PMF sobre l'actualització de la integració de Salesforce

Aquest article aborda les preguntes més freqüents (PMF) sobre la migració de la integració heretada amb Salesforce a la funció Importació de conversions de Google Ads per a Salesforce.
Aquest canvi només s'aplica als clients que utilitzen la integració heretada amb Salesforce. Podeu comprovar si teniu una integració heretada consultant el vostre compte de Google Ads. Si utilitzeu la pestanya Salesforce a Objectius > Conversions o si veieu Salesforce a la llista de fonts d'importació mentre creeu una acció de conversió nova a partir d'una importació, vol dir que esteu utilitzant la integració heretada amb Salesforce i aquest article és aplicable al vostre cas. Si no utilitzeu la pestanya Salesforce a Objectius > Conversions (o si feu servir la targeta Salesforce a Eines > Gestor de dades), vol dir que no esteu utilitzant la integració heretada amb Salesforce i podeu deixar de llegir.

Què és la funció Importació de conversions de Google Ads per a Salesforce?

La funció Importació de conversions de Google Ads per a Salesforce és una integració amb Salesforce que us permet gestionar les accions de conversió fora de línia directament a Google Ads. A la interfície d'usuari (IU) de Google Ads, aquesta experiència mou la gestió de la integració de la pàgina Salesforce a la pàgina nova Gestor de dades. Tingueu present que continuareu tenint disponibles les accions de conversió existents.

Com s'està actualitzant la integració amb Salesforce?

Les accions de conversió que utilitzen la integració heretada amb Salesforce s'estan migrant automàticament a una nova experiència d'importació de conversions coneguda com Importació de conversions de Google Ads per a Salesforce.

L'experiència actualitzada us permet fer el següent:

• Configurar les conversions millorades per a contactes, cosa que us ajuda a entendre l'impacte de la vostra despesa publicitària.
  • Utilitzar camps personalitzats del compte de Salesforce per definir esdeveniments.
  • Mapar els camps d'origen als camps de destinació de la IU, transformar-los i aplicar-hi la funció resum.

Les seccions següents descriuen els canvis en funció de com utilitzeu Salesforce actualment.

Utilitzo la integració heretada amb Salesforce i tinc accions de conversió actives

Les accions de conversió de la integració heretada amb Salesforce es migren al Gestor de dades en el seu estat actual, amb les programacions configurades. Les accions de conversió suprimides no es migraran. Un cop completada la migració, podreu gestionar les connexions de Salesforce des de la pàgina Gestor de dades de Google Ads. Les accions de conversió migrades continuaran mostrant-se a la pàgina Resum de les conversions.

Utilitzo la integració heretada amb Salesforce i he suprimit totes les accions de conversió

Si s'han suprimit totes les accions de conversió, la integració heretada no s'actualitzarà automàticament. Tanmateix, us recomanem que configureu les conversions millorades per a contactes i creeu una connexió nova a Salesforce per importar les vostres dades a Google Ads. Un cop hàgiu creat una connexió nova a Salesforce, podreu tornar a crear les accions de conversió suprimides.

Utilitzo el Gestor de dades per importar conversions des de Salesforce

No veureu cap canvi ni cal que feu res.

Com he de procedir per fer l'actualització a la nova experiència?

No cal que feu res. L'actualització es farà automàticament i rebreu una notificació a Google Ads quan s'hagi completat. Tot seguit, podreu trobar i gestionar les connexions de Salesforce actualitzades a la pàgina Gestor de dades de la IU de Google Ads.

Com es veuran afectades les meves dades?

Les connexions de Salesforce actualitzades tindran el mateix estat (programat o no programat) que tenien abans, però és possible que en el cas d'alguns clients es creïn accions de conversió noves com a part de l'actualització. El valor Ingressos esperats es conservarà per a les oportunitats, però aquest paràmetre no s'admet per als contactes.

Per què no puc editar les accions de conversió ni les fites heretades?

Durant l'actualització, no es permetrà cap canvi que pugui afectar el procés, com ara modificar els mapatges de fites de la integració heretada i editar les accions de conversió. Tanmateix, sí que podreu desenllaçar el compte de Salesforce. Quan l'actualització s'hagi completat, podreu gestionar les connexions de Salesforce des de la pàgina Gestor de dades. Podreu gestionar les accions de conversió noves des de la pàgina Conversions.

Per què veig més accions de conversió de les que tenia abans de la migració?

La integració heretada amb Salesforce podia importar dades tant d'un contacte com d'una oportunitat a una acció de conversió. A la nova integració amb Salesforce, cada connexió està enllaçada exactament amb un objecte de Salesforce, ja sigui un contacte o una oportunitat. L'actualització crea una acció de conversió per a cada objecte de Salesforce. La migració també crea una connexió de Salesforce a la pàgina Gestor de dades per a cada objecte de Salesforce.

Què és el Gestor de dades de Google Ads?

El Gestor de dades és una eina d'importació i de gestió de dades amb una experiència d'IU d'apuntar i fer clic que us permet incorporar dades de client de fora de Google i activar-les a Google Ads. Centralitza la gestió de dades a la pàgina Gestor de dades de Google Ads, de manera que podeu connectar una font de dades una vegada i, tot seguit, activar-la en diversos casos d'ús. Obteniu més informació sobre el Gestor de dades de Google Ads.

On és ara la pàgina de Salesforce?

Ara que heu fet la migració a la nova integració amb Salesforce, podeu trobar i gestionar les connexions de Salesforce migrades a la secció Productes connectats que hi ha a Gestor de dades, a la IU de Google Ads.