Lisätietoja Display-verkoston mainosten näyttämisestä videoissa

Näyttämällä Display-verkoston mainoksia videosijoitteluissa voit tavoittaa miljoonia potentiaalisia asiakkaita. Näiden mainosten avulla voit laajentaa brändisi tavoittavuutta maailmanlaajuisesti eri kohderyhmissä YouTuben ja Googlen videoita julkaisevien kumppanien kautta. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit tavoittaa uusia videosisältöä katsovia käyttäjiä Display-kampanjoiden videosijoittelujen avulla.

Edut

Lisää tuotemerkkisi tunnistettavuutta Videosijoittelut ovat erinomainen tapa parantaa tunnettavuutta erityisesti hyvin näkyvissä sivustoissa, kuten YouTubessa.

Lisää liikennettä sivustollesi: Voit käyttää valmiita teksti- ja kuvamainoksiasi tiettyihin videosijoitteluihin tai koko YouTubeen kohdistamiseen.

Näin videosijoittelut toimivat

Videoita on kaikkialla verkossa: blogeissa, verkkolehtien artikkeleissa, videosisältöön keskittyvillä sivustoilla ja monissa muissa paikoissa. Niitä voi katsella älypuhelimilla, tableteilla, tietokoneilla ja muilla verkkoon liitetyillä laitteilla.

Google Display ‑verkostossa videoiden julkaisijat voivat halutessaan sallia mainosten sijoittamisen videosisältöönsä. Koko Display-verkostoon (ilman rajoituksia) kohdistettujen kampanjoiden mainokset voivat näkyä videosisällön päällä tai vieressä. YouTuben kaltaiset videosisältöön keskittyvät verkkosivustot tarjoavat videosoittimen lisäksi myös tilan videon ympärillä.

Display-mainoksia voidaan oletusarvoisesti näyttää videokumppanien minkä tahansa sisällön yhteydessä Display-verkostossa. Voit kuitenkin halutessasi kohdistaa mainontasi tiettyihin YouTube-kanaviin tai -videoihin tai koko YouTubeen. Lisätietoja sijoittelujen käyttämisestä YouTubeen kohdistamisessa.

Videosisällön kanssa voidaan näyttää seuraavia mainostyyppejä:

• Tekstimainokset: Tekstimainoksia voidaan näyttää niin sanottuina peittokuvina. Kyseessä on tavallinen Google Ads -tekstimainos, joka näytetään erityisessä muodossa videosisällön päällä. Tilassa näytetään vain yksi mainos kerrallaan. Jokaisen videon aikana näytetään korkeintaan kymmentä tekstimainosta, jokaista 20 sekunnin ajan. Tekstipeittokuvamainoksia näytetään videotoistoikkunan alimmassa viidenneksessä. Ne voivat näkyä myös tekstimainospaikoissa koko sivulla, jolla videosisältö näkyy.
  • Kuvamainokset: Nämä voivat näkyä peittokuvana videosoittimen alimmassa viidenneksessä videon toiston aikana. Mainos voi näkyä myös kuvamainospaikoissa koko sivulla, jolla videosisältö näkyy.
  • Responsiiviset mainokset: Responsiiviset mainokset voivat kasvattaa kattavuuttasi näkymällä videosijoitteluissa joko teksti- tai kuvamainoksina. Lisätietoja

Vinkki

Voit myös luoda ja näyttää houkuttelevia videomainoksia, joilla pyritään tavoittamaan ja aktivoimaan katsojia YouTubessa ja koko Display-verkostossa. Lisätietoja videomainosten muodoista ja videokampanjan luomisesta.

Miten katsojat ovat vuorovaikutuksessa mainoksesi kanssa?

Jos mainoksesi näytetään itse videosoittimessa, videon julkaisijat voivat valita, kuinka he haluavat näiden mainosten näyttämisen käynnistyvän, sekä milloin ja miten nämä mainokset näytetään. Yleensä kun käyttäjä klikkaa mainosta, selain lataa mainoksen aloitussivun.

Katsojat voivat piilottaa tai näyttää videosoittimessa näkyvän tekstimainoksen videon katselun aikana, avata tekstimainoksen peittokuvan uudelleen tai sulkea mainoksen pysyvästi. Jos katsoja ei klikkaa viimeistä mainosta, kun kaikki kymmenen mainosta on näytetty, peittokuva pienennetään automaattisesti. Kun videon toisto päättyy, videonäytölle ladataan kolme osuvaa tekstimainosta.

Videosivustojen tai -sisällön poissulkeminen

Jos haluat, etteivät mainoksesi näy tietyissä videosijoitteluissa tai tietyn tyyppisen sisällön yhteydessä (kuten suoratoistovideoiden tai aikuisille tarkoitetun sisällön yhteydessä), voit sulkea tällaiset luokat pois sivustoluokka-asetusten avulla.

Lisätietoja sivustoluokkavaihtoehdoista ja sisällön poissulkemisesta

Voit myös sulkea pois videosijoitteluja, joissa et halua mainostesi näkyvän, aina YouTube-kanavasivuista yksittäisiin videoihin.

Lisätietoja sijoittelujen poissulkemisesta