Sobre la Xarxa de Cerca de Google

La Xarxa de Cerca de Google és un grup d'aplicacions i llocs web relacionats amb la cerca en què es poden mostrar els vostres anuncis. Si us anuncieu en aquesta xarxa, els anuncis es poden mostrar a prop dels resultats de cerca quan algú cerqui termes relacionats amb una de les vostres paraules clau. En aquest article trobareu informació sobre els temes següents:

Una campanya de cerca és un tipus de campanya que està disponible a Google Ads.

CREA UNA CAMPANYA DE CERCA

On es poden mostrar els anuncis de cerca

Quan les vostres paraules clau siguin rellevants per a la cerca d'un usuari, els vostres anuncis es podran publicar amb els resultats de cerca de Google i en altres llocs web de cerca.

• Llocs web de cerca de Google: els anuncis es poden mostrar a sobre o a sota dels resultats de cerca en el cas de la Cerca de Google, i al costat, a sobre o a sota dels resultats de cerca en el cas de Google Play, la pestanya Shopping, Google Imatges, Google Maps i l'aplicació Maps.

Search Network ads on results page

• Partners de cerca de Google: els anuncis es poden mostrar a prop o després dels resultats de cerca dels partners de cerca de Google, o com a part d'una cerca relacionada. Els partners de cerca inclouen centenars de llocs web que no pertanyen a Google, així com YouTube i altres llocs de Google. Els anuncis es poden mostrar en llocs web de partners de cerca en què es mostrin els productes que hi ha a la venda amb els enllaços corresponents per adquirir-los. La ràtio de clics d'entrada (CTR) que obtenen els anuncis als llocs web de partners de cerca no repercuteix en el vostre nivell de qualitat a Google.

Obteniu informació sobre com funcionen les ofertes als llocs web dels partners de cerca.

Tipus d'anuncis de la Xarxa de Cerca

• Anuncis de text, anuncis dinàmics de cerca, anuncis de cerca responsius i anuncis de només trucada: aquests són els tipus d'anunci més comuns de la Xarxa de Cerca. Aquests anuncis es mostren amb l'etiqueta "Anunci" o "Anuncis" a la pàgina de resultats de cerca, i és possible que es mostrin amb l'etiqueta "Anuncis Google" als llocs web de partners. Se solen mostrar amb recursos d'anunci, que permeten als anunciants incloure detalls de l'empresa als anuncis, com ara la ubicació o el número de telèfon.
  • Anuncis de compres: els anuncis de compres mostren els productes que hi ha a la venda amb els enllaços corresponents per adquirir-los. Es distingeixen amb l'etiqueta "Patrocinat" o es mostren amb l'etiqueta "Anunci" o "Anuncis" a la pàgina de resultats de cerca; als llocs web de partners de cerca, poden tenir l'etiqueta "Anuncis Google".
  • Anuncis d'imatge i de vídeo: els partners de cerca poden allotjar anuncis d'imatge i de vídeo.

Exemple

Teniu una empresa que ofereix serveis de maquillatge facial per a festes infantils. Si afegiu la paraula clau "maquillatge facial infantil" al grup d'anuncis i opteu per incloure-hi partners de cerca, els anuncis seran aptes per mostrar-se a la pàgina de resultats de cerca dels partners en qüestió quan algú escrigui "maquillatge facial".

Com es poden incloure o treure partners de cerca

En crear una campanya per a la Xarxa de Cerca, els partners de cerca s'hi inclouen de manera predeterminada. Una campanya de cerca es pot mostrar com a resposta a una consulta d'usuari procedent de milers de llocs web diferents. Google Ads no proporciona informació que indiqui el lloc web en què s'ha mostrat el vostre anunci a la Xarxa de Cerca. Per desactivar tots els llocs web de partners de cerca, seguiu aquests passos per incloure o treure partners de cerca d'una campanya de cerca existent.

Tots els llocs web de partners de la Xarxa de Cerca estan obligats a complir les polítiques de Google. En crear una campanya per a la Xarxa de Cerca, reconeixeu que les nostres polítiques compleixen amb els estàndards d'imatge i de reputació que pugueu tenir per a la vostra empresa. En cas d'infracció d'aquestes polítiques de Google per part del lloc web d'un dels nostres partners de la Xarxa de Cerca, es traurà de la Xarxa de Cerca.

Optimitzar una campanya mentre la creeu

A mesura que creeu la campanya, pot ser que rebeu notificacions segons les opcions de configuració que hàgiu seleccionat. Aquestes notificacions us poden alertar de problemes que poden comportar una disminució del rendiment o que poden ser prou significatius per impedir-vos publicar la campanya.

El menú de navegació que es mostra mentre creeu una campanya proporciona una visió integral del progrés de la creació, i us demanarà que pareu atenció a determinades notificacions sobre aspectes que us recomanem que resolgueu. Desplaceu-vos pels passos del menú de navegació per revisar i resoldre fàcilment els possibles problemes de la segmentació, les ofertes, el pressupost o altres opcions de configuració de la campanya. Obteniu informació sobre com es pot configurar la campanya per obtenir els millors resultats.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Passeu el cursor per sobre de la campanya en què vulgueu incloure partners de cerca o treure'n.
  4. Feu clic a la icona d'engranatge Tools and setting menu icon [Gear] que es mostra al costat del nom.
  5. Feu clic al menú desplegable "Xarxes" i marqueu la casella "Inclou els partners de cerca de Google" per permetre que els anuncis d'aquesta campanya es mostrin en llocs web dels partners de cerca, o bé desmarqueu-la si no voleu que s'hi mostrin.
  6. Feu clic a Desa.