Osoitteen ja yhteydenottoasetusten muuttaminen

Voit milloin tahansa tehdä muutoksia Google Ads ‑tilisi laskutuksen yhteystietoihin.

Muokattavissa olevat yhteystiedot ja niiden muokkaamistapa määräytyvät laskutuksen maksuasetuksen mukaan. Käytössä voi olla automaattiset maksut, manuaaliset maksut tai kuukausilaskutus.

Jos käytät uutta Google Adsia, et näe tililläsi rataskuvaketta . Klikkaa oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta . Laskutus ja maksut löytyvät Asetukset-otsikon alta.

Automaattisia tai manuaalisia maksuja käyttävät mainostajat

Google Adsissa voit suorittaa maksuja joko ennen mainosten näyttämistä (manuaaliset maksut) tai automaattisesti mainosten näyttämisen jälkeen (automaattiset maksut).

Yrityksen osoitteen tai puhelinnumeron päivittäminen

Huomioi seuraavat asiat, ennen kuin muutat yhteystietojasi:

• Yritysosoitteesi on yrityksen osoite, jonka olet antanut Google Ads ‑tilisi luomisen yhteydessä, ja se näytetään tilisi laskuissa. Kullakin Google Ads ‑tilillä voi olla vain yksi yrityksen osoite.
  • Laskutusosoite on credit-korttiyhtiön tai pankin tietoihin merkitty osoite. Käytämme sitä maksutietojesi vahvistamiseen. Voit tarvittaessa antaa eri laskutusosoitteen kullekin maksutavalle, koska laskutusosoitteen ei tarvitse vastata yrityksen osoitetta.
  • Pidä tietosi ajan tasalla. Emme voi muuttaa jo luotuja laskuja, vaikka niissä olisi väärä osoite.

Voit päivittää yrityksesi osoitteen tai puhelinnumeron seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut. Siirry suoraan laskutussivulle
  3. Valitse vasemman reunan valikosta Asetukset.
  4. Etsi Maksuprofiili-kohdasta Yrityksen nimi ja osoite.
  5. Klikkaa kynäkuvaketta ja päivitä tiedot.
  6. Valitse Tallenna.
Sähköpostiasetusten muuttaminen (laskutusilmoitukset)

Sähköpostiasetukset määrittävät, mitä sähköposteja lähetämme tililläsi näkyville maksuasioiden yhteyshenkilöille. Yhteyshenkilö voidaan määrittää vastaanottamaan kaikki sähköpostit tai vain hallintoon liittyvät sähköpostit. Voit myös määrittää, että hänelle ei lähetetä lainkaan sähköposteja.

Voit päivittää laskutusilmoitustesi tiedot seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut. Siirry suoraan laskutussivulle
  3. Valitse vasemman reunan valikosta Asetukset.
  4. Klikkaa Maksuyhteystiedot-kohdassa kynäkuvaketta, niin voit päivittää nykyisen yhteyshenkilön tiedot. Klikkaamalla Lisää uusi yhteystieto voit määrittää uuden sähköpostiosoitteen, johon ilmoitukset lähetetään.
  5. Valitse Tallenna.

Kuukausilaskutusta käyttävät mainostajat

Kuukausilaskutus on maksuasetus, jossa Google myöntää luottoa mainontakuluihin. Saat kuukausittain laskun, joka on maksettava sekillä tai pankkisiirtona. Jos olet ottanut tililläsi käyttöön kuukausilaskutuksen ja haluat muuttaa laskutustietojasi, klikkaa seuraavia linkkejä:

Laskussa näkyvän laskutusosoitteen päivittäminen

Laskussa näkyy oletuksena yrityksen virallinen osoite. Jos haluat muuttaa laskussa näkyvää osoitetta, tee seuraavat toimet vähintään 15 päivää ennen kuukauden päättymistä:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut. Siirry suoraan laskutussivulle
  3. Valitse vasemmasta valikosta Asetukset.
  4. Klikkaa Maksutili-kohdassa Laskutusosoite-vaihtoehtoa.
  5. Klikkaa kynäkuvaketta ja valitse nykyinen osoite tai valitse Lisää uusi osoite.
  6. Anna tietosi ja valitse sitten Tallenna.
Laskun lähetysosoitteen päivittäminen

Jos vaihdat laskujen toimitusosoitteen tai sähköpostiosoitteen kuukauden 25. päivään mennessä, saat seuraavan kuukauden laskun uuteen osoitteeseen.

