Om interaktive funktioner til videoannoncer

Hvis du kører videoannoncer med det formål at nå ud til din målgruppe og øge brandbevidstheden, kan du bruge interaktive funktioner til at få dem, der er med i målgruppen, til at udvise større engagement.

Når du tilføjer interaktive elementer, giver du seerne mulighed for at interagere med dit brand på en måde, der stikker langt dybere, end når de bare ser din videoannonce. Interaktive videoannoncer kan også hjælpe dig med at skræddersy dine annoncer til at opnå specifikke annonceringsmål, f.eks. at skabe opmærksomhed om dit brand, generere flere besøg på dine websites eller tilskynde seerne til at købe produkter.

Bemærk! Nogle interaktive funktioner understøttes muligvis ikke på alle enheder og platforme.

Understøttede interaktive funktioner

Brug af Google Ads

• Automatiske afsluttende skærmbilleder: Vis et automatisk genereret skærmbillede med en opfordring til seerne om at foretage en handling, f.eks. at installere en app, når din videoannonce slutter.
  • Knap med opfordring til handling: Tilskynd seerne til at besøge dit website med en knap med opfordring til handling.
  • Aktiver: Angiv flere oplysninger om din virksomhed, f.eks. ved at føje links til bestemte dele af dit website eller indsætte en kundeformular, hvor besøgende kan indsende deres kontaktoplysninger.
  • Produktfeeds fra Merchant Center: Gør dine videoannoncer til en virtuel butiksfacade med et interaktivt produktfeed (som oprettes via Merchant Center).
  • Relaterede videoer: Vis en liste over relaterede videoer sammen med en videoannonce, når annoncen afspilles på YouTube.

Brug af YouTube Studio

• Slutskærme: Opret en slutskærm på YouTube-videoer for at tilskynde til yderligere engagement med dit brand.
Bemærk! Alle interaktive funktioner, der bruges i dine videoannoncer, skal overholde Google Ads-politikkerne.

Udvid en sektion nedenfor for at få flere oplysninger om disse interaktive funktioner.

Knap med opfordring til handling

Med en knap med opfordring til handling kan du tilskynde seerne til at besøge dit website. Du kan konfigurere en knap med opfordring til handling ved at indtaste tekst i feltet "Opfordring til handling", når du opretter en videoannonce. Knappen med opfordring til handling kan tilpasses til specifikke eksempler på brug, f.eks. "Få et tilbud", "Book nu" eller "Tilmeld dig".
Når seere ser videoannoncer på YouTube, kan de interagere med knapper med opfordring til handling på deres telefoner, computere og tv.

På mobilen og computer kan seeren vælge knappen med opfordring til handling for at gå til dit website via browseren.

Eksempelannonce, der vises på en YouTube-afspilningsside på en mobiltelefon

Eksempelannonce, der vises på YouTube-afspilningssiden på computere

Hvis en seer er logget ind på YouTube på tv-appen, kan seeren bruge knappen med opfordring til handling til at sende linket til sin mobilenhed og derefter få adgang til dit website via browseren på sin mobilenhed. Knappen med opfordring til handling på tv er kun tilgængelig til videokampagner, der bruger målene "Brandbevidsthed og rækkevidde" og "Produkt- og brandovervejelse".
En illustration, der viser et eksempel på en instream-annonce, der kan springes over.

Slutskærme

Der er to typer afsluttende skærmbilleder: Automatiske afsluttende skærmbilleder og Afsluttende YouTube-skærmbilleder. Automatiske afsluttende skærmbilleder genereres i Google Ads og vises i dine videoannoncer. Afsluttende YouTube-skærmbilleder oprettes i YouTube Studio og kan køre i videoer på din kanal og i dine videoannoncer.

Automatiske afsluttende skærmbilleder

Automatiske afsluttende skærmbilleder hjælper dig med at forbedre annonceeffektiviteten hos din målgruppe ved at opfordre seerne til at foretage en handling, f.eks. at installere din mobilapp eller købe dine produkter. I Google Ads genereres afsluttende skærmbilleder automatisk ved hjælp af oplysninger fra din kampagne og vises i et par sekunder sidst i videoannoncen. Hvis der f.eks. er tale om en appkampagne, indeholder slutskærmen bestemte oplysninger om din app såsom navn og pris samt et link til installation af appen.
Bemærk! Når automatiske afsluttende skærmbilleder er aktiveret, vises afsluttende YouTube-skærmbilleder ikke.

