Sådan anmoder du om en refusion

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

OOO Google (Google Russia) filed for bankruptcy in Russia in June 2022 and is no longer operating. On 18 October 2023, the bankruptcy court announced the start of the liquidation phase of Google Russia’s bankruptcy proceedings. During this phase, a court-appointed liquidator will manage Google Russia and its liquidation.

These insolvency proceedings are governed by the Insolvency Law of the Russian Federation. More information about these proceedings is available on the court’s website (link) and the official bankruptcy register (link).

Bemærk! Det er kun brugere med administratoradgang, der kan lukke deres konto og anmode om refusion. Hvis du ikke har administratoradgang, bliver muligheden Luk min konto ikke vist under "Kontostatus" under dine præferencer. Brugere med standardadgang skal kontakte en administrator for at få deres konto lukket.

Sådan fungerer refusioner

Du kan anmode om en refusion af din kontokredit ved at lukke din Google Ads-konto. Vi igangsætter automatisk en refusion til din bankkonto eller det betalingskort, der er knyttet til din Google Ads-konto.

Behandlingstid: To ugers behandlingstid hos Google og yderligere behandlingstid hos dit kreditkortselskab.

Mulige årsager til, at en refusion ikke er mulig

Vi tilbyder ikke refusioner i følgende tilfælde:

• Du har penge fra en kampagnekode stående på din konto.
  • Din konto er stadig aktiv.
  • Du har en udestående saldo, der skal betales.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan tjekker jeg, om der er en resterende saldo på min konto?

Følg denne fremgangsmåde for at se, om du har penge på kontoen eller en udestående saldo, der skal betales:

1. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] og derefter på Faktureringsoversigt under "Fakturering".
  2. Hvis du har kredit, vises den i den aktuelle månedsligning som "Du har en kredit" ved kunder, der benytter automatiske betalinger, eller som "Tilgængelige midler" for kunder, der bruger manuelle betalinger. Hvis du har en udestående saldo, vises den som "Nuværende saldo".
Hvad gør jeg, hvis jeg vil lukke min konto og anmode om refusion?

Sådan lukker du din Google Ads-konto:

1. Gå til Kontopræferencer
    • Log ind på din Google Ads-konto.
    • Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre.
    • Klik på Præferencer under "Konfiguration".
  2. Klik på sektionen Kontostatus for at udvide den.
  3. Klik på Luk min konto.
    • Påmindelse: Det er kun brugere med administratoradgang, der kan lukke deres konto og anmode om refusion. Hvis du ikke har administratoradgang, bliver muligheden Luk min konto ikke vist under "Kontostatus" under dine præferencer.

Din kontos status ændres til "Lukket".

Hvis du ombestemmer dig, kan du genaktivere din konto ved at logge ind og følge vejledningen. Derefter skal du opdatere dine betalingsoplysninger og foretage en indbetaling for at få dine annoncer kørt igen.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan lukke min konto?
Læs artiklen om lukning af din konto, hvis du ikke kan ændre din kontos status fra aktiv til lukket.
Hvor lang tid tager det normalt at få en refusion?
Det tager typisk op til to uger at behandle en refusion, men afhængigt af arbejdsgangen kan der gå yderligere ti hverdage, før din bank eller dit kreditkortselskab har krediteret refusionen til din konto.
Hvad gør jeg, hvis det tager længere tid?
Kontakt os, hvis der går mere end fire uger.
Kan jeg annullere min anmodning om refusion?
Hvis vi ikke har sendt dig en bekræftelsesmail vedrørende din anmodning om refusion, kan du annullere anmodningen. I så fald skal du bare genaktivere din konto.
På grund af problemer med betalingsprocessen er der risiko for, at refusioner bliver forsinket. Vi beklager ulejligheden.
Bemærk! Det er kun brugere med administratoradgang, der kan lukke deres konto og anmode om refusion. Hvis du ikke har administratoradgang, bliver muligheden Luk min konto ikke vist under "Kontostatus" under dine præferencer. Brugere med standardadgang skal kontakte en administrator for at få deres konto lukket.

