Sobre el seguiment de conversions

El seguiment de conversions és una eina gratuïta que us permet veure què passa després que un client hagi interaccionat amb els vostres anuncis: si ha comprat un producte, s'ha subscrit al vostre butlletí d'informació, ha trucat a la vostra empresa o ha baixat la vostra aplicació. Quan un client duu a terme una acció que heu definit com a valuosa, aquesta acció s'anomena conversió.

Imatge destacada de l

Contingut d'aquest article:

Feu servir el seguiment de conversions per mesurar els resultats d'Google Ads

Avantatges del seguiment de conversions

• Veure les paraules clau, els anuncis, els grups d'anuncis i les campanyes que generen més activitat valuosa dels clients.
  • Conèixer el retorn de la inversió (ROI) i prendre decisions més ben fonamentades sobre la inversió en publicitat.
  • Utilitzar estratègies de Smart Bidding (com ara la maximització de les conversions, el CPA objectiu i el ROAS objectiu) que optimitzen automàticament les campanyes segons els objectius de l'empresa.
  • Saber aproximadament quants clients interaccionen amb els vostres anuncis des d'un dispositiu o navegador i fan la conversió des d'un altre. Podeu veure les dades de les conversions multidispositiu, multinavegador i d'altres tipus a la columna "Totes les conversions" dels informes.

Com funciona

El seguiment de conversions comença quan creeu una acció de conversió al vostre compte de Google Ads. Una acció de conversió és una activitat específica d'un client que és valuosa per a l'empresa. Podeu utilitzar el seguiment de conversions per a les accions següents:

El procés de seguiment de conversions varia una mica segons la font de conversió, però en general (tret del cas de les conversions fora de línia) es divideix en aquestes dues categories:

• Afegiu una etiqueta de seguiment de conversions o un fragment de codi al lloc web o al codi de l'aplicació mòbil. Quan un client fa clic al vostre anunci des de la Cerca de Google o des de llocs web concrets de la Xarxa de Display de Google, o bé quan veu el vostre anunci de vídeo, es col·loca una galeta temporal al seu ordinador o dispositiu mòbil. Quan completa l'acció que heu definit, el nostre sistema reconeix la galeta en qüestió (mitjançant el fragment de codi que heu afegit) i la registra com a conversió.
  • Amb alguns tipus de seguiment de conversions, no cal utilitzar cap etiqueta. Per exemple, per fer un seguiment de les trucades telefòniques fetes des d'extensions de trucada o des d'anuncis de només trucada, podeu utilitzar un número de desviació de trucades de Google per fer un seguiment de les trucades procedents d'un dels vostres anuncis i de detalls com, per exemple, l'hora d'inici i de finalització de la trucada, la durada i el prefix. A més, les baixades d'aplicacions i les compres des de l'aplicació a Google Play, així com les accions locals, es registren automàticament com a conversions i no cal fer servir cap codi de seguiment.

Un cop hàgiu configurat el seguiment de conversions, podreu veure dades sobre les conversions de les vostres campanyes i paraules clau, així com dels vostres anuncis i grups d'anuncis. En consultar aquestes dades als informes, veureu com la publicitat us pot ajudar a assolir objectius importants per a l'empresa.

Seguretat i privadesa del seguiment de llocs web

Les normes de seguretat de Google són estrictes. Google Ads només recull dades a les pàgines en què heu implementat les etiquetes associades.

Heu d'assegurar-vos que doneu als usuaris informació clara i completa sobre les dades que recolliu als vostres llocs web i que n'obtingueu el consentiment per fer-ho sempre que ho exigeixi la llei.

Nota

Si allà on es requereixi legalment no teniu el consentiment dels usuaris per recollir, compartir i utilitzar dades personals a fi de personalitzar els anuncis, assegureu-vos de desactivar la recollida de dades de remàrqueting. Obteniu informació sobre com podeu modificar l'etiqueta de lloc web global per desactivar la recollida de dades de remàrqueting per a usuaris concrets.
Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament