Tips til oprettelse af effektive displayannoncer

Hvis det er helt nyt for dig at oprette displayannoncer, eller hvis du gerne vil gøre dine displayannoncer mere effektive, kan du her få nogle tips til, hvordan du gør det:

• Brug tekst, billeder og farveskemaer effektivt
  • Eksperimentér med forskellige typer displayannoncer og indholdsdesign
  • Opret dine egne tilpassede billeder
  • Generér displayannoncer på grundlag af dine allerede oprettede tekstannoncer

Sådan opretter du den perfekte displayannonce

Displayannoncer giver dig mange muligheder, så prøv at eksperimentere med forskellige skabeloner, farver og indhold for at få de bedste resultater. Målet er jo, at din annonce skiller sig ud.

Hvad gør en displayannonce god? Her er vores bedste tips til at oprette effektive displayannoncer. Lad os kigge nærmere på alle disse tips, og se på nogle eksempler.

Brug responsive annoncer

Ved at bruge responsive annoncer sparer du tid på at oprette forskellige versioner af dine annoncer til forskellige typer enheder. Responsive annoncer justerer automatisk størrelsen på din annonce i forhold til de forskellige typer enheder, f.eks. mobil, tablet og computer, og passer i næsten alle tilgængelige annoncepladser. Få flere oplysninger om responsive annoncer

Få idéer til annoncer

Har du brug for annonceidéer? Se vores galleri med rich media-annoncer. Filtrer efter annonceformat, funktion, type, størrelse, kategori eller land.

Optimer billeder og dit brandlogo

Responsive annoncer skal indeholde et tydeligt og enkelt brandlogo (med et billedformat på 1:1 eller 4:1) og et tydeligt og enkelt brandnavn.  Det primære billede skal være tydeligt og af høj kvalitet. Undgå overlejret tekst, collager og for meget tom plads.

Det primære billede bør ideelt set indeholde et fysisk miljø med en ægte baggrund, naturlige skygger og naturligt lys. Godkendte billedformater er 16:9 og 1,91:9.

Brug tekst og overskrifter, der er tydelige og overbevisende

Brug en tydelig og simpel tekst i overskriften til at beskrive produktet, tjenesten eller brandet. Sørg for, at beskrivelsen er nem at læse og forstå (den må højst fylde 80 tegn). Undgå et generelt budskab eller clickbait.
Brug kun stort begyndelsesbogstav i det første ord, og undlad at skrive alt med store bogstaver.

Gode eksempler Dårlige eksempler

Overskrift: "Vores nye uldsokker er varme og hyggelige"

Tekst: "Alle vores ordrer laves på bestilling og leveres til din dør."

Overskrift: "Vores nye uldsokker"

Tekst: "Klik her for at få flere oplysninger."

Overskrift: "Sinbads store eventyr kommer i biograferne den 22. juni"

Tekst: "Gå ikke glip af sommerens mest spændende film."

Overskrift: "SINBADS STORE EVENTYR."

Tekst: "DU VIL NÆGTE AT TRO, HVAD DER SKER I DENNE SJOVE SOMMERFILM."

Inkluder priser, promoveringer og særlige tilbud

Hvis du kan tilbyde noget særligt, så gør kunderne opmærksomme på det. Formålet med brugeres søgning er normalt at træffe en beslutning med hensyn til et eller andet. Giv dem derfor de nødvendige redskaber til at kunne træffe denne beslutning.

Hvis du bruger udtryk som særtilbud, rabatkupon, rabat, kampagnekode og tilbud, fortæller du dine kunder, at du har nogle gode tilbud til dem.

Tilføj en relevant landingsside

Tag et kig på den side på dit website, som du linker til. Den kaldes landingssiden. Sørg for at din annonce indeholder en klar og tydelig opfordring til handling, der fører potentielle kunder direkte til den relevante landingsside. Hvis der f.eks. står "Ring til os" i din annoncetekst, skal du sørge for, at firmatelefonnummeret står på landingssiden. Hvis der står "Tidsbegrænset tilbud" i annonceteksten, skal du sørge for, at folk bliver ført hen til den pågældende promovering på landingssiden. Angiv hele webadressen i den endelige webadresse.

Opret 3 til 4 annoncer pr. annoncegruppe

Opret 3 til 4 annoncer pr. annoncegruppe, hvor du afprøver forskellige budskaber med forskellige billeder. Se, hvilken annonce der virker bedst på dine kunder. Google Ads kan automatisk vise de mest effektive annoncer i en annoncegruppe oftere. Du behøver med andre ord ikke at gætte dig frem, og du kan bygge videre på det, som du finder ud af ved hjælp af dine eksperimenter.

Avancerede trin: