Maandelijkse facturering aanvragen

In dit artikel wordt beschreven hoe u maandelijkse facturering kunt gaan gebruiken. Als u al maandelijkse facturering gebruikt en wilt weten hoe u uw Google Ads-kosten kunt betalen, gaat u naar Een betaling uitvoeren voor een account met maandelijkse facturering.

Maandelijkse facturering is een betalingsinstelling waarbij Google een kredietlimiet aan u verstrekt voor uw advertentiekosten. U krijgt hiervoor elke maand een factuur. Deze betalingsinstelling wordt doorgaans gebruikt door grote adverteerders en bedrijven, zoals een reclamebureau dat de Google Ads-accounts van zijn klanten beheert. Aan de hand van dit artikel kunt u uitzoeken of u in aanmerking komt voor deze betalingsinstelling en nagaan hoe u maandelijkse facturering aanvraagt.

Voordat u begint

Voorwaarden

Als uw bedrijf aan bepaalde voorwaarden voldoet, kunt u maandelijkse facturering als betalingsinstelling gebruiken. Dit zijn enkele van deze voorwaarden:

• Uw bedrijf moet minimaal 1 jaar officieel als bedrijf zijn geregistreerd.
  • U moet minimaal zes maanden een actief Google Ads-account hebben met een goede reputatie.
  • U moet minimaal $ 5000 per maand (dit kan per land verschillen) hebben besteed in minimaal 3 van de afgelopen 12 maanden.

Als u aan deze basisvoorwaarden voldoet en u zich wilt aanmelden voor maandelijkse facturering, neemt u contact met ons op.

Opmerking: De huidige factureringsgegevens in het Google Ads-account moeten overeenkomen met de bedrijfsinformatie die wordt gebruikt om een kredietlimiet aan te vragen.

Aanvraagprocedure

Nadat u contact met ons heeft opgenomen om een aanvraag in te dienen, controleren we de kredietgeschiedenis van uw bedrijf. Als de aanvraag wordt goedgekeurd, sturen we een e-mail naar de contactpersoon binnen het bedrijf. Hierin staat het volgende:

• Betalingsvoorwaarden: Hoeveel tijd u heeft om ons te betalen nadat we u een factuur hebben gestuurd. Gewoonlijk is dit 30 dagen.
  • Kredietlimiet: Het maximale saldo voor alle maandelijks gefactureerde accounts waarvoor u verantwoordelijk bent. Dit saldo omvat alle onbetaalde advertentiekosten, inclusief kosten die al wel en nog niet zijn gefactureerd.

Na acceptatie van deze voorwaarden zetten we uw account over naar maandelijkse facturering. Uw advertenties worden ondertussen gewoon weergegeven.

Als u zich niet houdt aan de betalingsvoorwaarden of de kredietlimiet overschrijdt, kan de weergave van uw advertenties worden beperkt of stopgezet. We versturen uw factuur per e-mail, meestal op de 5e werkdag van de maand, met instructies voor hoe u kunt betalen.