Sett på pause eller gjenoppta annonser

Når du har fått i gang kjøringen av annonsene dine, vil du nok før eller siden ønske å stoppe dem. Hvis du kjører en annonse for vinterjakker i USA, er det nok lite formålstjenlig å kjøre denne annonsen på sommeren. Når så oktober står for dør, kan det nok være lurt å gjenoppta kjøringen igjen. Hvis du setter denne annonsen på pause, kan du lagre den for bruk senere. Du slipper dermed å skrive den på nytt, og annonsen må ikke gjennom noen ny evalueringsprosess.

I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du kan sette på pause og gjenoppta én enkelt annonse eller flere annonser samtidig.

Veiledning

Sånn kan du sette enkeltannonser på pause eller gjenoppta dem

Du kan sette enkeltannonser på pause eller gjenoppta dem slik:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser og utvidelser i sidemenyen.
  3. Klikk på den grønne prikken ved siden av annonsen du vil sette på pause.
  4. På menyen velger du Sett på pause for å sette annonsen på pause eller Aktiver for å gjenoppta den.

Slik setter du flere annonser på pause eller gjenopptar dem

Sånn kan du sette flere annonser på pause eller gjenoppta dem:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser og utvidelser i sidemenyen.
  3. Merk av for annonsene du vil sette på pause eller gjenoppta.
  4. Klikk på Endre øverst i tabellen.
  5. På menyen velger du Sett på pause for å sette annonsen på pause eller Aktiver for å gjenoppta den. Du kan også gjøre følgende på denne rullegardinmenyen:

• Velge Fjern for å fjerne alle annonsene dine. Finn ut mer
    • Klikke på Endre tekstannonser for å bytte ut informasjonen i flere annonser med én overskrift, beskrivelse og landingsside.

Vær oppmerksom på følgende

• Du har full kontroll over annonsene dine. Du kan stoppe annonsene dine midlertidig i en hvilken som helst tidsperiode, og du kan gjenoppta annonsene når du ønsker det.
  • Det påløper ingen kostnader for annonsene dine når de er midlertidig stoppet.

Tips

Prøv å bruke automatiske regler for å sette på pause eller gjenoppta annonser som oppfyller bestemte vilkår, for eksempel tilbudsannonser. På denne måten kan du frigjøre tid. Finn ut mer