PostgreSQL

Finn ut hvordan du slår på PostgreSQL for destinasjoner som støttes.

Krav

• Dataene må oppdateres før hver importering.
  • Det kreves én tabell eller datavisning for hver konverteringshendelse eller målgruppeliste.
  • PostgreSQL-dataene dine må enten være offentlig tilgjengelige, eller du kan sette dem på godkjenningslisten ved å bruke IP-områdene for us-central1, us-east1 eller us-west1 fra denne listen over områder.

Konfigurer PostgreSQL som datakilde

Ta i bruk bruksmønstre nå

Nedenfor ser du en enkel fremgangsmåte du kan følge for å koble datakilder til ulike bruksmønstre. Klikk på det aktuelle bruksmønsteret for å vise trinnene. For å tilknytte bare datakilden og bruke et bruksmønster senere kan du lese den neste delen, om bruk av bruksmønstre senere.

Kundematch
  1. Åpne Verktøy > Delt bibliotek > Målgruppestyring i Google Ads.
    Merk: Hvis du allerede har laget et segment, men ikke lagt til noen datakilde, kan du klikke på Verktøy > Data Manager > Tilkoblede produkter > Koble til kilde og gå til trinn 3.
  2. Klikk på + Opprett en remarketingliste > + Kundeliste.
  3. Under Datakilde velger du Koble til en ny datakilde.
    1. Hvis du tidligere har tilknyttet en datakilde du vil bruke, fra Data Manager-skjermen, velger du Velg en eksisterende kilde.
  4. Søk etter og velg PostgreSQL i listen over datakilder.
  5. Velg Direkteforbindelse, og klikk på Fortsett.
  6. Velg datatypen, og klikk på Neste.
  7. Skriv inn plasseringen av og porten, brukernavnet, passordet og databasen for PostgreSQL-databasen din, og klikk på Koble til
  8. Skriv inn PostgreSQL-oppsettet og -tabellen (eller -visningen) du vil bruke, og klikk på Neste. Se hvordan du formaterer data for Kundematch.
  9. Du kan tilordne felter ved å velge datakildefeltene fra rullegardinlistene som samsvarer med destinasjonsfeltene.
  10. Valgfritt: Bruk transformasjoner på dataene dine.
  11. Klikk på Neste.
  12. Gi koblingen et navn.
  13. Valgfritt: Endre koblingsdetaljene.
  14. Klikk på Fullfør.
  15. Gi segmentet et navn, bekreft at det er i tråd med retningslinjene, og klikk på Lagre og fortsett.
Finn ut mer om Kundematch.
Importer konverteringer utenfor nettet
  1. Klikk på Mål > Sammendrag > + Ny konverteringshandling i Google Ads.
    Merk: Hvis du allerede har laget en konvertering, men ikke lagt til noen datakilde, kan du klikke på Verktøy > Data Manager > Tilkoblede produkter > Koble til kilde.
  2. Klikk på Importér.
  3. Velg CRM-er, filer eller andre datakilder.
  4. Velg en sporingsmetode.
  5. Under Datakilde velger du Koble til en ny datakilde.
    1. Hvis du tidligere har tilknyttet en datakilde du vil bruke, fra Data Manager-skjermen, velger du Velg en eksisterende kilde.
  6. Søk etter og velg PostgreSQL i listen over datakilder.
  7. Velg Direkteforbindelse, og klikk på Fortsett.
  8. Les og godta retningslinjene for kundedata, og klikk på Fortsett.
  9. Velg en kategori i listen over konverteringsmål, og klikk på Konfigurer.
  10. Skriv inn plasseringen av og porten, brukernavnet, passordet og databasen for PostgreSQL-databasen din, og klikk på Koble til
  11. Skriv inn PostgreSQL-oppsettet og -tabellen (eller -visningen) du vil bruke, og klikk på Neste.
  12. Du kan tilordne felter ved å velge datakildefeltene fra rullegardinlistene som samsvarer med destinasjonsfeltene.
  13. Valgfritt: Bruk transformasjoner på dataene dine.
  14. Klikk på Neste.
  15. Gi koblingen et navn.
  16. Valgfritt: Endre koblingsdetaljene.
  17. Klikk på Fullfør.
  18. Klikk på Lagre og fortsett.

