Bränditietoisuuden lisääminen

Brändiuskollisuutta vahvistavan kampanjan tarkoituksena on lisätä yrityksesi ja sen tuotteiden ja palvelujen tunnettuutta ja niihin liittyviä positiivisia mielikuvia. Brändisi voi saada asiakkaan aktivoitumaan monilla tavoilla, esimerkiksi katsomaan videoita, pelaamaan pelejä, viettämään aikaa verkkosivustollasi tai viestimään muiden asiakkaiden kanssa.

Google Display ‑verkosto sisältää tuhansia verkkosivustoja eri puolilla maailmaa. Niiden avulla voit tavoittaa asiakkaasi oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja lisätä bränditietoisuutta. Voit tavoittaa brändisi kannalta osuvan yleisön käyttämällä Google Adsin sijoitteluun kohdistamista, rich media ‑mainosmuotoja ja tuhannen impression hintatarjouksia.

Brändiuskollisuutta vahvistavien kampanjoiden avulla voit

• lisätä brändiisi liittyvää aktiivisuutta
  • luoda positiivisia mielikuvia brändistäsi
  • lisätä brändiuskollisuutta tavoittamalla kohdeyleisösi
  • motivoida asiakkaita sitoutumaan brändiisi ja siihen liittyviin tuotteisiin.

Näin käytät sijoitteluun kohdistamista, rich media ‑mainosmuotoja ja tuhannen impression hintatarjouksia

• Sijoitteluun kohdistaminen

Sijoitteluun kohdistamisen avulla voit valita haluamasi sijoittelut eli Google Display ‑verkostoon kuuluvat verkkosivustot tai sivustojen osat, joissa haluat kampanjasi näkyvän. Voit valita sivustot aiheiden tai kohdeyleisön mukaan tai valita minkä tahansa sivuston, joka täyttää brändisi ehdot.

• Mainosmuodot

Koska brändiuskollisuutta vahvistavan kampanjan päätavoite on kohdeyleisön aktivoiminen, suosittelemme rich media ‑mainosmuotoja. Google Display ‑verkoston avulla voit tavoittaa asiakkaita tekstimainosten lisäksi myös useilla visuaalisilla mainosmuodoilla, kuten staattisilla kuvilla, HTML5-animaatioilla ja videoilla.

• Hintatarjousstrategia

Brändiuskollisuutta vahvistavassa kampanjassa brändin näkyvyys osuvilla sivustoilla kannattaa maksimoida. Tuhannen impression hintatarjoukset sopivat hyvin tämänkaltaisiin kampanjoihin, koska voit asettaa hintatarjoukset suoraan kampanjalle valitsemiesi tulostavoitteiden perusteella.

Vinkki

Bränditietoisuuden lisääminen YouTuben avulla

Jos olet luonut videomainoksen, jota käytät paikallisella TV-kanavalla, se kannattaa ladata myös YouTubeen. Voit luoda maksuttoman YouTube-käyttäjäkanavan ja muokata sen ulkoasun (esim. taustavärit ja logot) brändiisi sopivaksi. Näin voit luoda brändillesi keskuksen internetin suosituimmalla videosivustolla. Lue lisää YouTuben mainontavaihtoehdoista.

Seuraavat vaiheet