden avainsana on "polkupyörän kello", mainoksesi voi näkyä esimerkiksi seuraavien muunnelmien tai samankaltaisten hakujen yhteydessä: "pyöräily varusteet", "sininen pyöräilykypärä" ja "pyörän kello arvostelut".

• Laajaa vastaavuutta käytettäessä avainsana käynnistää mainoksen, kun käyttäjä tekee haun kyseisellä lausekkeella, samankaltaisella lausekkeella, avainsanatermien läheisillä muunnelmilla, lausekkeeseen liittyvillä termeillä tai muilla osuvilla muunnelmilla.
  • Lisäämällä laajan vastaavuuden avainsanaksi esimerkiksi "hatut" kerrot Google Adsille, että haluat mainoksesi näkyvän, kun joku tekee haun kyseisellä tai samankaltaisella termillä. Mainoksesi voi näkyä hakusanoilla "hattu", "hellehatut", "talviasusteet" ja "sombrerot". Laajan vastaavuuden avainsanojen avulla voit tavoittaa laajimman mahdollisen yleisön.
  • Laaja vastaavuus on yksi neljästä avainsanojen vastaavuusvaihtoehdosta, joilla voit vaikuttaa siihen, miten tarkasti avainsanan on vastattava käyttäjän hakutermiä, jotta mainoksesi näkyy. Voit valita avainsanalle yhden tai useamman vastaavuusvaihtoehdon. Jos et määritä vastaavuusvaihtoehtoa, järjestelmä käyttää oletuksena laajaa vastaavuutta.