Google TV-masthead

Med en Google TV-masthead kan du fremhæve dit brand eller dit indhold som den første eksponering på fjernsynsskærmen før anbefalinger af organisk indhold. En Google TV-masthead er ideel til brugere, der gerne vil skabe opmærksomhed, få brugere til at se deres indhold eller begge dele. I denne artikel kan du læse om budstrategier, tilgængelige aktiver, tekniske specifikationer og rapporteringsværktøj for Google TV-mastheads.
Bemærk! Google TV-masthead er i øjeblikket kun tilgængelig i følgende lande: Australien, Brasilien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Indien, Irland, Italien, Japan, Mexico, Nederlandene, New Zealand, Norge, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydkorea, Taiwan, Tyskland, USA og Østrig.

Sådan fungerer det

Når fjernsynet er tændt, vises masthead'en først i en udvalgt karrusel med indhold efterfulgt af organiske anbefalinger. Når brugeren fokuserer på masthead'en – dvs. trykker på ned-knappen på fjernbetjeningen – øges mastheadens størrelse, og knappen med opfordring til handling vises. Hvis seeren forbliver inaktiv efter 2 sekunder, skifter masthead'en til en video i fuld skærm med lyd.

Hvis seeren klikker på CTA-knappen, bliver vedkommende ført videre til appen eller YouTube-indholdet via et dybt link. Hvis det dybe link fører brugeren til en app, som ikke er installeret af seeren, fører Google TV dem til appens side i Google Play, hvor den kan downloades.

Tilgængelig budstrategi

Pris pr. tusinde eksponeringer (CPM)

Med CPM betaler du pr. tusinde eksponeringer. CPM angiver et reserveret og fast antal eksponeringer, der leveres i løbet af din kampagne.

Tilgængelige målretningsmuligheder

I kampagner med Google TV-masthead kan du bruge følgende målretningsmuligheder:

• Interessebaserede segmenter
  • Dage, men ikke delvise dage eller timer
  • Demografi
  • Geografisk målretning
  • Forældrestatus
  • Brugersprog
Bemærk! Brug af målretning kan medføre CPM-forøgelse.

Sådan vises mastheads på Google TV

Landingssiden "Til dig"

Når seeren lander på siden "Til dig", vises masthead'en. Masthead-annoncematerialet er et statisk billede baseret på videominiaturebilledet, titlen og kampagnebeskrivelsen.
Denne illustration viser landingssiden for Google TV.

Autoplay

Efter 2 sekunder skifter det statiske billede til videoen uden lyd. Brugerfladen og den mørke effekt forbliver, som de er.
Denne animation viser Google TV-funktionen automatisk afspilning.

Fokuseret tilstand

Når seeren fokuserer og trykker på ned-knappen på fjernbetjeningen, vises CTA-knappen, mens videoen fortsat afspilles.
Denne illustration viser fokuseret tilstand på Google TV.

Detaljeret forhåndsvisning

Hvis seeren efter fokusering på masthead'en forbliver inaktiv uden interaktion, skifter brugerfladen til afspilning af videoen med lyd i fuld skærm.
Denne animation viser Google TV-funktionen detaljeret forhåndsvisning.

Obligatoriske aktiver til annoncemateriale

Du skal bruge disse aktiver i en masthead. Hvis du vil se en forhåndsvisning af dine aktiver, skal du bruge værktøjet Se eksempel på YouTube-masthead. Dette værktøj viser, hvordan din masthead ser ud på Google TV-startskærmen, og når den er i fokuseret tilstand.

Bemærk!
  • For masthead-kampagner, der køres i USA, skal annoncematerialet have fokus på indholdet. Det vil sige, at kampagnen skal promovere en serie, film eller begivenhed.
  • Annoncemateriale skal være familievenligt og må ikke promovere vold, stødende sprogbrug eller eksplicit seksuelt indhold.
  • Annoncemateriale må ikke have upassende indhold, og kampagneteksten skal overholde de redaktionelle politikker.
  • Annoncemateriale skal indsendes senest to dage før lancering af kampagnen (5 dage, hvis kampagnen skal køres i APAC eller LATAM)
  • Der er maksimalt 5 stykker annoncematerialer pr. kampagne, som roterer jævnt.
  • Der vil være op til én annoncematerialebytning pr. aktivitetsperiode i kampagnen.
  • Følgende kategorier kan ikke køres i Google TV-masthead-kampagner:
    • Forbrugerelektronik, herunder fjernsynsproducenter og tv-operativsystemer
    • Virtuelle assistenter
    • Hasardspil
    • Alkohol
    • Lægemidler
    • Politisk
Aktiv Obligatorisk? Retningslinjer
Titel Ja Titlen eller produktnavnet på indholdet i masthead'en. Brug værktøjet til forhåndsvisning af YouTube-mastheads til at få anbefalinger vedrørende tekstlængde.
Kampagnebeskrivelse Ja

Den korte og informative tekst, der vises under titlen. Vi foretrækker korte sætninger, så gå ikke efter at bruge hele den tilgængelige plads. Brug værktøjet til forhåndsvisning af YouTube-mastheads til at få anbefalinger vedrørende tekstlængde.

