Om annoncegruppestatus

Din annoncegruppestatus fortæller dig, om din annoncegruppe er aktiv eller ej.

Annoncegruppestatus er anderledes end status for kampagner, annoncer og søgeord, selvom de forskellige statusser kan påvirke hinanden. Annoncegrupperne er indeholdt i kampagner, og hver kampagne kan have en eller flere annoncegrupper. Hver annoncegruppe indeholder annoncer og søgeord.

Annoncegrupper kan også indeholde andre målretningsmetoder end søgeord, f.eks. brug af demografiske oplysninger eller remarketinglister. I denne artikel fokuserer vi på annoncegrupper, der bruger søgeordsmålretning.

Annoncegruppestruktur

Kampagne

Kampagne

Annoncegruppe

Annoncegruppe

Annoncegruppe

Annoncegruppe

Annoncer
Søgeord

Annoncer
Søgeord

Annoncer
Søgeord

Annoncer
Søgeord

Denne struktur betyder, at statusændringer på kampagneniveau påvirker statusserne for annoncegrupper, annoncer og søgeord i den. En statusændring på annoncegruppeniveau påvirker annoncerne og søgeordene i den osv.

Hvis du f.eks. sætter din kampagne på pause, får annoncegrupperne, annoncerne og søgeordene i den pågældende kampagne samme status. Hvis du derimod vælger at sætte en individuel annoncegruppe på pause i en kampagne med flere forskellige annoncegrupper, er det kun denne ene annoncegruppe, der sættes på pause – sammen med de annoncer og søgeord, den indeholder. De resterende annoncegrupper, annoncer og søgeord i kampagnen vil fortsat være aktive. Få flere oplysninger om kampagnestatus.

Tip!

Vises dine annoncer ikke? Her er nogle af de mest almindelige årsager:

• Du har deaktiveret en annoncegruppe eller dens "overordnede" kampagne ved at sætte den på pause eller fjerne den
  • Der er ikke flere penge på din konto
  • Du har ikke lagt en tidsplan for kørsel af dine annoncer

Få flere oplysninger om, mulige årsager til, at du ikke kan se din annonce.