Masseredigeringer: definisjon

Med masseredigeringer kan du endre flere ting i kontoen din samtidig. Dermed sparer du tid ved at du kan oppdatere flere elementer i én kampanje eller i flere kampanjer.

Med Google Ads får du tilgang til en rekke funksjoner eller verktøyer du kan gjøre masseendringer i kontoen din med. Hvilke redigeringsalternativer som er tilgjengelige, avhenger av hvilket verktøy eller hvilken funksjon du bruker.

Generelt sett kan du gjøre masseredigeringer i kontoen din via disse kanalene:

• Google Ads: Velg flere elementer i Google Ads, og endre alle samtidig. Finn ut hvordan du kan gjøre endringer med masseredigeringerMerk: Hvis du bruker en managerkonto, kan du gjøre masseredigeringer i alle kontoene under managerkontoen din i hierarkiet.
  • Masseopplastinger: Last ned et regneark med faktureringsopplysninger eller informasjon om søkeordene, annonsene, annonsegruppene, kampanjene eller produktgruppene dine. Du kan gjøre endringer utenfor Internett og laste opp et regneark med disse endringene slik at de blir bruk i Google Ads-kontoen din. Finn ut hvordan du gjør endringer ved hjelp av masseopplastinger.
  • Google Ads Editor: Dette er et gratisprogram du kan laste ned og administrere Google Ads-kontoen din med utenfor internett, slik at du enkelt kan gjøre masseendringer i blant annet kampanjene, søkeordene og annonsegruppene dine. Du kan så laste opp endringene til Google Ads når du er klar. Finn ut mer om Google Ads Editor.
  • Google Ads API (Google Ads API (AdWords API)): Med Google Ads API (Google Ads API (AdWords API)) (programmeringsgrensesnitt) kan utviklere lage programmer som kan ha interaksjoner direkte med Google Ads-tjeneren. Via disse programmene kan annonsører og tredjeparter administrere store eller komplekse Google Ads-kontoer og ha interaksjoner med eksterne data på en mer effektiv og kreativ måte.
  • Google Ads-skript: Med Google Ads-skript kan du gjøre automatiske endringer i Google Ads-kontoen din. Du kan endre bud, legge til søkeord og sette annonsegrupper på pause med skrevne skript direkte – i stedet for å gjøre dette manuelt i Google Ads-kontoen. Prosessen foregår per JavaScript-kode. Finn ut mer om skript med enkel Google Ads-automatisering.