Sobre els anuncis de display i la Xarxa de Display de Google

Les campanyes de display difonen anuncis visualment atractius a la Xarxa de Display de Google. La Xarxa de Display us ajuda a arribar als usuaris mentre naveguen per milions de llocs web, aplicacions i propietats pertanyents a Google (com ara YouTube i Gmail).

Una campanya de display és un tipus de campanya que està disponible a Google Ads.

Avantatges

• Arribeu a persones en diversos llocs: les campanyes de display poden arribar a persones de tot el món en 35 milions de llocs web i d'aplicacions, i a les propietats pertanyents a Google (YouTube i Gmail). Això us permet ampliar el vostre abast més enllà de la Cerca de Google.
  • Creeu campanyes segons els vostres objectius: genereu vendes, contactes i trànsit al lloc web, o bé augmenteu la notorietat i la consideració de la vostra empresa o del vostre producte o servei.
  • Són fàcils d'utilitzar: les campanyes de display utilitzen solucions d'aprenentatge automàtic en la segmentació, les ofertes i els formats per arribar a un públic nou o existent. Això permet que la vostra campanya obtingui els millors resultats sense complicacions.
    • Segmentació optimitzada: trobeu els segments de públic amb més bon rendiment que inclouen els clients potencials amb més probabilitats d'ajudar-vos a assolir els objectius de conversió. Més informació sobre la segmentació optimitzada
    • Smart Bidding: ofertes que fan servir l'aprenentatge automàtic per optimitzar les conversions o el valor de conversió en cada subhasta. Això us permet estalviar temps i millorar el rendiment. Més informació sobre Smart Bidding

Com funciona la Xarxa de Display de Google

La Xarxa de Display de Google us ajuda a trobar el públic adequat amb les seves opcions de segmentació que mostren estratègicament el vostre missatge a clients potencials en el lloc i el moment oportuns. Aquí teniu alguns exemples de segmentació amb els anuncis de display:

• Trobeu clients nous o interaccioneu amb els existents mitjançant segments de públic. Els segments similars i els segments al mercat us ajuden a trobar clients potencials nous incloent a la segmentació persones que estan interessades en els vostres productes. També podeu utilitzar els segments de les vostres dades per fomentar la reimplicació de les persones que ja han visitat el lloc web.
  • Genereu més conversions amb l'automatització. La segmentació automàtica augmenta les conversions cercant segments de públic d'alt rendiment en funció dels vostres públics existents i de la pàgina de destinació. Amb el temps, l'optimització automàtica permet a Google Ads aprendre quins segments de públic us donen millor resultat. Les ofertes automàtiques ajusten automàticament l'oferta per ajudar-vos a assolir el vostre retorn de la inversió. Les campanyes intel·ligents de display combinen els millors aspectes de la segmentació, les ofertes i les creativitats automàtiques per maximitzar les conversions a Google Ads.

Anuncis de display responsius

Les campanyes de display utilitzen anuncis de display responsius. Els anuncis de display responsius canvien automàticament de mida, d'aspecte i de format per ajustar-se a gairebé tots els espais publicitaris disponibles i millorar el rendiment. Pengeu diversos recursos (imatges, títols, logotips, vídeos i descripcions) a Google Ads i la combinació i la mida òptimes dels recursos es mostraran als anuncis en llocs web, en aplicacions, a YouTube i a Gmail.

També podeu fer servir, sense cap cost, la nostra biblioteca d'imatges. Tant els usuaris novells com els avançats es beneficien dels anuncis responsius, ja que es mostren com a anuncis natius i es combinen amb el tipus de lletra i el disseny del lloc web on es publiquen.

Nota: els anuncis de display responsius substituiran els anuncis responsius com a tipus d'anunci predeterminat nou per a la Xarxa de Display. Si teniu anuncis responsius en publicació, se us demanarà que els deseu com a anuncis de display responsius.

Hero image of depicting a responsive display ad example

Altres tipus d'anuncis de display

• Anuncis d'imatge penjats. Si voleu tenir més control, podeu crear i penjar els anuncis. Els anuncis es poden penjar com a imatges de mides diferents o en HTML5.

Optimitzar una campanya mentre la creeu

A mesura que creeu la campanya, pot ser que rebeu notificacions segons les opcions de configuració que hàgiu seleccionat. Aquestes notificacions us poden alertar de problemes que poden comportar una disminució del rendiment o que poden ser prou significatius per impedir-vos publicar la campanya.

El menú de navegació que es mostra mentre creeu una campanya proporciona una visió integral del progrés de la creació, i us demanarà que pareu atenció a determinades notificacions que us poden interessar. Desplaceu-vos pels passos del menú de navegació per revisar i resoldre fàcilment els possibles problemes de la segmentació, les ofertes, el pressupost o altres opcions de configuració de la campanya. Més informació sobre les funcions que us ajuden a crear una campanya eficaç

Quan es mostren els anuncis de display

A la Xarxa de Cerca podeu arribar als usuaris mentre cerquen productes o serveis específics, mentre que la Xarxa de Display us permet captar l'atenció de la gent en una etapa anterior del cicle de compra. Podeu fer que la gent vegi els anuncis abans no comenci a cercar el que oferiu, fet que podria ser un aspecte clau de l'estratègia publicitària global. També podeu recordar als usuaris allò que els interessa fent servir els segments de les vostres dades per arribar a les persones que ja han visitat el vostre lloc web o la vostra aplicació.

Planificar amb temps

Els canvis que feu a la Xarxa de Display poden tardar de 12 a 24 hores a aplicar-se i és possible que no es mostrin immediatament. Tingueu-ho present a l'hora de crear una campanya o modificar-ne una que ja teniu. Us recomanem que configureu la campanya uns dies abans del llançament i que definiu una data d'inici posterior.

Si heu fet diversos canvis en un període de 24 hores, és possible que no s'apliquin en l'ordre cronològic de l'historial de canvis.

Enllaços profunds

Amb els enllaços profunds activats a l'aplicació, es dirigirà els usuaris al contingut de l'aplicació des dels vostres anuncis de cerca, de display i de compres. Si voleu activar-los per a campanyes d'aquests tipus d'anuncis, creeu enllaços d'aplicació per a Android i enllaços universals per a iOS i activeu Google Analytics for Firebase per fer el seguiment de les conversions d'aplicació. Obteniu més informació sobre els enllaços profunds i sobre les pràctiques recomanades per implementar-los.

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament