Lopullisen URL-osoitteen laajennus Maksimitulokset-kampanjoissa

Huom. Lopullisen URL-osoitteen laajennus on oletuksena päällä. Jos haluat sen pois päältä, poista valinta laajennuksen ruudusta kampanjaa luodessasi tai kampanja-asetusten kautta.

Kun otat käyttöön lopullisen URL-osoitteen Maksimitulokset-kampanjan asetuksista, lopullinen URL voidaan korvata kampanjassa osuvammalla laskeutumissivulla, jolla on sama verkkotunnus. Korvaaminen tapahtuu käyttäjän hakutarkoituksen perusteella.

Jos Maksimitulokset-kampanja on optimoitu vain toimipistetavoitteille (toimipistekäynneille, toimipistemyynnille, yhteydenotoille tai reittiohjeklikkauksille), lopullisen URL-osoitteen laajennusta ei tueta.

Jos automaattisesti luotujen elementtien asetukset ovat päällä, Google voi korvata lopullisen URL-osoitteen osuvammalla laskeutumissivulla käyttäjän hakulausekkeen perusteella. Lisäksi järjestelmä voi luoda dynaamisen otsikon, kuvauksen ja lisäelementtejä, jotka vastaavat laskeutumissivun sisältöä. Lue lisää automaattisesti luoduista elementeistä.

Lopullisen URL-osoitteen laajennus voi lähettää liikennettä kaikille sivuille, joita ei ole suljettu pois. Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on alihakemisto (esim. www.example.com/brand), kampanjan mainoksissa voi optimoinnin tuloksena näkyä sekä yleisluontoisia että brändialihakemiston sivuja.

Sivusyötteiden ja URL-laajennuksen käyttäminen

Voit nyt lisätä URL-osoitteista koostuvan syötteen Maksimitulokset-kampanjaasi varten. Tämä ominaisuus täydentää sitä, miten Google selvittää automaattisesti, mitä tuotteita ja palveluita mainostajien tulisi käyttää. Lue lisää sivusyötteiden käyttämisestä Maksimitulokset-kampanjoissa.

• Jos lopullisen URL-osoitteen laajennus on päällä: Sivusyötteen lisääminen auttaa varmistamaan, että sen sisältämät URL-osoitteet indeksoidaan. Mainoksissa voi kuitenkin näkyä myös muita URL-osoitteita.
  • Jos lopullisen URL-osoitteen laajennus ei ole päällä: Maksimitulokset-kampanjassa ohjataan käyttäjiä ainoastaan sivusyötteen ja elementtiryhmien sisältämiin URL-osoitteisiin.

Usein kysyttyä

1. Miten voin parantaa kampanjan tuloksia?

Laita päälle automaattisesti luotujen elementtien asetukset (tekstielementit ja lopullinen URL).

2. Miten voin parantaa kampanjan tuloksia mainostamatta tiettyjen termien yhteydessä?

Jätä automaattisesti luotujen elementtien asetukset päälle ja käytä tilitason negatiivisia avainsanoja.

3. Miten voin parantaa kampanjan tuloksia ohjaamatta liikennettä tietyille sivuille?

Jätä automaattisesti luotujen elementtien asetukset päälle ja käytä URL-osoitteiden poissulkemissääntöjä.

4. Miten voin ohjata liikenteen vain yhdelle sivulle, joka on ainoa konversioreitti?

Jätä automaattisesti luodut tekstielementit päälle ja laita lopullisen URL-osoitteen laajennus pois päältä.

5. Haluan ohjata liikenteen vain yhdelle sivulle enkä halua käyttää automaattisesti luotuja elementtejä. Mitä teen?

Laita automaattisesti luodut elementit (tekstielementit ja lopullinen URL) pois päältä.