Sådan fungerer refusioner

Du kan anmode om en refusion af din kontokredit ved at lukke din Google Ads-konto. Vi igangsætter automatisk en refusion til din bankkonto eller det betalingskort, der er knyttet til din Google Ads-konto.

Behandlingstid: Behandlingstiden for refusioner er to uger hos Google plus behandlingstiden hos dit kreditkortselskab.

• Hvis du har betalt direkte fra din Google Ads-konto via betalingskort, WebMoney (via Assist), Qiwi eller Yandex.Money, bliver refusionen automatisk overført til dit kort eller din WebMoney-, Qiwi- eller Yandex.Money-pung.
  • Hvis du har betalt via pengeoverførsel eller Yandex.Money via Assist, skal vi bruge dine bankkontooplysninger for at kunne behandle refusionen. Af tekniske årsager er vi ikke i stand til at overføre beløb til en Yandex.Money-pung (via Assist). Følg vejledningen nedenfor for at sende os oplysninger om den bankkonto, som beløbet skal sættes ind på.

Mulige årsager til, at en refusion ikke er mulig

Vi tilbyder ikke refusioner i følgende tilfælde:

• Du har penge fra en kampagnekode stående på din konto.
  • Din konto er stadig aktiv.
  • Du har en udestående saldo, der skal betales.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan tjekker jeg, om der er en resterende saldo på min konto?

Følg denne fremgangsmåde for at se, om du har penge på kontoen eller en udestående saldo, der skal betales:

1. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] og derefter på Faktureringsoversigt under "Fakturering".
  2. Hvis du har kredit, vises den i den aktuelle månedsligning som "Du har en kredit" ved kunder, der benytter automatiske betalinger, eller som "Tilgængelige midler" for kunder, der bruger manuelle betalinger. Hvis du har en udestående saldo, vises den som "Nuværende saldo".
Hvad gør jeg, hvis jeg vil lukke min konto og anmode om refusion?

Sådan lukker du din Google Ads-konto:

1. Gå til Kontopræferencer
    • Log ind på din Google Ads-konto.
    • Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre.
    • Klik på Præferencer under "Konfiguration".
  2. Klik på sektionen Kontostatus for at udvide den.
  3. Klik på Luk min konto.
    • Påmindelse: Det er kun brugere med administratoradgang, der kan lukke deres konto og anmode om refusion. Hvis du ikke har administratoradgang, bliver muligheden Luk min konto ikke vist under "Kontostatus" under dine præferencer.

Din kontos status ændres til "Lukket".

Hvis du ombestemmer dig, kan du genaktivere din konto ved at logge ind og følge vejledningen. Derefter skal du opdatere dine betalingsoplysninger og foretage en indbetaling for at få dine annoncer kørt igen.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan lukke min konto?
Læs artiklen om lukning af din konto, hvis du ikke kan ændre din kontos status fra aktiv til lukket.
Hvor lang tid tager det normalt at få en refusion?
Det tager typisk op til to uger at behandle en refusion, men afhængigt af arbejdsgangen kan der gå yderligere ti hverdage, før din bank eller dit kreditkortselskab har krediteret refusionen til din konto.
Hvad gør jeg, hvis det tager længere tid?

Kontakt os, hvis der går mere end seks uger.

Kan jeg annullere min anmodning om refusion?
Hvis vi ikke har sendt dig en bekræftelsesmail vedrørende din anmodning om refusion, kan du annullere anmodningen. I så fald skal du bare genaktivere din konto.
Hvordan sender jeg mine bankkontooplysninger?

