Forstå din annoncegruppes status

Om annoncegruppestatus

Din annoncegruppestatus fortæller dig, om din annoncegruppe er aktiv eller ej.

Annoncegruppestatus er anderledes end statusserne for kampagner, annoncer og søgeord, selvom statusserne kan påvirke hinanden. Annoncegrupperne er indeholdt i kampagner, og hver kampagne kan have én eller flere annoncegrupper. I hver enkelt annoncegruppe er der annoncer, søgeord og bud.

Kampagne

Kampagne

Annoncegruppe

Annoncegruppe

Annoncegruppe

Annoncegruppe

Annoncer
Søgeord

Annoncer
Søgeord

Annoncer
Søgeord

Annoncer
Søgeord

Denne struktur betyder, at statusændringer på kampagneniveau påvirker statusserne for annoncegrupper, annoncer og søgeord i den. En statusændring på annoncegruppeniveau påvirker annoncerne og søgeordene i den osv.

Hvis du f.eks. sætter din kampagne på pause, får annoncegrupperne, annoncerne og søgeordene i den pågældende kampagne samme status. Hvis du imidlertid sætter en individuel annoncegruppe på pause i en kampagne, der indeholder flere forskellige annoncegrupper, er det kun denne ene annoncegruppe og annoncerne og søgeordene i den, der sættes på pause, hvorimod de resterende annoncegrupper, annoncer og søgeord i kampagnen fortsat vil være aktiverede. Få flere oplysninger om kampagnestatus.

Bemærk!

Annoncegrupper i kampagner på Displaynetværket kan omfatte andre målretningsmetoder end søgeord, f.eks. brug af demografiske oplysninger eller remarketinglister. I denne artikel fokuserer vi på annoncegrupper på Søgenetværket.

Tip!

Vises dine annoncer ikke? Her er nogle af de mest almindelige årsager:

• Du har deaktiveret en annoncegruppe eller dens "overordnede" kampagne ved at sætte den på pause eller fjerne den
  • Der er ikke flere penge på din konto
  • Du har ikke planlagt dine annoncer til visning
Få flere oplysninger om, hvorfor annoncer ikke vises.

Sådan tjekker du din annoncegruppestatus

1. Log ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.
  2. Klik på fanen Kampagner øverst.
  3. Klik på fanen Annoncegrupper.
  4. Du kan se annoncegruppens status i kolonnen Status.
  5. Du kan klikke på overskriften "Status” for at sortere dine annoncegrupper efter status.Ad group status
Besøg Google Ads

Hvad betyder din annoncegruppestatus?

Annoncegruppestatus Betydning
Kvalificeret Denne annoncegruppe er klar til at blive vist. Det er en god idé at tjekke fanen Annoncer for at se, om der er angivet nogen overtrædelser af politikkerne, som forhindrer individuelle annoncer i at blive vist.
Sat på pause Du har midlertidigt forhindret denne annoncegruppe i at vise annoncer. Dens annoncer vises ikke. Du kan genoptage visningen af annoncegruppen for at begynde at vise annoncer igen.
Fjernet Du har fjernet denne annoncegruppe. Dens annoncer vises ikke. Du kan gendanne den fjernede annoncegruppe for at starte med at vise annoncer igen.
Ufærdig Du mangler at oprette nødvendige dele af denne annoncegruppe (såsom søgeord eller annoncer). Dens annoncer vises ikke.
Kampagne sat på pause Du har sat denne annoncegruppes kampagne på pause. Dens annoncer vises ikke. Du kan genoptage kampagnen, der er sat på pause, for at vise annoncer igen.
Kampagne fjernet Du har fjernet denne annoncegruppes kampagne. Dens annoncer vises ikke. Du kan gendanne den fjernede kampagne for at begynde at vise annoncer igen.
Kampagne suspenderet Annoncegruppen kører ikke, fordi din forudbetalte kontosaldo er opbrugt. Din kampagne og annoncegrupperne i den genoptages, når du sætter penge ind på kontoen. For at gøre dette skal du klikke på tandhjulsikonet , vælge "Fakturering" og klikke på "Foretag en betaling".
Kampagne afsluttet Denne annoncegruppe findes i en kampagne, der er afsluttet. Dens annoncer vises ikke.
Kampagne afventer Du har planlagt denne annoncegruppes kampagne til at starte senere. Dens annoncer vises ikke endnu.

Næste trin