Om utvidelse av endelig nettadresse i Performance Max

Merk: Utvidelse av endelig nettadresse er slått på som standard. Hvis du vil slå av disse elementene, kan du fjerne avmerkingen i avmerkingsboksen under konfigureringen eller via kampanjeinnstillingene.

Hvis du slår på «Utvidelse av endelig nettadresse» i innstillingene for Performance Max-kampanjer, kan kampanjen erstatte den endelige nettadressen med en mer relevant landingsside fra domenet for den endelige nettadressen, basert på brukerens søkehensikt.

Når du kjører Performance Max-kampanjer som bare har butikksalgsmål (butikkbesøk, butikksalg, henvendelser og klikk på veibeskrivelser), støttes ikke utvidelse av endelig nettadresse.

Hvis innstillingene for elementer som er opprettet automatisk, er slått på, kan Google erstatte den endelige nettadressen med en mer relevant landingsside basert på brukerens søk og generere dynamiske overskrifter, beskrivelser og andre elementer som samsvarer med innholdet på landingssiden din. Finn ut mer om elementer som er opprettet automatisk.

Med utvidelse av endelig nettadresse kan du vise annonser og motta trafikk på alle sider som ikke er ekskludert. Dette betyr at hvis du har en underkatalog (f.eks. www.example.com/merkevare), kan kampanjene dine optimaliseres slik at det vises både generelle sider med underkataloger og sider for underkataloger for merkevarer.

Bruk sidefeeder med nettadresseutvidelse

Nå kan du oppgi en feed med nettadresser som skal brukes i Performance Max-kampanjen din. Denne funksjonen supplerer Googles automatiserte forståelse av hvilke produkter og tjenester annonsører bør bruke. Finn ut hvordan du bruker sidefeeder i Performance Max.

• Hvis utvidelse av endelig nettadresse er slått på: Ved at du sender inn en sidefeed, får vi bekreftet at vi indekserer de angitte nettadressene. Dette begrenser imidlertid ikke annonseleveringen til bare de nettadressene i feeden som er angitt.
  • Hvis utvidelse av endelig nettadresse er slått av: Performance Max-kampanjen din sender bare brukere til de nettadressene som er oppgitt i sidefeeden din og elementgruppene dine.

Vanlige spørsmål

1. Hvordan forbedrer du resultatene for en kampanje?

Du kan slå på innstillingene for elementer som er opprettet automatisk (tekstelementer og endelig nettadresse).

2. Hvordan kan du få bedre kampanjeresultater uten å vise annonser for bestemte termer?

Du kan gjøre dette ved å la innstillingene for elementer som er opprettet automatisk, være slått på og bruke negative søkeord på kontonivå.

3. Hvordan oppnår du gode kampanjeresultater uten å sende trafikken til bestemte sider?

Du kan gjøre dette ved å la innstillingene for elementer som er opprettet automatisk, være slått på og bruke regler for ekskludering av nettadresser.

4. Du kan bare sende trafikk til én side siden dette er den eneste banen i konverteringstrakten

La tekstelement som er opprettet automatisk, være slått på, og slå av utvidelse av endelige nettadresser.

5. Hvorfor kan jeg bare sende trafikk til én side og ikke vise elementer som er opprettet automatisk?

Slå av elementer som er opprettet automatisk (tekstelementer og endelig nettadresse).

Linker til relatert innhold