Analytics

Et gratis Google-produkt, der giver en indgående rapportering om, hvordan brugere anvender dit website. Du kan bruge Google Analytics til at finde ud af, hvad de besøgende gør, efter at de har klikket på dine annoncer.

• Google Analytics viser dig, hvordan de besøgende fandt dit website, og hvordan de udforskede det. Ud fra disse oplysninger kan du få idéer til, hvordan du kan forbedre dit website.
  • Hvis du bruger Google Analytics sammen med Google Ads, kan du finde ud af, hvad kunderne foretager sig på dit website, efter at de har klikket på din annonce. Brug disse oplysninger til at optimere dine kunders oplevelser på dit website, hvilket til gengæld kan hjælpe dig med at øge antallet af konverteringer (f.eks. salg og tilmeldinger) og dit samlede annonceafkast (ROAS, Return on Advertising Spend).
  • Hvis du vil begynde at bruge Analytics via din Google Ads-konto, skal du klikke på værktøjsikonet og derefter på Google Analytics. Du kan også bruge Analytics alene på google.dk/analytics.