Bränditietoisuuden lisääminen

Brändiuskollisuutta vahvistavan kampanjan tarkoituksena on lisätä yrityksesi ja sen tuotteiden ja palvelujen tunnettuutta ja niihin liittyviä positiivisia mielikuvia. Asiakas voi olla vuorovaikutuksessa brändisi kanssa monilla tavoilla, kuten katsomalla videoita, pelaamalla pelejä, viettämällä aikaa verkkosivustollasi tai viestimällä muiden asiakkaiden kanssa.

Google Display ‑verkosto sisältää tuhansia verkkosivustoja eri puolilla maailmaa. Niiden avulla voit tavoittaa asiakkaasi oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja kasvattaa bränditietoisuutta. Voit tavoittaa brändisi kannalta osuvaa yleisöä käyttämällä Google Adsin sijoitteluun kohdistamista, multimediamainosmuotoja ja tuhannen näyttökerran hintatarjouksia.

Brändiin sitoutumista vahvistavien kampanjoiden avulla voit

• lisätä vuorovaikutusta brändisi kanssa
  • luoda positiivisia mielikuvia brändistäsi
  • lisätä brändiuskollisuutta tavoittamalla kohdeyleisösi
  • motivoida asiakkaita sitoutumaan brändiisi ja siihen liittyviin tuotteisiin.

Sijoitteluun kohdistamisen, multimediamainosmuotojen ja tuhannen näyttökerran hintatarjousten käyttäminen

• Sijoitteluun kohdistaminen

Sijoitteluun kohdistamisen avulla voit valita sijoittelut. Ne ovat Google Display ‑verkostoon kuuluvia tiettyjä verkkosivustoja tai sivustojen osia, joissa voit näyttää kampanjaasi. Voit valita sivustot aiheiden tai kohdeyleisön mukaan tai valita minkä tahansa sivuston, joka täyttää brändäysehtosi.

Display Planner -työkalun avulla voit saada ideoita sijoitteluun kohdistamista varten. Anna vain joitakin tietoja asiakkaistasi – kuten tietoja heidän kiinnostuksen kohteistaan tai siitä, millaisilla sivustoilla he tavallisesti käyvät – ja Display Planner luo luettelon sijoitteluun kohdistamista koskevista ideoista.

• Mainosmuodot

Koska brändiuskollisuutta vahvistavan kampanjan päätavoite on vuorovaikutus kohdeyleisön kanssa, suosittelemme multimediamainosmuotoja. Google Display ‑verkoston avulla voit tavoittaa asiakkaita tekstimainosten lisäksi myös useilla visuaalisilla mainosmuodoilla, kuten staattisilla kuvilla, HTML5-animaatioilla ja videoilla.

• Hintatarjousstrategia

Brändiuskollisuutta vahvistavassa kampanjassa brändin näkyvyys osuvilla sivustoilla kannattaa maksimoida. Tuhannen näyttökerran hintatarjoukset sopivat hyvin tämänkaltaisiin kampanjoihin, koska voit asettaa hintatarjoukset suoraan kampanjan tehokkuustavoitteiden perusteella.

Vinkki

Bränditietoisuuden kasvattaminen YouTuben avulla

Jos olet luonut videomainoksen, jota näytät paikallisella TV-kanavalla, se kannattaa myös ladata YouTubeen. Voit määrittää ilmaisen YouTube-käyttäjän kanavan ja muokata sen ulkoasun brändiisi sopivaksi (kuten taustavärit ja logot). Näin voit luoda brändillesi keskuksen internetin suosituimmalla videosivustolla. Katso lisätietoja YouTube-mainostusvaihtoehdoista.