Endre språk, tidssone og andre Google Ads-kontoinnstillinger

Du kan gjøre visse endringer – for eksempel endre tidssone, tallformat og visningsspråk – i Google Ads-kontoinnstillingene dine.Endringer i disse innstillingene har ikke noen innvirkning på selve annonsene folk ser. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du endrer visningsspråk, tallformat og tidssone.

Tidssonen for kontoen din kan bare endres én gang, så du bør derfor være nøye ved valg av ny tidssone. Forespørsler om å endre tidssonen må komme fra en administratorbruker, og tidssonen din kan bare flyttes østover, for eksempel fra GMT (Greenwich Mean Time) til IST (India Standard Time). Hvis vi allerede har endret tidssonen din etter at du har bedt oss om det, kan vi ikke endre den på nytt.

Veiledning

Sånn bytter du visningsspråk

Visningsspråket ditt er språket du ser når du bruker Google Ads. Hvis du vil endre språket for brukerne som annonsene dine vises for, kan du finne ut mer om hvordan språkmålretting fungerer

Som standard brukes språket du har valgt i Google-kontoen din. Denne veiledningen viser hvordan du angir et annet språk for Google Ads.

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet øverst til høyre i kontoen. Klikk så på Innstillinger under Konfigurasjon.
  3. Klikk for å åpne Visningsspråk og tallformat-delen. Klikk så på Visningsspråk-rullegardinmenyen, og velg ønsket språk.
  4. Klikk på Lagre

Slik endrer du tallformat

Tallformatet ditt avgjør hvordan punktum og komma brukes når Google Ads-systemet viser et tall. Eksempel: 2,000.50 kontra 2.000,50

Ikke alle tallformat er tilgjengelige for hvert av visningsspråkene. I tillegg kan du bare velge ett tallformat for noen av visningsspråkene, så avhengig av hvilket språk du velger, kan det hende at denne innstillingen ikke kan endres.

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet øverst til høyre i kontoen. Klikk så på Innstillinger under Konfigurasjon.
  3. Klikk for å åpne Visningsspråk og tallformat-delen. Klikk så på Tallformat-rullegardinmenyen, og velg tallformatet du vil bruke (etter land).
  4. Klikk på Lagre

Slik bytter du tidssone

Tidssonen avgjør hvordan tidspunkter vises i rapportene dine, og den kan ha innvirkning på andre innstillinger, f.eks. målrettingen din.

Slik ser du tidssonen din:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet øverst til høyre, og klikk så på Innstillinger under Konfigurasjon.
  3. Du finner den aktuelle tidssonen i Tidssone-delen.
Vi kan bare endre tidssonen i kontoen din én gang. Du bør derfor være nøye når du velger ny tidssone. Forespørsler om å endre tidssonen må komme fra en administratorbruker, og tidssonen din kan bare flyttes østover, for eksempel GMT (Greenwich Mean Time) til IST (India Standard Time). Hvis vi allerede har endret tidssonen din etter at du har bedt om det, kan vi ikke endre den på nytt.

Hvis du er helt sikker på at du vil bytte tidssone, kan du kontakte oss for å be om at dette endres.