Valuutan ja aikavyöhykkeen määrittäminen

Kun luot tilin, sinua pyydetään valitsemaan valuutta ja aikavyöhyke. Voit vaihtaa aikavyöhykettä kerran, mutta et voi koskaan vaihtaa tiliin valitsemaasi valuuttaa, joten tee nämä asetukset huolellisesti. Laskutuksesi määräytyy niiden mukaan.

Valuutan valitseminen

Valitse valuutta, jolla haluat maksaa mainontakulut.

Muistettavaa

Valuuttavaihtoehdot määräytyvät sen maan mukaan, jossa tilisi on rekisteröity. Kaikki valuutat eivät ole käytössä kaikissa maissa. Esimerkiksi Venäjällä on mahdollista maksaa vain käyttämällä ruplaa (RUB), ei muita valuuttoja, kuten Yhdysvaltain dollaria (USD) tai euroa (EUR).

Valittu valuutta voi vaikuttaa myös laskujesi maksuvaihtoehtoihin, kuten saldon maksamiseen käytettäviin maksuvälineisiin. Jos haluat maksaa toisella valuutalla, sinun on luotava uusi Google Ads ‑tili ja valittava haluamasi valuutta tilin luonnin yhteydessä.

Tilin aikavyöhykkeen valitseminen

Valitsemasi aikavyöhyke vaikuttaa raportteihisi ja tilastoihisi. Esimerkiksi ajan mukaan ryhmitellyissä raporteissa näytetään tuloksia tilisi aikavyöhykkeen mukaan. Valittavissa on yli 200 aikavyöhykettä, joten voit valita Google Ads ‑tilin aikavyöhykkeeksi lähes minkä tahansa maailman vakioaikavyöhykkeistä.

Valittavan aikavyöhykkeen ja Greenwichin ajan eron on oltava täysiä tunteja tai täysiä puolia tunteja. Jos paikallinen aikavyöhykkeesi kuuluu niihin harvoihin aikavyöhykkeisiin, joiden poikkeama GMT-ajasta on neljännestunti, Google Ads ‑järjestelmä ei tue aikavyöhykettäsi. Valitse tässä tapauksessa tilillesi jokin muu aikavyöhyke.

Jos haluat vaihtaa jo määrittämäsi aikavyöhykkeen, lue lisää aikavyöhykkeen vaihtamisesta.

Huomioitavaa

• Voit valita tilisi aikavyöhykkeen, mutta kaikki laskutussivujesi tiedot näytetään Tyynenmeren normaaliajassa (PT).

• Muista, että aikavyöhykkeen valinnalla on vaikutusta vain tilisi hallintaan. Valinta ei vaikuta sijainteihin, joissa mainoksesi voi näkyä.

Seuraavat vaiheet