Display-mainokset ja Google Display ‑verkostot

Display-kampanjoissa käytetään visuaalisesti kiinnostavia mainoksia Google Display ‐verkostossa. Display-verkoston avulla voit tavoittaa käyttäjiä, kun he selaavat miljoonia verkkosivustoja, sovelluksia ja Googlen omistamia palveluja (kuten YouTubea ja Gmailia).

Edut

• Voit tavoittaa käyttäjiä useissa eri paikoissa: Display-kampanjoiden avulla tavoitat ihmisiä eri puolilta maailmaa 35 miljoonan verkkosivuston ja sovelluksen sekä Googlen omistamien palveluiden (YouTuben ja Gmailin) kautta. Näin voit laajentaa tavoittavuuttasi Google Haun ulkopuolelle.
  • Voit luoda tavoitteisiisi perustuvia kampanjoita: Display-kampanjoilla voit kasvattaa myyntiä tai liidien määrää tai houkutella lisää liikennettä verkkosivustollesi sekä parantaa yritykseesi, tuotteeseesi tai palveluusi liittyvää tietoisuutta ja harkintaa.
  • Suunniteltu helppokäyttöiseksi: Display-kampanjoiden kohdistuksen, hintatarjousten ja mainosmuotojen yhteydessä hyödynnetään koneoppimisratkaisuja nykyisen tai uuden yleisön tavoittamiseksi. Näin voit saavuttaa kampanjallasi parhaat mahdolliset tulokset vaivatta.
    • Optimoitu kohdistus: Löydä parhaiten menestyvät yleisösegmentit, jotka sisältävät potentiaalisia asiakkaita, jotka todennäköisesti auttavat sinua saavuttamaan konversiotavoitteesi. Lue lisää optimoidusta kohdistuksesta.
    • Smart Bidding: Hintatarjoukset optimoidaan koneoppimisen avulla konversioille tai konversioarvolle jokaisessa huutokaupassa. Sen avulla voit säästää aikaa ja parantaa tuloksia. Lue lisää Smart Biddingista.

Näin Google Display ‑verkosto toimii

Google Display ‐verkosto auttaa sinua löytämään oikean yleisön kohdistusvaihtoehdoilla, jotka näyttävät viestisi potentiaalisille asiakkaille juuri oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Voit hyödyntää Display-mainosten kohdistusta esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

• Etsi uusia asiakkaita tai aktivoi nykyisiä käyttämällä yleisösegmenttejä. Samantyyppiset segmentit ja ostoaikeissa olevat segmentit auttavat sinua löytämään uusia potentiaalisia asiakkaita kohdistamalla mainontasi tuotteistasi kiinnostuneille käyttäjille. Omien datasegmenttien avulla voit myös aktivoida uudelleen käyttäjiä, jotka ovat käyneet sivustollasi aiemmin.
  • Lisää konversioiden määrää automaation avulla. Automaattinen kohdistus kasvattaa konversioiden määrää etsimällä tehokkaasti toimivia yleisösegmenttejä, jotka perustuvat nykyisiin yleisöihisi ja laskeutumissivuusi. Google Ads optimoi jatkuvasti toimintaansa automaattisesti ja oppii vähitellen tuntemaan yrityksesi kannalta parhaat yleisösegmentit. Automaattiset hintatarjoukset puolestaan muokkaavat hintatarjoustasi automaattisesti, jotta sinun on helpompi saavuttaa sijoitetun pääoman tuotolle asettamasi tavoitteet. Smart Display ‑kampanjoissa yhdistyvät automaattisten kohdistusasetusten, hintatarjousten ja mainosaineistojen parhaat puolet siten, että saat mahdollisimman paljon Google Ads ‑konversioita.

