Sæt dine annoncer på pause, eller genoptag visning af dem

Før eller siden får du sikkert brug for at deaktivere dine aktive annoncer. Hvis du har en annonce for uldfrakker, er det sandsynligvis ikke nødvendigt at vise den pågældende annonce om sommeren. Men i oktober måned er det måske relevant at vise den igen. Hvis du sætter din annonce på pause, kan du gemme den med henblik på senere brug uden at skulle skrive indholdet igen og sende den til gennemgang igen.

I denne artikel viser vi dig, hvordan du sætter en eller flere annoncer på pause eller genoptager visning af dem.

Vejledning

Sådan sætter du en enkelt annonce på pause eller genoptager visning af den

Du kan sætte en enkelt annonce på pause eller genoptage visning af den:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser på sidemenuen.
  3. Klik på den grønne prik ud for den annonce, du vil sætte på pause.
  4. Vælg Sæt på pause i menuen for at sætte din annonce på pause eller Aktivér for at genoptage visning af annoncen.

Sådan sætter du flere annoncer på pause eller genoptager visning af dem

Sådan sætter du flere annoncer på pause eller genoptager visning af dem:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser på sidemenuen.
  3. Markér afkrydsningsfelterne ud for de annoncer, du vil sætte på pause eller genoptage visning af.
  4. Klik på Rediger øverst i tabellen.
  5. Vælg Sæt på pause i menuen for at sætte din annonce på pause eller Aktivér for at genoptage visning af annoncen. I denne rullemenu har du desuden følgende muligheder:

• Fjern dine annoncer helt. Få flere oplysninger
    • Klik på Rediger tekstannoncer for at erstatte oplysningerne i flere forskellige annoncer med en enkelt overskrift, beskrivelse og landingsside.

Husk!

• Det er dig, der styrer dine annoncer. Du kan sætte dine annoncer på pause, så længe du ønsker det, og du kan til enhver tid genoptage visning af dem.
  • Der påløber ikke omkostninger for dine annoncer, når de er sat på pause.

Tip!

Prøv at bruge automatiserede regler til at sætte annoncer, der opfylder særlige betingelser (f.eks. annoncer for en salgsfremmende begivenhed), på pause eller genoptage visning af dem. Derved kan du spare meget tid. Få flere oplysninger