Opgrader fra funktionen import af offlinekonverteringer til funktionen udvidede konverteringer for kundeemner

Hvis du bruger import af offlinekonverteringer, anbefaler vi, at du opgraderer til funktionen udvidede konverteringer for kundeemner i stedet. Med funktionen udvidede konverteringer for kundeemner, som er baseret på Google-tagget, opnås der en række fordele, eksempelvis følgende:

• Mere præcis, fremtidssikret rapportering
  • Måling af konverteringer via engageret visning
  • Måling af konverteringer på tværs af enheder
  • En nemmere metode til dataimport

Med import af offlinekonverteringer er der ikke adgang til disse indbyggede, fremtidssikrede funktioner, men import af offlinekonverteringer understøttes fortsat i Google Ads inden for den nærmeste fremtid.

Den nemmeste metode til at opgradere til brug af funktionen udvidede konverteringer for kundeemner er at importere allerede registrerede data fra import af offlinekonverteringer via Google Ads Data Manager, som forenkler den måde, førstepartsdata bruges på, og gør det nemt at målrette mod målgrupper, måle konverteringer og øge omsætningen på en ansvarlig måde ved hjælp af Googles annonceringsløsninger.

Før du opgraderer

• Tilvælg funktionen udvidede konverteringer for kundeemner: Du skal tilvælge funktionen udvidede konverteringer for kundeemner og acceptere servicevilkårene. Slå kontakten for funktionen udvidede konverteringer for kundeemner til under konverteringsindstillingerne, og vælg "Google-tag" eller "Google Tag Manager". Hvis du bruger Google-tagget, bør inkludering af brugergenererede data fra dit website automatisk være omfattet af konfigurationen. Fortsæt til næste trin, hvis du bruger Google Tag Manager.
  • Tag dit website: Du skal tilføje Google-tagget på dit website, hvis du ikke allerede har gjort det. Hvis du bruger et websiteværktøj eller et indholdsstyringssystem (CMS, content management system), kan du muligvis konfigurere tagget uden at foretage ændringer af koden. Få oplysninger om, hvordan du installerer Google-tagget ved hjælp af et websiteværktøj eller et CMS. Sørg for, at tagget er installeret på alle sider på dit website.
  • Hvis du bruger Google Tag Manager, kan du i denne artikel læse om, hvordan du konfigurerer funktionen udvidede konverteringer for kundeemner på din Google Tag Manager-konto ved at oprette et konverteringstilknytningstag og et hændelsestag til registrering af brugergenererede data.

Opgraderingsvejledning

Du kan konfigurere funktionen udvidede konverteringer for kundeemner på to forskellige måder:

1. Ved at bruge en allerede oprettet konverteringshandling fra funktionen import af offlinekonverteringer
  2. Ved at oprette en ny konverteringshandling

Følg den relevante vejledning nedenfor, alt efter om du p.t. importerer offlinedata ved hjælp af funktionen import af offlinekonverteringer eller vil oprette og konfigurere en ny konverteringshandling.

Brugere, som i forvejen benytter funktionen import af offlinekonverteringer

Hvis du i forvejen benytter funktionen import af offlinekonverteringer, kan du føje udvidede konverteringer for kundeemner til dine allerede oprettede offlinekonverteringshandlinger. Denne opgraderingsmulighed er indtil videre kun tilgængelig for brugere af Direct API, Hubspot og Zapier.

1. Klik på ikonet Mål Ikonet Mål på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Markér afkrydsningsfeltet på rullemenuen for udvidede konverteringer for kundeemner for at aktivere funktionen, og vælg enten Google-tag eller Google Tag Manager som metode. Du bliver bedt om at acceptere vilkårene for brug af kundedata, hvis du ikke allerede har gjort det.
  5. Konfigurer tagget til registrering af personhenførbare oplysninger (PII, personally identifiable information) for alle kundeformularer på websitet ved at følge fremgangsmåden under Konfigurer udvidede konverteringer for kundeemner via Google-tagget eller Konfigurer udvidede konverteringer for kundeemner ved brug af Google Tag Manager.
  6. Klik på Gem.

Når du har opgraderet funktionen import af offlinekonverteringer til funktionen udvidede konverteringer for kundeemner og importeret dine data, bør du holde øje med antallet af konverteringer og kampagneeffektiviteten. Hvis der registreres en stigning i antallet af konverteringer, kan du overveje at skifte til mål-CPA eller mål-ROAS.

Opret en ny konverteringshandling

Følg nedenstående fremgangsmåde, hvis du vil konfigurere funktionen udvidede konverteringer for kundeemner ved at oprette nye konverteringshandlinger. Denne konfigurationsmulighed er i øjeblikket tilgængelig via alle metoder til dataimport.

1. Aktivér funktionen udvidede konverteringer for kundeemner

• Markér afkrydsningsfeltet ud for udvidede konverteringer for kundeemner under "Konverteringsindstillinger" for at aktivere funktionen, og vælg enten Google-tag eller Google Tag Manager. Du bliver bedt om at acceptere vilkårene for brug af kundedata, hvis du ikke allerede har gjort det.
  • Google-tag: Indsamling af brugergenererede data fra dit website konfigureres automatisk (du kan dog vælge manuel konfiguration, hvis der er behov for en tilpasset konfiguration).
  • Google Tag Manager: Opret et konverteringstilknytningstag og et Google Ads-hændelsestag til registrering af brugergenererede data.

2. Konfigurer udvidede konverteringer for kundeemner

Når du har bekræftet, at ovenstående krav er opfyldt, skal du sikre dig, at Google-tagget er konfigureret på alle de sider, hvor der indsamles data om kundeemner. Følg vejledningen for at konfigurere udvidede konverteringer for kundeemner ved hjælp af en af følgende metoder:

3. Bekræft, at dataene sendes korrekt

Tjek, at der registreres konverteringer via den nyoprettede konverteringshandling for udvidede konverteringer for kundeemner. Vent med at deaktivere import af offlinekonverteringer, til der er gået 3 konverteringscyklusser eller 4 uger, så der er akkumuleret en tilstrækkelig mængde data. Brug Google Tag Manager til at verificere, at funktionen udvidede konverteringer for kundeemner fungerer efter hensigten.

4. Deaktiver import af offlinekonverteringer

Indstil den nye konverteringshandling for udvidede konverteringer for kundeemner til primær konverteringshandling og konverteringshandlingen for import af offlinekonverteringer til sekundær konverteringshandling, når der er gået 3 konverteringscyklusser eller 4 uger (alt efter hvilket tidsrum der er længst).

1. Klik på ikonet Mål Ikonet Mål på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på navnet på den konverteringshandling, for hvilken import af offlinekonverteringer skal deaktiveres.
  4. Klik på Indstillinger.
  5. Klik på Upload konverteringer under "Sporing af offlinekonverteringer".
  6. Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet "Importér fra eksterne datakilder (f.eks. CRM)".
  7. Klik på Gem.