Tietoja Display-verkoston mainosten näyttämisestä videoissa

Näyttämällä Display-verkoston mainoksia videosijoitteluissa voit tavoittaa miljoonia potentiaalisia asiakkaita. Näiden mainosten avulla voit laajentaa brändisi tavoittavuutta maailmanlaajuisesti eri demografisissa segmenteissä YouTuben ja Googlen videoita julkaisevien kumppanien avulla. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit tavoittaa uusia videosisältöä katsovia käyttäjiä Display-verkoston kampanjoiden videosijoittelujen avulla.

Edut

Lisää tuotemerkkisi tunnistettavuutta: Videosijoittelut ovat erinomainen tapa parantaa tunnettavuutta erityisesti hyvin näkyvillä sivustoilla, kuten YouTubessa.

Lisää liikennettä sivustollesi: Voit käyttää valmiita teksti- ja kuvamainoksiasi tiettyihin videosijoitteluihin tai koko YouTubeen kohdistamiseen.

Näin videosijoittelut toimivat

Videoita on kaikkialla verkossa: blogeissa, verkkolehtien artikkeleissa, videosisältöön keskittyvillä sivustoilla ja monissa muissa paikoissa. Niitä voi katsoa älypuhelimilla, tableteilla, tietokoneilla ja muilla internetiin yhdistetyillä laitteilla.

Google Display ‑verkostossa videoiden julkaisijat voivat sallia mainosten sijoittelut videosisällössään. Koko Display-verkostoon (ilman rajoituksia) kohdistettujen kampanjoiden mainokset voivat näkyä videosisällön päällä tai vieressä. YouTuben kaltaiset videosisältöön keskittyvät verkkosivustot tarjoavat videosoittimen lisäksi myös tilan videon ympärillä.

Display-mainokset voivat näkyä oletuksena videokumppanien minkä tahansa sisällön yhteydessä Display-verkostossa. Voit kuitenkin halutessasi kohdistaa mainontasi tiettyihin YouTube-kanaviin tai ‑videoihin tai koko YouTubeen. Lue lisää Display-verkoston mainosten näyttämisestä YouTubessa

Videosisällön kanssa voidaan näyttää seuraavia mainostyyppejä:

• Tekstimainokset: Tekstimainoksia voidaan näyttää peittokuvina. Kyseessä on vakiotyyppinen Google Ads ‑tekstimainos, joka näkyy erityisessä muodossa videosisällön päällä. Tilassa näkyy vain yksi mainos kerrallaan. Jokaisen videotoiston aikana näytetään korkeintaan kymmentä tekstimainosta, jokaista 20 sekunnin ajan. Tekstipeittokuvamainoksia näytetään videotoistoikkunan alimmassa viidenneksessä. Ne voivat näkyä myös tekstimainospaikoissa koko sivulla, jolla videosisältö näkyy.
  • Kuvamainokset: Nämä voivat näkyä peittokuvana videosoittimen alimmassa viidenneksessä videon toiston aikana. Mainos voi näkyä myös kuvamainospaikoissa koko sivulla, jolla videosisältö näkyy.
    Huom. YouTubessa ei näytetä Display-kuvamainoksia, joiden koko on 300 x 250.
  • Responsiiviset mainokset: Responsiiviset mainokset voivat lisätä tavoittavuuttasi näkymällä videosijoitteluissa joko teksti- tai kuvamainoksina. Lue lisää Responsiivisista mainoksista

Vinkki

Voit myös luoda ja näyttää houkuttelevia videomainoksia, joilla pyritään tavoittamaan ja aktivoimaan katsojia YouTubessa ja koko Display-verkostossa. Lue lisää videomainosmuodoista ja Videokampanjan luomisesta.

Katsojien vuorovaikutus mainoksen kanssa

Jos mainoksesi näkyy itse videosoittimessa, videon julkaisija voi valita, kuinka hän haluaa mainoksen näkymisen käynnistyvän sekä milloin ja miten se näkyy. Yleensä kun käyttäjä klikkaa mainosta, selain lataa mainoksen laskeutumissivun.

Katsojat voivat piilottaa tai näyttää videosoittimessa näkyvän tekstimainoksen videon katselun aikana, avata tekstimainoksen peittokuvan uudelleen tai sulkea mainoksen pysyvästi. Jos katsoja ei klikkaa viimeistä mainosta, kun kaikki kymmenen mainosta on näytetty, peittokuva pienennetään automaattisesti. Kun videon toisto päättyy, videonäytölle ladataan kolme osuvaa tekstimainosta.

Videosivustojen tai -sisällön poissulkeminen

Jos haluat, etteivät mainoksesi näy tietyissä videosijoitteluissa tai tietyntyyppisen sisällön yhteydessä (kuten livestriimivideoiden tai aikuisille tarkoitetun sisällön yhteydessä), voit sulkea tällaiset luokat pois sivustoluokkavaihtoehtojen avulla.

Lue lisää sivustoluokkavaihtoehdoista ja sisällön poissulkemisesta

Voit myös sulkea pois videosijoitteluja, joissa et halua mainostesi näkyvän, aina YouTube-kanavasivuista yksittäisiin videoihin.

Lue lisää sijoittelujen poissulkemisesta