Om displayannoncer og Google Displaynetværket

Displaykampagner viser visuelt fængende annoncer på Google Displaynetværk. Displaynetværk hjælper dig med at nå ud til personer, når de gennemser millioner af websites, apps og Googles ejendomme (f.eks. YouTube og Gmail).

En displaykampagne er én af dekampagnetyper, der findes i Google Ads.

Fordele

• Nå ud til personer flere steder: Via displaykampagner kan du nå ud til potentielle kunder overalt i verden på tværs af 35 millioner websites og apps samt Googles ejendomme (YouTube og Gmail). Det giver dig mulighed for at øge din rækkevidde andre steder end blot på Google Søgning.
  • Opbyg kampagner med udgangspunkt i dine mål: Øg salget, få flere kundeemner, og få mere trafik på dit website, eller skab opmærksomhed og få folk til at overveje lige netop din virksomhed, dit produkt eller din tjeneste.
  • En meget brugervenlig løsning: Displaykampagner bruger maskinlæringsløsninger til målretning, budgivning og formater for at give dig mulighed for at nå ud til en ny eller eksisterende målgruppe. Dermed kan du nemt og enkelt nå de ønskede resultater for din kampagne.
    • Optimeret målretning: Find de mest effektive målgruppesegmenter, der omfatter potentielle kunder, der har størst sandsynlighed for at hjælpe dig med at opnå dine konverteringsmål. Få flere oplysninger om optimeret målretning
    • Smart Bidding: Budgivning, der bruger maskinlæring til at optimere til konverteringer eller konverteringsværdi på hver eneste auktion. Det hjælper dig med at spare tid og øge effektiviteten. Få flere oplysninger om Smart Bidding

Sådan fungerer Google Displaynetværket

Google Displaynetværk hjælper dig med at finde den rigtige målgruppe med dets målretningsmuligheder, der strategisk viser dit budskab til potentielle kunder på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Her er nogle eksempler på, hvordan du kan bruge målretning i displayannoncer:

• Brug målgruppesegmenter til at finde nye kunder eller engagere nuværende kunder. Tilsvarende segmenter og segmenter i markedet hjælper dig med at finde nye potentielle kunder ved at målrette mod personer, der er interesseret i dine produkter. Du kan også bruge dine datasegmenter til at skabe fornyet engagement blandt personer, der tidligere har besøgt dit website.
  • Brug automatisering som et middel til at opnå flere konverteringer. Automatisk målretning øger antallet af konverteringer ved at finde meget effektive målgruppesegmenter baseret på dine eksisterende målgrupper og din landingsside. Takket være automatisk optimering over tid kan Google Ads registrere, hvilket målgruppesegmenter der er optimale for dig. Med automatisk budgivning justeres dit bud automatisk, så du kan nå dit mål for investeringsafkast. Smart-displaykampagner kombinerer det bedste fra automatisk målretning, budgivning og annoncemateriale for at sikre dig det størst mulige antal konverteringer i Google Ads.

Responsive displayannoncer

Displaykampagner bruger responsive displayannoncer. Responsive displayannoncer justeres automatisk i størrelse, udseende og format, så de passer til stort set alle tilgængelige annoncepladser og øger effektiviteten. Du uploader forskellige aktiver (billeder, overskrifter, logoer, videoer og beskrivelser) i Google Ads. Herefter vises den optimale kombination og størrelse af aktiver i annoncer på tværs af websites, apps, YouTube og Gmail.

Du kan også bruge vores samling med billeder, uden at det koster dig noget. Både nye og erfarne brugere kan med fordel bruge responsive annoncer, da de vises som "native-annoncer", der tilpasser sig udgiverens website med hensyn til skrifttype og udseende.

Bemærk! Responsive displayannoncer erstatter responsive annoncer som den nye standardannoncetype til Displaynetværket. Hvis du kører responsive annoncer, vil du blive bedt om at gemme dem som responsive displayannoncer.

Hero image of depicting a responsive display ad example

Andre displayannoncetyper

• Uploadede billedannoncer. Hvis du vil have større kontrol, kan du vælge selv at oprette og uploade annoncer. Du kan uploade annoncer som billeder i forskellige størrelser eller HTML5-format.

Optimer din kampagne, mens du opretter den.

Når du opretter din kampagne, modtager du muligvis vejledning baseret på de valgte indstillinger. Denne vejledning kan indeholde beskeder om problemer, der kan reducere effektiviteten, eller som kan være så væsentlige, at du ikke kan udgive din kampagne.

Den kampagnenavigationsmenu, der vises, når du opretter din kampagne, giver dig et helhedsindtryk af din status og kræver opmærksomhed på en vejledning. Skift mellem trin i navigationsmenuen, så du nemt kan gennemgå og løse eventuelle problemer med dine indstillinger for målretning, budgivning, budgetter eller andet. Få flere oplysninger om de funktioner, du kan bruge til at oprette en effektiv kampagne

Hvornår vises displayannoncer?

På Søgenetværket kan du nå ud til folk, mens de søger efter bestemte produkter eller tjenester, men på Displaynetværket kan du fange deres opmærksomhed på et tidligere stadie af købscyklussen. Du kan nemlig vise dine annoncer for dem, allerede inden de begynder at søge efter det, du tilbyder, og det kan være afgørende for din overordnede annonceringsstrategi. Du kan også minde folk om, hvad de er interesseret i, når du bruger dine datasegmenter til at nå ud til personer, der tidligere har besøgt dit website eller din app.

Læg en plan

Der kan gå 12-24 timer, før ændringer på Displaynetværket træder i kraft, og de vises muligvis ikke med det samme. Vær opmærksom på dette, når du opretter en ny kampagne eller ændrer en eksisterende kampagne. Det kan være en god idé at konfigurere din kampagne nogle dage før lanceringen og angive en startdato, der ligger i fremtiden.

Hvis du foretager flere ændringer inden for en periode på 24 timer, er det ikke sikkert, at ændringerne anvendes i den rækkefølge, du har foretaget dem.

Brug af dybe links

Når du har aktiveret brug af dybe links i en app, bliver dine appbrugere sendt videre til dit indhold i appen via dine søge-, display- og Shopping-annoncer. Hvis du vil aktivere brug af dybe links til disse kampagner, skal du oprette applinks til Android og universelle links til iOS og aktivere Google Analytics til Firebase for at spore appkonverteringer. Få flere oplysninger om brug af dybe links og optimale løsninger til implementering af dybe links.