Joukkomuokkausten määritelmä

Joukkomuokkaus tarkoittaa useiden tilin kohteiden samanaikaista muokkaamista. Joukkomuokkausten avulla voit säästää aikaa päivittämällä useita kohteita samanaikaisesti yhdessä tai monessa kampanjassa.

Google Ads tarjoaa useita erilaisia työkaluja ja ominaisuuksia, jotka helpottavat joukkomuokkausten tekemistä tilillä. Käytettävissä olevat muokkausvaihtoehdot riippuvat siitä, mitä työkalua tai ominaisuutta käytät.

Yleensä voit tehdä joukkomuokkauksia tilillesi seuraavasti:

• Google Ads: Valitse Google Adsissa useita kohteita ja tee muutoksia niihin kaikkiin kerralla. Lue lisää muutosten tekemisestä joukkomuokkausten avulla.
  • Joukkolataukset: Lataa laskentataulukko, jossa on avainsanojasi, mainoksiasi, mainosryhmiäsi, kampanjoitasi tai tuoteryhmiäsi koskevia tietoja tai laskutustietoja. Voit tehdä muutoksia offline-tilassa ja ladata laskentataulukon siten, että muutokset voidaan ottaa käyttöön Google Ads ‑tilillä. Lue lisää muutosten tekemisestä joukkolatausten avulla.
  • Google Ads Editor: Tällä maksuttomalla ladattavalla sovelluksella voit hoitaa Google Ads ‑tiliäsi offline-tilassa ja tehdä helposti joukkomuokkauksia esimerkiksi kampanjoihisi, mainosryhmiisi ja avainsanoihisi. Kun olet tehnyt haluamasi muokkaukset, voit ladata ne Google Adsiin. Lue lisää Google Ads Editorista.
  • Google Ads ‑sovellusliittymä (AdWords-sovellusliittymä): Google Ads ‑sovellusliittymän (AdWords-sovellusliittymän) avulla kehittäjät voivat luoda sovelluksia, jotka ovat suorassa yhteydessä Google Ads ‑palvelimeen. Näiden sovellusten avulla mainostajat ja kolmannet osapuolet voivat hoitaa laajoja tai monimutkaisia Google Ads ‑tilejä ja käyttää ulkoista dataa entistä tehokkaammin ja monipuolisemmin.
  • Google Ads ‑skriptit: Skriptien avulla voit tehdä automaattisia muutoksia Google Ads ‑tiliisi. JavaScript-koodia käyttämällä voit muuttaa hintatarjouksia, keskeyttää mainosryhmiä ja lisätä avainsanoja kirjoitettujen skriptien avulla suoraan, jolloin sinun ei tarvitse tehdä sitä manuaalisesti Google Ads ‑tililläsi. Lue lisää skripteistä Google Ads ‑automatisoinnin helpottamista käsittelevältä sivustolta.