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut. Siirry suoraan laskutussivulle
  3. Valitse sivun reunasta Asetukset.
  4. Valitse Maksutili-kohdasta Laskutussähköpostiosoite tai Laskutusosoite, klikkaa kynäkuvaketta ja lisää tai poista osoite.
  5. Valitse Tallenna.
  6. Jos haluat luoda tehtyjen muutosten mukaisen uuden laskun, klikkaa sivun reunassa olevaa Laskut-vaihtoehtoa ja valitse sitten laskun numero taulukosta.
  7. Kun lasku tulee näkyviin, klikkaa sivun yläosan Tee uusi lasku, jossa on päivitetyt tiedot ‑vaihtoehtoa.
Sähköpostiasetusten muuttaminen (laskutusilmoitukset)

Sähköpostiasetukset määrittävät, millaisia sähköposteja lähetämme tililläsi ilmoitetuille maksuasioiden yhteyshenkilöille. Tasot tarkoittavat seuraavaa:

• Kaikki maksuihin liittyvät sähköpostit: kaikki tileihin liittyvät sähköpostiviestit, mukaan lukien maksuihin ja laskuihin liittyvät tiedot.
  • Vain hallinnolliset sähköpostiviestit: Tärkeät sähköpostiviestit, kuten mahdollista tilin jäädyttämistä koskevat viestit tai uusien tuotetilien hyväksymispyynnöt.
  • Ei sähköpostiviestejä: Laskutukseen ja maksuihin liittyviä sähköposteja ei lähetetä.

Voit lisätä henkilöitä kaikkien laskutukseen liittyvien sähköpostiviestien vastaanottajaksi ottamalla yhteyttä myyjään tai tukitiimiin.

Vinkki

• Joissakin laskutukseen liittyvissä sähköpostiviesteissä (esimerkiksi sähköpostiosoitteen vahvistamiseksi tai ilmoitusten poistamiseksi käytöstä) on linkkejä, jotka vanhenevat. Tällä estetään tilien väärinkäyttö. Jos linkkisi on vanhentunut ja tarvitset uuden linkin, kokeile uudemmassa sähköpostiviestissä olevaa linkkiä tai pyydä tilin järjestelmänvalvojaa lähettämään sinulle uusi linkki.

Kuukausilaskutusta käyttävät mainostajat

Kuukausilaskutus on maksuasetus, jossa Google myöntää luottoa mainontakuluihin. Saat kuukausittain laskun, joka on maksettava sekillä tai pankkisiirtona. Jos olet ottanut tililläsi käyttöön kuukausilaskutuksen ja haluat muuttaa laskutustietojasi, klikkaa seuraavia linkkejä:

Laskussa näkyvän laskutusosoitteen päivittäminen

Laskussa näkyy oletuksena yrityksen virallinen osoite. Jos haluat muuttaa tätä osoitetta, ota meihin yhteyttä.

Laskutussähköpostiosoitteen päivittäminen

Verolasku lähetetään tilin ensisijaiselle laskutuksen yhteyshenkilölle. Jos haluat muuttaa tätä yhteyshenkilöä, ota yhteyttä meihin.

Jos vaihdat Google Adsin laskutussähköpostien toimitusosoitteen kuukauden 25. päivään mennessä, saat seuraavan kuukauden laskun uuteen osoitteeseen. Toimi näin:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut. Siirry suoraan laskutussivulle
  3. Valitse vasemman reunan valikosta Asetukset.
  4. Klikkaa Maksutili-kohdassa Laskutussähköpostiosoite-vaihtoehtoa ja klikkaa sitten kynäkuvaketta.
  5. Valitse Lisää uusi sähköpostiosoite ja anna tiedot.
  6. Valitse Tallenna.
  7. Jos haluat luoda tehtyjen muutosten mukaisen uuden laskun, klikkaa sivun reunassa olevaa Laskut-vaihtoehtoa ja valitse sitten laskun numero taulukosta.
  8. Kun lasku tulee näkyviin, klikkaa sivun yläosan Tee uusi lasku, jossa on päivitetyt tiedot ‑vaihtoehtoa.
Sähköpostiasetusten muuttaminen (laskutusilmoitukset)

Sähköpostiasetukset määrittävät, millaisia sähköposteja lähetämme tililläsi ilmoitetuille maksuasioiden yhteyshenkilöille. Tasot tarkoittavat seuraavaa:

• Kaikki maksuihin liittyvät sähköpostit: kaikki tileihin liittyvät sähköpostiviestit, mukaan lukien maksuihin ja laskuihin liittyvät tiedot.
  • Vain hallinnolliset sähköpostiviestit: Tärkeät sähköpostiviestit, kuten mahdollista tilin jäädyttämistä koskevat viestit tai uusien tuotetilien hyväksymispyynnöt.
  • Ei sähköpostiviestejä: Laskutukseen ja maksuihin liittyviä sähköposteja ei lähetetä.

Voit lisätä henkilöitä kaikkien laskutukseen liittyvien sähköpostiviestien vastaanottajaksi ottamalla yhteyttä myyjään tai tukitiimiin.