Responsiiviset Display-mainokset

Display-kampanjoissa käytetään responsiivisia Display-mainoksia. Responsiivisten Display-mainosten koko, ulkoasu ja muoto mukautuvat käytettävissä olevaan mainospaikkaan automaattisesti ja parantavat tuloksia. Kun lataat Google Adsiin useita sisältökohteita (kuvat, otsikot, logot, videot ja kuvaukset), niiden optimaalinen yhdistelmä näkyy sopivan kokoisena mainoksissa eri sivustoilla, sovelluksissa, YouTubessa ja Gmailissa.

Voit myös käyttää kuvakirjastoamme maksutta. Responsiivisista mainoksista on hyötyä sekä uusille että edistyneille käyttäjille, sillä ne näkyvät natiivimainoksina ja sulautuvat julkaisijan sivuston tyyliin ja tunnelmaan.

Huom. Responsiiviset Display-mainokset korvaavat responsiiviset mainokset Display-verkoston oletusmainostyyppinä. Jos käytössäsi on responsiivisia mainoksia, saat kehotuksen tallentaa ne responsiivisina Display-mainoksina.

Hero image of depicting a responsive display ad example

Muut Display-mainostyypit

• Mainostiedostopakettiin perustuvat kuvamainokset. Jos haluat hallita mainoksia tarkemmin, voit luoda ja ladata mainoksia itse. Voit ladata mainoksia erikokoisina kuvina tai HTML5-muodossa.

Kampanjan optimointi luomisen yhteydessä

Kun luot kampanjaa, saatat saada neuvoja valintojesi perusteella. Voit esimerkiksi saada tietoa ongelmista, jotka voivat heikentää kampanjan tuloksia tai olla niin merkittäviä, että ne estävät kampanjan julkaisemisen.

Kampanjan luomisen aikana näet navigointivalikon, josta voit seurata edistymistäsi. Valikko myös nostaa esiin asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota. Siirtymällä navigointivalikon vaiheesta toiseen voit tarkistaa helposti mahdollisia kohdistamiseen, hintatarjouksiin, budjettiin tai muihin kampanja-asetuksiin liittyviä ongelmia ja ratkaista niitä. Lue lisää ominaisuuksista, joiden avulla voit luoda onnistuneen kampanjan.

Milloin Display-mainokset näkyvät

Hakuverkosto voi tavoittaa käyttäjiä, kun he etsivät tiettyjä tuotteita tai palveluita. Display-verkosto voi sen sijaan auttaa herättämään käyttäjien huomion jo ostoprosessin aiemmassa vaiheessa. Voit tuoda mainoksesi asiakkaiden näkyville jo ennen kuin he alkavat etsiä tarjontaasi kuuluvia tuotteita tai palveluita. Tästä voi muodostua koko mainontastrategiasi ydin. Voit myös muistuttaa ihmisiä siitä, mistä he ovat kiinnostuneita, kun käytät omia datasegmenttejäsi tavoittaaksesi ihmisiä, jotka ovat käyneet verkkosivustollasi tai sovelluksessasi.

Ennakointi

Muutokset näkyvät Display-verkostossa tavallisesti 12–24 tunnin kuluessa. Muista tämä, kun luot tai muokkaat kampanjaasi. Kampanja kannattaa luoda valmiiksi muutama päivä ennen sen julkaisemista ja alkamispäiväksi kannattaa asettaa jokin päivä tulevaisuudessa.

Jos 24 tunnin aikana tehdään useita muutoksia, ne saatetaan ottaa käyttöön muussa kuin muutoshistorian mukaisessa aikajärjestyksessä.

Täsmälinkitys

Kun sovelluksen täsmälinkitys on käytössä, sovelluksesi käyttäjät ohjataan Haku-, Display- ja Shopping-mainoksista suoraan sovelluksen sisältöön. Jos haluat käyttää täsmälinkitystä näissä kampanjoissa, luo sovelluslinkit Androidille ja universaalit linkit iOS:lle sekä ota Google Analytics for Firebasessa käyttöön sovelluskonversioiden seuranta. Lue lisää täsmälinkityksestä ja katso täsmälinkityksen parhaat käytännöt.