Bruk bruksmønstre senere

I denne typen oppsett må du fullføre hver del av tilkoblingen til ulike tider. Dette kan være nyttig hvis du er klar til å tilkoble en datakilde, men ikke har definert bruksmønsteret ennå – for eksempel hvis du ennå ikke er klar til å utarbeide en kundeliste.

Tenk deg følgende scenario:

• Trinn 1: Dana er dataingeniør og administrerer data i bedriften din. Hun konfigurerer datakilden som skal aktiveres i Google Ads. Nå kan denne datakilden knyttes til et bruksmønster.
  • Trinn 2: Morten er mediespesialist og skal måle aktivering av målgrupper. Han lager en kundeliste og knytter den deretter til datakilden Dana tidligere har konfigurert, så disse dataene kan brukes i Kundematch.

Trinn 1: Koble til datakilden

Konfigurer en datakilde, og etabler en tilkobling som skal knyttes til et bruksmønster senere.

1. Klikk på Verktøy > Data Manager > Tilkoblede produkter i Google Ads.
  2. Velg + Tilknytt et produkt.
  3. Søk etter og velg en datakilde fra produktlisten under Datakilde.
  4. Velg Direkteforbindelse hvis du blir bedt om det.
  5. Velg ønsket bruksmønster, les og godta retningslinjene for kundedata, og klikk på Fortsett. Hvis du velger Målgrupper, blir du bedt om å velge datatype i dette trinnet.
  6. Skriv inn plasseringen av datakilden og legitimasjonen,* og klikk på Neste.
  7. Du kan tilordne felter ved å velge datakildefeltene fra rullegardinlistene som samsvarer med destinasjonsfeltene.
  8. Valgfritt: Bruk transformasjoner på dataene dine.
  9. Klikk på Neste.
  10. Gi koblingen et navn.
  11. Valgfritt: Endre tilkoblingsdetaljene.
  12. Klikk på Fullfør.

* Bruk den samme legitimasjonen og plasseringsinformasjonen for denne datakilden som den beskrevet innledningsvis i denne artikkelen.

Trinn 2: Fullfør tilkoblingen ved å legge til et bruksmønster

1. Åpne destinasjonen du har tenkt å bruke. Du kan for eksempel begynne å opprette en ny kundeliste eller konverteringshandling ved å følge fremgangsmåten i de forrige delene. Gå tilbake til disse trinnene før du fullfører datakildens oppsett.
  2. Under Datakilde velger du Velg en eksisterende kilde.
  3. Velg datakilden du startet med i trinn 1, fra listen over datakilder.
  4. Fullfør de gjenstående trinnene for det aktuelle bruksmønsteret, som du finner i den første delen av denne artikkelen. Merk deg at du med dette hopper over andre trinn relatert til datakilden, for eksempel det å legge inn legitimasjon, fordi du har fullført disse tidligere.

Feilsøking av feilmeldinger

Feil under konfigurering

• Påse at du skriver inn riktig nettadresse og legitimasjon for plasseringen av databasen.
  • Påse at legitimasjonen du bruker, har de nødvendige tillatelsene så du får tilgang til de aktuelle dataene.

Feil under planlagt kjøring

• Den vanligste årsaken til feil under planlagte kjøringer er oppdaterte tillatelser i PostgreSQL. Sjekk at rollen eller brukerkontoen som svarer til databasen din, har lesetilgang til dataene.
  • Påse at dataene fortsatt finnes, og at oppsetts- og tabellnavnet ikke er endret.