Trin 1: Sådan angiver du dine bankkontooplysninger:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] og derefter på Faktureringsoversigt under "Fakturering".
  3. Et rødt banner øverst på siden angiver, at du har lukket din Google Ads-konto. Klik på linket Gennemfør din refusion.
  4. På den følgende side skal du indtaste dine bankoplysninger (kontakt din bank for at få eventuelle manglende oplysninger):
    • Bankkontoindehavers navn. Hvis kontoen tilhører en privatperson, skal du indtaste det fulde navn med patronymnavn. Hvis det er en virksomhedskonto, skal du indtaste virksomhedens fulde navn.
    • Bankkode (BIC)
    • Bankkontonummer
    • Modtagers skatte-id (INN)
  5. Klik på Gem

Trin 2: Når du har indtastet oplysningerne på din Google Ads-konto, skal du udfylde formularen til anmodning om refusion og faxe den til os. Du finder formularen på siden med bankoplysninger fra trin 1. Sådan finder og udfylder du formularen:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] og derefter på Faktureringsoversigt under "Fakturering".
  3. Klik på linket Fuldfør din refusion på det røde banner øverst på siden.
  4. Linket leder dig videre til formularen til anmodning om refusion. Udskriv formularen, udfyld den, og underskriv den.
  5. Fax formularen til os på det nummer, som er angivet på formularen.

Disse faxnumre bruges kun til modtagelse af bankoplysninger, og vores betalingsudbydere besvarer ikke spørgsmål, der sendes sammen med dine oplysninger.

Bemærk! Det er kun brugere med administratoradgang, der kan lukke deres konto og anmode om refusion. Hvis du ikke har administratoradgang, bliver muligheden Luk min konto ikke vist under "Kontostatus" under dine præferencer. Brugere med standardadgang skal kontakte en administrator for at få deres konto lukket.

Sådan fungerer refusioner

Du kan anmode om en refusion af din kontokredit ved at lukke din Google Ads-konto. Vi igangsætter automatisk en refusion til din bankkonto eller det betalingskort, der er knyttet til din Google Ads-konto.

Bemærk! Det er kun brugere med administratoradgang, der kan lukke deres konto og anmode om refusion. Hvis du ikke har administratoradgang, bliver muligheden Luk min konto ikke vist under "Kontostatus" under dine præferencer. Brugere med standardadgang skal kontakte en administrator for at få deres konto lukket.

Sådan fungerer refusioner

Du kan anmode om en refusion af din kontokredit ved at lukke din Google Ads-konto. Vi igangsætter automatisk en refusion til din bankkonto eller det betalingskort, der er knyttet til din Google Ads-konto.  Bemærk, at hvis betalingsmetoden på din konto ikke kan refunderes, bliver du muligvis bedt om at ændre betalingsmetoden eller udfylde en formular med dine bankoplysninger for at modtage refusionen.

Behandlingstid: To ugers behandlingstid hos Google og yderligere behandlingstid hos dit kreditkortselskab.

Hvis du har betalt via pengeoverførsel, skal du angive dine bankkontooplysninger, så refusionen kan behandles. Nedenfor finder du en vejledning i, hvordan du sender os dine kontooplysninger.

Behandlingstid: 90 dages behandlingstid hos Google og yderligere behandlingstid hos dit kreditkortselskab.

Mulige årsager til, at en refusion bliver tilbageholdt

Af hensyn til beskyttelsen af Google Ads-miljøet bliver din refusion muligvis tilbageholdt, mens din identitet verificeres. Du kan tjekke, om din refusion bliver tilbageholdt, ved at gå til siden Faktureringsoversigt og se, om der er en underretning (f.eks. et rødt banner), hvor du bliver bedt om at fuldføre verificeringsprocessen.

De oplysninger, du indsender i forbindelse med processen til identitetsverificering, bliver gennemgået inden for to dage, og du modtager en mail med en bekræftelse på resultatet (denne mail sendes til den primære betalingskontaktperson for din konto). Når processen til identitetsverificering er fuldført, bliver din refusion omgående frigivet.

