MySQL

Informació sobre com es pot activar MySQL per a les destinacions admeses

Requisits

• Les dades s'han d'actualitzar abans de cada importació.
  • Cal una taula o una visualització de dades per esdeveniment de conversió o llista de públics.
  • El servidor de MySQL ha de ser accessible públicament, o podeu afegir-lo a la llista d'accés permès mitjançant els intervals d'IP per a us-central1, us-east1 o us-west1 d'aquesta llista d'intervals.

Configurar MySQL com a font de dades

Aplicar un cas d'ús ara

Les seccions següents us guiaran al llarg d'un sol procediment per enllaçar una font de dades a un cas d'ús. Feu clic al cas d'ús per desplegar els passos. Per enllaçar només la font de dades i aplicar un cas d'ús més endavant, consulteu l'article Aplicar un cas d'ús més endavant.

Segmentació per llista de clients
  1. A Google Ads, obriu Eines > Biblioteca compartida > Gestor de públics.
    Nota: si ja heu creat un segment i no heu afegit cap font de dades, feu clic a Eines > Gestor de dades > > Connecta un producte i, tot seguit, aneu al pas 3.
  2. Feu clic a + Crea una llista de remàrqueting > + Llista de clients.
  3. A Font de dades, seleccioneu Connecta una font de dades nova.
    1. Si anteriorment heu enllaçat una font de dades des de la pantalla del Gestor de dades que voleu utilitzar, feu clic a Seleccioneu una font existent.
  4. Cerqueu i seleccioneu MySQL a la llista de fonts de dades.
  5. Seleccioneu Connexió directa i, tot seguit, feu clic a Continua.
  6. Introduïu les credencials de MySQL i, tot seguit, feu clic a Connecta.
  7. Feu clic a Següent.
  8. Seleccioneu el tipus de dades i, tot seguit, feu clic a Següent.
  9. Seleccioneu la base de dades i la taula de MySQL que voleu utilitzar i, tot seguit, feu clic a Següent. Obteniu informació sobre com podeu donar format a les dades per a la segmentació per llista de clients.
  10. Per mapar camps, a les llistes desplegables, seleccioneu els camps de la font de dades que coincideixin amb els camps de destinació.
  11. Opcional: apliqueu transformacions a les dades.
  12. Feu clic a Següent.
  13. Introduïu un nom per a aquesta connexió.
  14. Opcional: editeu els detalls de la connexió.
  15. Feu clic a Finalitza.
  16. Introduïu un nom per al segment, confirmeu que compliu les polítiques i, tot seguit, feu clic a Desa i continua.
Obteniu més informació sobre la segmentació per llista de clients.
Importació de conversions fora de línia
  1. A Google Ads, feu clic a Objectius > Resum > + Nova acció de conversió.
    1. Nota: si ja heu creat una conversió i no heu afegit cap font de dades, feu clic a Eines > Gestor de dades > Productes connectats > Connecta una font.
  2. Feu clic a Importa.
  3. Seleccioneu CRM, fitxers o altres fonts de dades.
  4. Seleccioneu un mètode de seguiment.
  5. A Font de dades, seleccioneu Connecta una font de dades nova.
    1. Si anteriorment heu enllaçat una font de dades des de la pantalla del Gestor de dades que voleu utilitzar, feu clic a Seleccioneu una font existent.
  6. Cerqueu i seleccioneu MySQL a la llista de fonts de dades.
  7. Seleccioneu Connexió directa.
  8. Llegiu i accepteu la política de dades de client i, tot seguit, feu clic a Continua.
  9. Seleccioneu una categoria de la llista d'objectius de conversió i, tot seguit, feu clic a Configura.
  10. Introduïu les credencials de MySQL i, tot seguit, feu clic a Connecta.
  11. Feu clic a Següent.
  12. Seleccioneu la base de dades i la taula de MySQL que voleu utilitzar i, tot seguit, feu clic a Següent.
  13. Per mapar camps, a les llistes desplegables, seleccioneu els camps de la font de dades que coincideixin amb els camps de destinació.
  14. Opcional: apliqueu transformacions a les dades.
  15. Feu clic a Següent.
  16. Introduïu un nom per a aquesta connexió.
  17. Opcional: editeu els detalls de la connexió.
  18. Feu clic a Finalitza.
  19. Feu clic a Desa i continua.
Obteniu més informació sobre les importacions de conversions fora de línia.

Aplicar un cas d'ús més endavant

En aquest tipus de configuració, completeu cada part de la connexió en moments diferents. Això pot ser útil quan esteu a punt per enllaçar una font de dades, però encara no ho esteu per configurar el cas d'ús (per exemple, si no esteu a punt per crear una llista de clients).

Imaginem la situació següent:

• Pas 1: la Daniela és l'enginyera que gestiona les dades de la vostra empresa, i configura la font de dades que cal utilitzar per a l'activació a Google Ads. La font de dades està a punt per associar-se a un cas d'ús.
  • Pas 2: en Manel és especialista en mitjans i ha de mesurar l'activació de públics. Crea una llista de clients i, a continuació, l'associa a la font de dades que la Daniela ha configurat prèviament a fi d'utilitzar aquestes dades per a la segmentació per llista de clients.

Pas 1: iniciar la connexió a la font de dades

Configureu una font de dades i creeu una connexió per associar-la a un cas d'ús més endavant.

1. A Google Ads, feu clic a Eines > Gestor de dades > + Connecta el producte.
  2. A Font de dades, cerqueu i seleccioneu una font de dades de la llista de productes.
  3. Si se us demana, seleccioneu Connexió directa.
  4. Seleccioneu el cas d'ús, llegiu i accepteu la política de dades de client i, tot seguit, feu clic a Continua. Si seleccioneu Públics, se us demanarà que trieu el tipus de dades en aquest pas.
  5. Introduïu la ubicació i les credencials de la font de dades* i, tot seguit, feu clic a Següent.
  6. Per mapar camps, a les llistes desplegables, seleccioneu els camps de la font de dades que coincideixin amb els camps de destinació.
  7. Opcional: apliqueu transformacions a les dades.
  8. Feu clic a Següent.
  9. Introduïu un nom per a aquesta connexió.
  10. Opcional: editeu els detalls de la connexió.
  11. Feu clic a Finalitza.

* Utilitzeu les mateixes credencials i detalls d'ubicació per a aquesta font de dades que es descriuen a la primera part d'aquest article.

Pas 2: completar la connexió aplicant un cas d'ús

1. Obriu la destinació que voleu utilitzar; per exemple, comenceu a crear una llista de clients o una acció de conversió noves seguint els passos de les seccions anteriors. Torneu a aquests passos abans de completar el pas de la font de dades.
  2. A Font de dades, feu clic a Seleccioneu una font existent.
  3. A la llista de fonts de dades, seleccioneu la font de dades que s'ha iniciat al pas 1.
  4. Seguiu els passos restants del vostre cas d'ús de la primera part d'aquest article. Tingueu en compte que ometreu altres passos relacionats amb la font de dades, com ara introduir les credencials, perquè ja els heu completat anteriorment.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now