Afsluttende YouTube-skærmbilleder

På YouTube kan du med YouTube Studio fra din Google-konto oprette tilpassede afsluttende skærmbilleder, der kan tilføjes sidst i dine videoer. Din video skal være mindst 25 sekunder lang for at være kvalificeret til en slutskærm. Du kan bruge dem til at opbygge en seerbase og:

• Gøre seere opmærksomme på andre videoer, playlister eller kanaler på YouTube
  • Opfordre til at tegne abonnement på din kanal
  • Promovere dit website, dit merchandise og dine crowdfundingkampagner

Få flere oplysninger om, hvordan du føjer slutskærme til videoer på YouTube

Aktiver

Tilføj aktiver for at udvide dine annoncer og give folk flere gode grunde til at interagere med din virksomhed. Med aktiver kan du føje nyttige virksomhedsdata til din annonce (f.eks. praktiske links).
For videoannoncer kan du tilføje:
  • Aktiver til undersidelinks: Aktiver til undersidelinks fører folk til bestemte sider på dit website, f.eks. et bestemt produkt eller butikkens åbningstider. Når en person interagerer med dine links, bliver personen ført direkte til det pågældende indhold.
  • Aktiver til kundeformularer: Aktiver til kundeformularer gør det lettere for dig at generere kundeemner, i og med at du giver folk mulighed for at indsende oplysninger i en formular direkte i din annonce (f.eks. en mailadresse eller et telefonnummer).
    ​​​​Lead forms convergence, video example
  • Lokationsaktiver og lokationsaktiver for affiliates: Lokationsaktiver kan hjælpe folk med at finde dine lokationer ved at vise dine annoncer med din adresse, et kort til din lokation eller afstanden til din virksomhed. Hvis du sælger dine produkter via forhandlerkæder eller bilforhandlere, kan du også konfigurere lokationsaktiver for affiliates, så du kan hjælpe folk med at finde dine produkter på disse lokationer.

Produktfeeds

Animation af en videokampagne til handling med produkter tilknyttet
Du kan omdanne dine YouTube-videoannoncer til en virtuel butiksfacade ved at tilføje et produktfeed. Med denne annoncematerialetilføjelse kan du vise produktbilleder, der kan gennemses, sammen med dine videoannoncer, så du kan inspirere brugerne til at foretage et køb og opnå flere klik og konverteringer.
Før du kan bruge et produktfeed sammen med dine videoannoncer, skal du oprette feedet på en Merchant Center-konto, aktivere Shopping-annoncer og linke din Merchant Center-konto til din Google Ads-konto.

Relaterede videoer

Et eksempel på en videoannonce på YouTube, hvor relaterede videoer vises under
Du kan vise en liste over relaterede videoer under en videoannonce, når annoncen afspilles på YouTube. Disse videoer kan forstærke og udbrede annoncens budskab videre end den primære videoannonce. Du kan føje mellem 2 og 5 relaterede videoer pr. kampagne. Relaterede videoer vises under videoannoncen, når den afspilles i YouTube-appen på mobilenheder.
Relaterede videoer er tilgængelige for kampagner, der bruger målene "Produkt- eller brandovervejelse" og "Brandbevidsthed og rækkevidde". Du kan også vælge at oprette en videokampagne uden vejledning ved hjælp af mål ved at bruge CPV- eller mål-CPM-budstrategi.

Brug interaktive funktioner i videokampagner med handling

Med videokampagner med handling kan du nemt og omkostningseffektivt få flere konverteringer flere steder, både på og uden for YouTube – alt sammen i én enkelt automatisk kampagne. Videokampagner med handling understøtter knapper med opfordring til handling, aktiver til undersidelinks, aktiver til kundeformularer og produktfeeds. Ved at bruge disse interaktive elementer i kampagnen kan du tilskynde folk til at udforske dit produkt eller din tjeneste, sende dig deres kontaktoplysninger og foretage andre handlinger, der er værdifulde for din virksomhed. Få flere oplysninger om videokampagner med handling