I beskrivelser, der indeholder en premieredato, skal du følge formatet "Seriepremiere [dag], [måned] [dato]".

Kampagnebeskrivelsen må ikke indeholde følgende:

• For meget tekst eller kommunikation om mere end ét punkt
  • Ord og sætninger udelukkende med store bogstaver, men forkortelser er okay
  • Brug Af Store Bogstaver I Alle Ord
  • Gentagelse af indholdstitlen eller CTA
  • Symboler, specialtegn eller forkortelser, der ikke er essentielle for indholdet
  • Oplysninger om ophavsret eller teknisk tekst
  • Nedladende, voldeligt og stødende sprog
  • Tredjepartsvaremærker
  • Google- eller Android-referencer
Videopromovering Ja

Kampagnevideo eller trailer for indhold. Sørg for, at indholdet i videoen er passende for en generel målgruppe. Videoen skal være hostet på YouTube.

Opløsningen skal være 1920 x 1080 eller højere, og kørselstiden skal være 10-30 sekunder. Det anbefales også at levere en video i 16:9-format for at opnå optimal effektivitet og for at undgå at placere logooverlejringer og vandmærker under hele videoens varighed.

Videoen må ikke indeholde følgende:

• Nedladende, voldeligt og stødende sprog
  • Nøgenhed, grov vold, udpenslet eller chokerende indhold
  • Tredjepartsvaremærker, medmindre de er vigtige for det indhold, der vises, og er godkendt til brug
  • Google- eller Android-logoer
  • Referencer til priser, udsalg eller rabatter
  • Brugerfladegengivelser eller -ikoner, der vises som klikmål
Levende baggrund Ja

Et visuelt fængende baggrundsaktiv, der understøtter det indhold, der promoveres. Baggrunden hentes fra videominiaturebilledet for den videopromovering, der hostes på YouTube.

Det primære motiv eller primære fokus skal være i højre halvdel af billedet. Billedfilen skal være en .jpg- eller .png-fil i høj kvalitet uden gennemsigtighed. Den skal også være i formatet 16:9, og størrelsen skal være 1.920 x 1.080 pixels. Der kan downloades en PSD-skabelon.

Baggrunden må ikke indeholde følgende:

• Tekst, logoer, ikoner eller varemærker. Der kan dog være undtagelser, f.eks. en app, der annoncerer for flere programmer
  • Flere fokuspunkter eller konkurrerende objekter
  • Områder med høj kontrast eller hård beskæring
  • Pixelering eller sløring af det primære motiv
  • Gentagne mønstre eller tekstur med høj kontrast
  • Hvid baggrund eller overlejringer i hvid
  • Referencer til priser, udsalg eller rabatter
  • Enheder eller skærme med brugerfladeelementer
  • Brugerfladegengivelser eller -ikoner, der vises som klikmål
  • Nøgenhed, voldeligt og udpenslet indhold
  • Oplysninger om ophavsret
App-id Ja App-id for den app, der skal åbnes, når der klikkes på CTA-knappen. Appen skal være tilgængelig på Google TV og i det specifikke land, hvor din annonce skal køres. Få flere oplysninger om, hvordan du finder mobilappnavne og -id'er til målretning.
Opfordring til handling (CTA, call-to-action) Ja Teksten på CTA-knappen, som afhænger af indholdets tilgængelighed. Når brugeren fokuserer på masthead'en, vises der en CTA-knap med CTA-teksten. CTA'en vises også som en overlejring, når videopromoveringen afspilles. Brug værktøjet til forhåndsvisning af YouTube-mastheads til at få anbefalinger vedrørende tekstlængde. Se Muligheder for opfordring til handling for at finde ud af, hvilken CTA du skal bruge.
Webadresse til dybt link Nej, men anbefales

Destinationswebadressen for CTA-knappen. Når der klikkes på CTA-knappen, kan den gå til det specifikke indhold i din app eller platform via indholdets dybe link.

Hvis det dybe link ikke angives, omdirigeres brugeren til appens startside i stedet, hvis appen er installeret.

Muligheder for opfordring til handling

CTA'en varierer afhængigt af tilgængeligheden af indholdet, og hvilket land kampagnen skal vises i.