Du kan anmode om en refusion af din kontokredit ved at lukke din Google Ads-konto. Hvis du har foretaget dine betalinger via betalingskort, igangsætter vi automatisk en refusion til det betalingskort, der er knyttet til din Google Ads-konto. Hvis du har haft mulighed for at betale via bankoverførsel eller kontant i Oxxo- og 7Eleven-butikker, skal vi bruge dine bankkontooplysninger for at kunne foretage refusionen. Du finder en vejledning i, hvordan du sender os dine kontooplysninger, herunder.

Behandlingstid: Hvis du har betalt via kreditkort, er der to ugers behandlingstid hos Google og yderligere behandlingstid hos dit kreditkortselskab. Hvis du har betalt via bankoverførsel eller kontant i Oxxo- og 7Eleven-butikker, er der en behandlingstid på ca. fire uger.

Bemærk! Det er kun brugere med administratoradgang, der kan lukke deres konto og anmode om refusion. Hvis du ikke har administratoradgang, bliver muligheden Luk min konto ikke vist under "Kontostatus" under dine præferencer. Brugere med standardadgang skal kontakte en administrator for at få deres konto lukket.

Sådan fungerer refusioner

Du kan anmode om en refusion af din kontokredit ved at lukke din Google Ads-konto. Hvis du har foretaget dine betalinger via betalingskort, igangsætter vi automatisk en refusion til det betalingskort, der er knyttet til din Google Ads-konto. Hvis du har betalt med bankoverførsel via Banelco eller PagoMisCuentas.com, skal vi bruge dine bankkontooplysninger for at kunne foretage refusionen. Nedenfor finder du en vejledning i, hvordan du sender os dine kontooplysninger.

Behandlingstid: Hvis du har betalt via kreditkort, er der to ugers behandlingstid hos Google og yderligere behandlingstid hos dit kreditkortselskab. Hvis du har betalt via Banelco og PagoMisCuentas.com, er behandlingstiden for refusion cirka fire uger.

Mulige årsager til, at en refusion ikke er mulig

Vi tilbyder ikke refusioner i følgende tilfælde:

• Du har penge fra en kampagnekode stående på din konto.
  • Din konto er stadig aktiv.
  • Du har en udestående saldo, der skal betales.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan tjekker jeg, om der er en resterende saldo på min konto?

Følg denne fremgangsmåde for at se, om du har penge på kontoen eller en udestående saldo, der skal betales:

1. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] og derefter på Faktureringsoversigt under "Fakturering".
  2. Hvis du har kredit, vises den i den aktuelle månedsligning som "Du har en kredit" ved kunder, der benytter automatiske betalinger, eller som "Tilgængelige midler" for kunder, der bruger manuelle betalinger. Hvis du har en udestående saldo, vises den som "Nuværende saldo".
Hvad gør jeg, hvis jeg vil lukke min konto og anmode om refusion?

Sådan lukker du din Google Ads-konto:

1. Gå til Kontopræferencer
    • Log ind på din Google Ads-konto.
    • Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre.
    • Klik på Præferencer under "Konfiguration".
  2. Klik på sektionen Kontostatus for at udvide den.
  3. Klik på Luk min konto.
    • Påmindelse: Det er kun brugere med administratoradgang, der kan lukke deres konto og anmode om refusion. Hvis du ikke har administratoradgang, bliver muligheden Luk min konto ikke vist under "Kontostatus" under dine præferencer.

Din kontos status ændres til "Lukket".

Hvis du ombestemmer dig, kan du genaktivere din konto ved at logge ind og følge vejledningen. Derefter skal du opdatere dine betalingsoplysninger og foretage en indbetaling for at få dine annoncer kørt igen.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan lukke min konto?
Læs artiklen om lukning af din konto, hvis du ikke kan ændre din kontos status fra aktiv til lukket.
Hvor lang tid tager det normalt at få en refusion?
Det tager typisk op til to uger at behandle en refusion, men det kan tage op til ti uger, hvis du har foretaget din betaling via en bankkonto i et andet land end Israel, Storbritannien eller USA. I Israel, Storbritannien eller USA kan det afhængigt af arbejdsgangen tage din bank eller dit kreditkortselskab ti hverdage at kreditere refusionen til din konto.
Hvad gør jeg, hvis det tager længere tid?