Vinkki

• Joissakin laskutukseen liittyvissä sähköpostiviesteissä (esimerkiksi sähköpostiosoitteen vahvistamiseksi tai ilmoitusten poistamiseksi käytöstä) on linkkejä, jotka vanhenevat. Tällä estetään tilien väärinkäyttö. Jos linkkisi on vanhentunut ja tarvitset uuden linkin, kokeile uudemmassa sähköpostiviestissä olevaa linkkiä tai pyydä tilin järjestelmänvalvojaa lähettämään sinulle uusi linkki.

Kuukausilaskutusta käyttävät mainostajat

Kuukausilaskutus on maksuasetus, jossa Google myöntää luottoa mainontakuluihin. Saat kuukausittain laskun, joka on maksettava pankkisiirtona. Jos olet ottanut tililläsi käyttöön kuukausilaskutuksen ja haluat muuttaa laskutustietojasi, klikkaa seuraavia linkkejä:

Laskutussähköpostiosoitteen päivittäminen

Jos vaihdat laskutussähköpostien toimitusosoitteen kuukauden 25. päivään mennessä, saat seuraavan kuukauden laskun uuteen sähköpostiosoitteeseen.

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut. Siirry suoraan laskutussivulle
  3. Valitse vasemman reunan valikosta Asetukset.
  4. Klikkaa Maksutili-kohdassa Laskutussähköpostiosoite-vaihtoehtoa ja klikkaa sitten kynäkuvaketta.
  5. Valitse Lisää uusi sähköpostiosoite ja anna tiedot.
  6. Valitse Tallenna.
Sähköpostiasetusten muuttaminen (laskutusilmoitukset)

Sähköpostiasetukset määrittävät, millaisia sähköposteja lähetämme tililläsi ilmoitetuille maksuasioiden yhteyshenkilöille. Tasot tarkoittavat seuraavaa:

• Kaikki maksuihin liittyvät sähköpostit: kaikki tileihin liittyvät sähköpostiviestit, mukaan lukien maksuihin ja laskuihin liittyvät tiedot.
  • Vain hallinnolliset sähköpostiviestit: Tärkeät sähköpostiviestit, kuten mahdollista tilin jäädyttämistä koskevat viestit tai uusien tuotetilien hyväksymispyynnöt.
  • Ei sähköpostiviestejä: Laskutukseen ja maksuihin liittyviä sähköposteja ei lähetetä.

Voit lisätä henkilöitä kaikkien laskutukseen liittyvien sähköpostiviestien vastaanottajaksi ottamalla yhteyttä myyjään tai tukitiimiin.

Vinkki

• Joissakin laskutukseen liittyvissä sähköpostiviesteissä (esimerkiksi sähköpostiosoitteen vahvistamiseksi tai ilmoitusten poistamiseksi käytöstä) on linkkejä, jotka vanhenevat. Tällä estetään tilien väärinkäyttö. Jos linkkisi on vanhentunut ja tarvitset uuden linkin, kokeile uudemmassa sähköpostiviestissä olevaa linkkiä tai pyydä tilin järjestelmänvalvojaa lähettämään sinulle uusi linkki.

ALV-tietojen muuttaminen

Haluatko muuttaa ALV (arvonlisävero) -tietojasi? Tutustu asuimaasi verotusta koskevaan artikkeliin.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Voit milloin tahansa muuttaa Google Ads ‑tilisi laskutuksen yhteystietoja.

Muokattavissa olevat yhteystiedot ja niiden muokkaamistapa määräytyvät laskutuksen maksuasetuksen mukaan. Käytössä voi olla automaattiset maksut, manuaaliset maksut tai kuukausilaskutus.

Jos käytät uutta Google Adsia, et näe tililläsi rataskuvaketta . Klikkaa oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta . Laskutus ja maksut löytyvät Asetukset-otsikon alta.

Automaattisia tai manuaalisia maksuja käyttävät mainostajat

Google Adsissa voit suorittaa maksuja joko ennen mainosten näyttämistä (manuaaliset maksut) tai automaattisesti mainosten näyttämisen jälkeen (automaattiset maksut).

Yrityksen osoitteen tai puhelinnumeron päivittäminen

Huomioi seuraavat asiat, ennen kuin muutat yhteystietojasi:

• Yrityksen osoite on yritykselle määritetty osoite, jonka kirjoitat Google Ads ‑tilin luomisen yhteydessä. Se näkyy tilisi laskuissa. Kullakin Google Ads ‑tilillä voi olla vain yksi yrityksen osoite.
    • Jos olet luonut Google Ads ‑tilisi käyttämällä yrityksen Y-tunnusta, et voi muokata yrityksesi osoitetta, sillä osoite on liitetty Y-tunnukseesi.
    • Jos olet luonut Google Ads ‑tilisi käyttämällä henkilötunnusta, voit milloin tahansa muokata yrityksen osoitetta.
  • Laskutusosoite on credit-korttiyhtiön tai pankin tietoihin merkitty osoite. Käytämme sitä maksutietojesi vahvistamiseen. Voit tarvittaessa antaa eri laskutusosoitteen kullekin maksutavalle, koska laskutusosoitteen ei tarvitse vastata yrityksen osoitetta.