Engelsk (USA, Storbritannien, Australien, Irland)

Tilgængelighed og adgang til indhold CTA-tekst
Abonnementsapp/-tjeneste (SVOD) Se i [Appnavn]
Indlejret annoncering (AVOD) Se i [Appnavn]
Enkelt transaktion for at leje (TVOD) Lej nu
Enkelt transaktion for at købe (TVOD) Køb nu
Biografudgivelser Se hele traileren
Indhold, der ikke er udgivet, eller indhold, der er tilgængeligt forud for premieren, f.eks. live-events og fremtidigt indhold Få flere oplysninger om [Appnavn]
Andre tilfælde Få flere oplysninger

Spansk (USA)

Tilgængelighed og adgang til indhold CTA-tekst
Abonnementsapp/-tjeneste (SVOD) Mirar en [Appnavn]
Indlejret annoncering (AVOD) Mirar en [Appnavn]
Enkelt transaktion for at leje (TVOD) Alquilar ahora
Enkelt transaktion for at købe (TVOD) Comprar ahora
Biografudgivelser Ver avances completos
Indhold, der ikke er udgivet, eller indhold, der er tilgængeligt forud for premieren, f.eks. live-events og fremtidigt indhold Más información en [Appnavn]
Andre tilfælde Más información

Spansk (Spanien)

Tilgængelighed og adgang til indhold CTA-tekst
Abonnementsapp/-tjeneste (SVOD) Ver en [Appnavn]
Indlejret annoncering (AVOD) Ver en [Appnavn]
Enkelt transaktion for at leje (TVOD) Alquilar ahora
Enkelt transaktion for at købe (TVOD) Comprar ahora
Biografudgivelser Ver el tráiler completo
Indhold, der ikke er udgivet, eller indhold, der er tilgængeligt forud for premieren, f.eks. live-events og fremtidigt indhold Más información en [Appnavn]
Andre tilfælde Más información

Fransk (Frankrig)

Tilgængelighed og adgang til indhold CTA-tekst
Abonnementsapp/-tjeneste (SVOD) Regarder sur [Appnavn]
Indlejret annoncering (AVOD) Regarder sur [Appnavn]
Enkelt transaktion for at leje (TVOD) Louer maintenant
Enkelt transaktion for at købe (TVOD) Acheter maintenant
Biografudgivelser Voir la bande annonce
Indhold, der ikke er udgivet, eller indhold, der er tilgængeligt forud for premieren, f.eks. live-events og fremtidigt indhold En savoir plus via [Appnavn]
Andre tilfælde En savoir plus

Fransk (Canada)

Tilgængelighed og adgang til indhold CTA-tekst
Abonnementsapp/-tjeneste (SVOD) Regarder sur [Appnavn]
Indlejret annoncering (AVOD) Regarder sur [Appnavn]
Enkelt transaktion for at leje (TVOD) Louer maintenant
Enkelt transaktion for at købe (TVOD) Acheter maintenant
Biografudgivelser Voir la bande-annonce
Indhold, der ikke er udgivet, eller indhold, der er tilgængeligt forud for premieren, f.eks. live-events og fremtidigt indhold En savoir plus sur [Appnavn]
Andre tilfælde En savoir plus

Tysk

Tilgængelighed og adgang til indhold CTA-tekst
Abonnementsapp/-tjeneste (SVOD) Auf [Appnavn] ansehen
Indlejret annoncering (AVOD) Auf [Appnavn] ansehen
Enkelt transaktion for at leje (TVOD) Film ausleihen
Enkelt transaktion for at købe (TVOD) Film kaufen
Biografudgivelser Ganzen Trailer ansehen
Indhold, der ikke er udgivet, eller indhold, der er tilgængeligt forud for premieren, f.eks. live-events og fremtidigt indhold Auf [Appnavn] mehr erfahren
Andre tilfælde Mehr erfahren

Italiensk

Tilgængelighed og adgang til indhold CTA-tekst
Abonnementsapp/-tjeneste (SVOD) Guarda su [Appnavn]
Indlejret annoncering (AVOD) Guarda su [Appnavn]
Enkelt transaktion for at leje (TVOD) Noleggia ora
Enkelt transaktion for at købe (TVOD) Acquista ora
Biografudgivelser Guarda il trailer completo
Indhold, der ikke er udgivet, eller indhold, der er tilgængeligt forud for premieren, f.eks. live-events og fremtidigt indhold Scopri di più su [Appnavn]
Andre tilfælde Scopri di più

Japansk

Tilgængelighed og adgang til indhold CTA-tekst
Abonnementsapp/-tjeneste (SVOD) [Appnavn]で見る
Indlejret annoncering (AVOD) [Appnavn]で見る
Enkelt transaktion for at leje (TVOD) レンタルする
Enkelt transaktion for at købe (TVOD) 購入する
Biografudgivelser 予告編を見る
Indhold, der ikke er udgivet, eller indhold, der er tilgængeligt forud for premieren, f.eks. live-events og fremtidigt indhold [Appnavn]で詳細を見る
Andre tilfælde 詳細を見る

Rapportering

Metrics

Google TV-masthead understøtter disse metrics i forbindelse med rapportering:

• Eksponeringer
  • Klik til video
  • Klik til annoncørwebsite
  • Videoafspilningsfrekvenser
  • Videokvartiler
  • Unik rækkevidde

Google TV-masthead understøtter ikke sporing af klik eller eksponeringer.