Om budgivning knyttet til målet for anskaffelse av nye kunder

I målet om anskaffelse av nye kunder brukes Performance Max-kampanjer eller søkekampanjer for at du skal få nye kunder. Du kan velge å optimalisere kampanjen for å by høyere på nye kunder eller bare by på nye kunder.

Før du konfigurerer målet for anskaffelse av nye kunder, er det viktig at du vet hvilke moduser Google bruker for å målrette annonser mot nye kunder. Denne artikkelen forklarer hvordan budstrategier fungerer sammen med målet for anskaffelse av nye kunder. Finn ut mer om hvordan målet for anskaffelse av nye kunder skiller mellom nye og eksisterende kunder.

På denne siden

Før du begynner

Merk: Du kan ikke bruke verdien-av-en-ny-kunde-modus i kampanjer som bare har butikksalgsmål. Finn ut mer om hvordan du bruker målet for anskaffelse av nye kunder med butikksalgsmål.

Når du byr på målet for anskaffelse av nye kunder i Google Ads, gir du Google Ads beskjed om at du vil fokusere på å skaffe deg nye kunder. Basert på en rekke faktorer, blant annet disse, avgjør så Google Ads hvor mye det skal bys på hver annonse:

• kostnaden av produktet eller tjenesten du tilbyr
  • verdien en ny kunde utgjør for bedriften
  • konkurransen om søkeordene dine
  • sannsynligheten for at en bruker klikker på annonsen

Google AI optimaliserer budene dine over tid, slik at du alltid får maksimert budsjettet du har til rådighet. Finn ut hvordan du konfigurerer målet for anskaffelse av nye kunder for å maksimere anskaffelsen av nye kunder i budgivningen i søke- eller Performance Max-kampanjer.

Verdien-av-en-ny-kunde-modus (bare tilgjengelig med kjøp som konverteringsmål)

Den smarte budgivningen tar hensyn til verdien av nye kunder og legger inn bud i tråd med dette. Ved å anslå fremtidige konverteringer bidrar den smarte budgivningen til at du kan maksimere den totale konverteringsverdien, inkludert tilleggsverdien du tilskriver nye kunder. Hvis du er usikker på hva verdien av nye kunder bør være, kan du bruke den anbefalte verdien som er angitt som standard.

Du kan bruke verdien-av-en-ny-kunde-modusen til å by høyere på nye enn på eksisterende kunder. Du kan oppnå dette målet ved å bruke verdibasert budgivning, for eksempel

Bare-nye-kunder-modus

Du kan bruke bare-nye-kunder-modusen til å by kun på nye kunder. Du kan oppnå dette målet ved å bruke verdibasert budgivning, for eksempel

Verdien av en kundeanskaffelse

Verdien av en kundeanskaffelse er tilleggsverdien som skal legges til verdien av den første kjøpskonverteringen til en ny kunde. Vi anbefaler at verdien av en kundeanskaffelse fastsettes slik at denne verdien pluss den gjennomsnittlige første kjøpsverdien til en ny kunde tilsvarer inntektene en ordinær ny kunde utgjør for deg over hele levetiden sin. Hvis du velger en verdibasert budstrategi, kan du bruke denne totalverdien som grunnlag for å fastsette ROAS-mål. Verdien av kundeanskaffelser brukes bare i kampanjer med verdibaserte budstrategier.

Merk: Dette skiller seg fra kostnaden av nye kundeanskaffelser, som tilsvarer beløpet som er brukt på å skaffe seg nye kunder, og som beregnes ved å dele kampanjekostnadene på antallet nye kunder.