Voit päivittää yrityksesi osoitteen tai puhelinnumeron seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut. Siirry suoraan laskutussivulle
  3. Valitse vasemman reunan valikosta Asetukset.
  4. Etsi Maksuprofiili-kohdasta Yrityksen nimi ja osoite.
  5. Klikkaa kynäkuvaketta ja päivitä tiedot.
  6. Valitse Tallenna.

Huomioitavaa

Jos muutat yrityksesi osoitetta (mutta et Y-tunnusta), voit tehdä tämän muutoksen tilillesi ottamalla yhteyttä tukikeskukseen. Jos haluat muuttaa Y-tunnustasi (tai Y-tunnusta ja osoitetta), varmista, että tililläsi ei ole jäljellä saldoa, ja ota sitten yhteyttä meihin. Jotta tukipalvelumme voi käsitellä osoitteenmuutoksen, tarvitsemme viranomaisten toimittaman vahvistuksen muutoksesta.

Sähköpostitilausten muuttaminen (laskutusilmoitukset)

Sähköpostiasetukset määrittävät, mitä sähköposteja lähetämme tililläsi näkyville maksuasioiden yhteyshenkilöille. Yhteyshenkilö voidaan määrittää vastaanottamaan kaikki sähköpostit tai vain hallintoon liittyvät sähköpostit. Voit myös määrittää, että hänelle ei lähetetä lainkaan sähköposteja.

Voit päivittää laskutusilmoituksesi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut. Siirry suoraan laskutussivulle
  3. Valitse vasemman reunan valikosta Asetukset.
  4. Klikkaa Maksuyhteystiedot-kohdassa kynäkuvaketta, niin voit päivittää nykyisen yhteyshenkilön tiedot. Klikkaamalla Lisää uusi yhteystieto voit määrittää uuden sähköpostiosoitteen, johon ilmoitukset lähetetään.
  5. Valitse Tallenna.

Kuukausilaskutusta käyttävät mainostajat

Kuukausilaskutus on maksuasetus, jossa Google myöntää luottoa mainontakuluihin. Saat kuukausittain laskun, joka on maksettava sekillä tai pankkisiirtona. Jos olet ottanut tililläsi käyttöön kuukausilaskutuksen ja haluat muuttaa laskutustietojasi, klikkaa seuraavia linkkejä:

Laskun sähköpostiosoitteen päivittäminen

Jos vaihdat laskutussähköpostien toimitusosoitteen kuukauden 25. päivään mennessä, saat seuraavan kuukauden laskun uuteen osoitteeseen.

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut. Siirry suoraan laskutussivulle
  3. Valitse sivun reunasta Asetukset.
  4. Klikkaa Maksutili-kohdan Laskutussähköpostiosoite-osion kynäkuvaketta.
  5. Poista osoite klikkaamalla x-merkkiä tai valitse Lisää uusi sähköpostiosoite, jos haluat määrittää uudet tiedot.
  6. Valitse Tallenna.
Sähköpostiasetusten muuttaminen (laskutusilmoitukset)

Sähköpostiasetukset määrittävät, millaisia sähköposteja lähetämme tililläsi ilmoitetuille maksuasioiden yhteyshenkilöille. Tasot tarkoittavat seuraavaa:

• Kaikki maksuihin liittyvät sähköpostit: kaikki tileihin liittyvät sähköpostiviestit, mukaan lukien maksuihin ja laskuihin liittyvät tiedot.
  • Vain hallinnolliset sähköpostiviestit: Tärkeät sähköpostiviestit, kuten mahdollista tilin jäädyttämistä koskevat viestit tai uusien tuotetilien hyväksymispyynnöt.
  • Ei sähköpostiviestejä: Laskutukseen ja maksuihin liittyviä sähköposteja ei lähetetä.

Voit lisätä henkilöitä kaikkien laskutukseen liittyvien sähköpostiviestien vastaanottajaksi ottamalla yhteyttä myyjään tai tukitiimiin.

Vinkki

• Joissakin laskutukseen liittyvissä sähköpostiviesteissä (esimerkiksi sähköpostiosoitteen vahvistamiseksi tai ilmoitusten poistamiseksi käytöstä) on linkkejä, jotka vanhenevat. Tällä estetään tilien väärinkäyttö. Jos linkkisi on vanhentunut ja tarvitset uuden linkin, kokeile uudemmassa sähköpostiviestissä olevaa linkkiä tai pyydä tilin järjestelmänvalvojaa lähettämään sinulle uusi linkki.