Sobre la segmentació contextual

La segmentació contextual és un dels diversos mètodes que podeu utilitzar per mostrar els vostres anuncis de display als llocs, aplicacions i pàgines web que formen part de la Xarxa de Display. Aquest mètode de segmentació utilitza les paraules clau o els temes que heu triat per mostrar els vostres anuncis en llocs rellevants. Nota: això només s'aplica a les paraules clau quan s'ha seleccionat "Contingut" com a opció de configuració de paraules clau.

1. Trieu les paraules clau i els temes

El primer que cal fer per utilitzar la segmentació contextual és afegir temes o paraules clau de contingut als grups d'anuncis de les campanyes de la Xarxa de Display. Les paraules clau són termes, mentre que un tema és un concepte o una idea central d'una pàgina web.

2. El nostre sistema analitza les pàgines web que formen part de la Xarxa de Display

El nostre sistema analitza el contingut de cada URL o pàgina web de la Xarxa de Display. Alguns dels factors que té en compte són:

• text
  • idioma
  • estructura dels enllaços
  • estructura de les pàgines

A partir d'aquestes anàlisis, es determina el tema central de cada pàgina web.

3. El vostre anunci es mostra en funció dels tipus de segmentació següents:

Per paraules clau de contingut

Si una de les vostres paraules clau (quan s'utilitza l'opció de configuració "Contingut") coincideix amb els conceptes o amb el tema central d'una pàgina web, l'anunci es pot mostrar en aquesta pàgina web (procés anomenat també ubicació automàtica). Que l'anunci s'hi acabi mostrant, però, depèn de diversos factors, com ara la segmentació per ubicació i per idioma.

Exemple

Suposem que heu creat un grup d'anuncis per anunciar la darrera línia del vostre concessionari i hi heu afegit paraules clau com ara cotxes amb consum eficient i cotxes elèctrics 2015. La segmentació contextual s'utilitza per identificar el vostre anunci i mostrar-lo a les pàgines de la Xarxa de Display que coincideixen amb aquestes paraules clau.

Per tema

Quan el tema coincideix amb la temàtica central de la pàgina web, el vostre anunci és apte per mostrar-se a la pàgina web. Que l'anunci s'hi acabi mostrant, però, depèn de diversos factors, com ara la segmentació per ubicació i per idioma.

Exemple

Ara suposem que voleu mostrar anuncis sobre cotxes elèctrics que estan en venda. Podeu afegir el subtema Cotxes i vehicles > Compra de vehicles > Especificacions, comentaris i comparacions de vehicles al grup d'anuncis. D'aquesta manera podreu orientar totes les pàgines de la Xarxa de Display relacionades amb proves i comparatives de cotxes encara que les paraules clau exactes no apareguin a la pàgina en qüestió.

Passos següents