Analytics

Ilmainen Google-tuote, joka tuottaa tarkkoja raportteja verkkosivustosi käytöstä. Google Analyticsin avulla saat selville, mitä ihmiset tekevät klikattuaan mainoksiasi.

• Google Analytics näyttää tarkasti, miten kävijät löytävät sivustosi ja miten he liikkuvat siinä. Näiden tietojen pohjalta voit saada ideoita sivustosi kehittämiseen.
  • Jos käytät Google Analyticsia ja Google Adsia yhdessä, voit saada tietää, mitä asiakkaat tekevät sivustollasi sen jälkeen, kun he ovat klikanneet mainostasi. Näiden tietojen avulla voit parantaa sivustosi käyttökokemusta, mikä puolestaan voi lisätä konversioiden (kuten myyntien ja rekisteröitymisten) määrää ja kasvattaa mainostuottoasi (ROAS).
  • Voit aloittaa Analyticsin käytön Google Ads ‑tilisi kautta klikkaamalla työkalukuvaketta  ja sen jälkeen Google Analytics. Voit käyttää Analyticsia myös erikseen osoitteessa google.fi/analytics.