Kontakt os, hvis der går mere end 12 uger.

Kan jeg annullere min anmodning om refusion?
Hvis vi ikke har sendt dig en bekræftelsesmail vedrørende din anmodning om refusion, kan du annullere anmodningen. I så fald skal du bare genaktivere din konto.

Mulige årsager til, at en refusion ikke er mulig

Der udstedes ikke refusioner, hvis:

• Du har penge tilbage på din konto fra en promoveringskode.
  • Din konto er stadig aktiv.
  • Du har en udestående saldo, der skal betales.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan tjekker jeg, om der er en resterende saldo på min konto?

Følg denne fremgangsmåde for at se, om du har penge på kontoen eller en udestående saldo, der skal betales:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Oversigt.
  3. Hvis du har kredit, vises den i den aktuelle månedsligning som "Du har en kredit" for kunder med automatiske betalinger eller som "Tilgængelige midler" for kunder, der betaler manuelt. Hvis du har en udestående saldo, vises den som "Nuværende saldo".
Hvad gør jeg, hvis jeg vil lukke min konto og anmode om refusion?

Sådan lukker du din Google Ads-konto:

1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Præferencer.
  3. Klik på sektionen Kontostatus for at udvide den.
  4. Klik på Luk min konto.
    • Påmindelse: Det er kun brugere med administratoradgang, der kan lukke deres konto og anmode om refusion. Hvis du ikke har administratoradgang, bliver muligheden Luk min konto ikke vist under "Kontostatus" under dine præferencer.

Din kontos status ændres til "Lukket".

Hvis du ombestemmer dig, kan du genaktivere din konto ved at logge ind og følge vejledningen. Derefter skal du opdatere dine betalingsoplysninger og foretage en indbetaling for at få dine annoncer kørt igen.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan lukke min konto?
Læs artiklen om lukning af din konto, hvis du ikke kan ændre din kontos status fra aktiv til lukket.
Hvor lang tid tager det normalt at få en refusion?
Det tager typisk op til 90 dage at behandle refusioner. Afhængigt af deres egne procedurer kan der dog gå yderligere 10 hverdage, før din bank krediterer refusionen på din konto.
Hvad gør jeg, hvis det tager længere tid?

Kontakt os, hvis der går mere end 14 uger.

Kan jeg annullere min anmodning om refusion?
Du kan annullere din refusionsanmodning, hvis vi ikke har sendt dig en bekræftelsesmail om din refusion. I så fald skal du bare genaktivere din konto.
Sending us your bank account information

If you didn't provide your bank account details when you canceled your account, we'll need the following from you (contact your bank for any information you don't have):

• Google Ads Customer ID
  • Name on the bank account
  • Bank account number
  • Branch code
  • Bank code
  • Bank address
  • Bank swift code
  • Your signature

Next, fax this information to one of our payment processors in the U.S. or Ireland:

When dialing the Dublin number, here are a few tips to make your fax successful:

• The "+" in the fax number prefix represents the digits required to make an international call from your country. Many countries, including the UK, use "00". Check with your phone service if you don't know the international dial code in your country. The "353" in the prefix is required to route your call to Ireland.
  • To reach the fax number, dial the appropriate digits for "+" in your country. Then, dial 353 1 633 5884. (Don't dial "0" before the "1".)
  • If you're located within Ireland, dial 01-633-5884.
  • If you're located outside Ireland:
  • U.S. headquarters at +1 650 653 2520
  • Non-U.S. headquarters in Dublin, Ireland, at +353 1 633 5884

These fax numbers are only for receiving bank information, and our payment processors will not respond to any questions sent with your information.