Aktivér målet "anskaffelse af nye kunder"

Du kan bruge målet "anskaffelse af nye kunder" i kampagner af typen "Maksimal effektivitet" eller søgekampagner som hjælp til at få nye kunder i butikken. Du kan vælge at optimere kampagnen, så der enten angives højere bud for nye kunder eller kun angives bud for nye kunder.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du konfigurerer målet "anskaffelse af nye kunder". Aktiveringstrinnene er de samme for annoncører med butiksmål, men der er forskelle i forhold til funktioner såsom budgivning. Få flere oplysninger om brug af målet "anskaffelse af nye kunder" med butiksmål.

Tip! Hvis målene i denne artikel ikke stemmer overens med de kampagnemål, du har konfigureret i Google Ads, er der alternative aktiveringsmuligheder. Få flere oplysninger om målet "anskaffelse af nye kunder".

På denne side kan du læse om følgende:

Vejledning

Trin 1 af 4: Upload lister over nuværende kunder via Kundematch

Du kan uploade dine kundelister, så Google registrerer nye kunder med de nøjagtige oplysninger. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en kundeliste.

Trin 2 af 4: Konfigurer dit mål af typen "anskaffelse af nye kunder"

Du skal have en konverteringshandling for "Køb", for at du kan optimere kampagner til anskaffelse af nye kunder. Det er kun konverteringshandlinger, der er konfigureret ved hjælp af den manuelle implementeringsmetode, der er kvalificerede til målet "anskaffelse af nye kunder". Du kan konfigurere en ny konverteringshandling for "Køb". Hvis du allerede har konfigureret en konverteringshandling, skal du sørge for, at du har angivet måltypen til "Køb" med Website som konverteringskilde og konverteringshandling angivet til Primær.

Hvis du ikke har konfigureret dit mål af typen "anskaffelse af nye kunder" endnu, kan du konfigurere det ved at følge denne vejledning: Hvis du bruger konverteringssporing på tværs af konti, skal du konfigurere dit mål af typen "anskaffelse af nye kunder" fra den primære konto, hvor konverteringssporingen blev konfigureret.

1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Oversigt.
  4. Klik på Konfigurer i panelet "Kundeanskaffelse".
  5. Definer nuværende kunder ved at vælge én eller flere målgruppelister.
    Vigtigt! Verificer alle dine lister over nuværende kunder, så Googles registrering af nye kunder er så nøjagtig som muligt. Uden disse oplysninger kan Google Ads ikke identificere, hvilke kunder der er nye, og hvilke der er tilbagevendende. Hvis du har en managerkonto (MCC), skal du sørge for, at automatisk deling er slået til.
  6. Angiv den værdi, der er tildelt kundeanskaffelse. Den bruges kun i forbindelse med indstillingen "Værdi pr. ny kunde". Dette føjes til en ny kundes første købskonvertering, hvilket afspejles i rapporteringen, men også hjælper Smart Bidding med at optimere mod nye kunder. Jo højere denne værdi er, jo mere vil kampagne blive optimeret mod nye kunder. Denne værdi bruges som standard i alle kampagner, der optimerer til anskaffelse af nye kunder.
    • Du kan angive værdien for kundeanskaffelse, så den svarer til den forventede fremtidige organiske omsætning pr. ny kunde.
      Eksempel: Hvis kunderne i gennemsnit bruger 1.200 DKK pr. køb, og 2 ud af 3 kunder køber én gang om året, er den anbefalede værdi pr. ny kunde 1.200 DKK * ⅔ * 2 = 1.600 DKK.
    • Hvis du er i tvivl om, hvad din værdi pr. ny kunde skal være, kan du bruge den anbefalede værdi, der foreslås, når du vælger målet for nye kunder. Denne anbefalede værdi er baseret på din gennemsnitlige ordreværdi på tværs af tidligere kampagner.

Et screenshot af brugerfladen til definition af nuværende kunder med henblik på konverteringssporing på tværs af konti på kontoniveau.

Trin 3 af 4: Aktivér anskaffelse af nye kunder i din kampagne

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Gå til den Google Ads-kampagne, hvor konverteringer i form af anskaffelse af nye kunder skal aktiveres (dette mål er indtil videre kun tilgængeligt til kampagner af typen "Maksimal effektivitet" og søgekampagner).
  5. Klik på tandhjulsikonet Admin Icon ud for kampagnenavnet for at åbne panelet "Indstillinger".
  6. Udvid rækken "Kundeanskaffelse".
  1. Vælg Optimer din kampagne for at få flere nye kunder.
    • Vælg, om du vil gøre følgende:
      • Angive højere bud for nye kunder end for nuværende kunder (anbefales)
        • Med denne indstilling kan du optimere, så du kan få nye kunder, samtidig med at du kan generere et øget salg ved at målrette mod alle kunder.
        • Bemærk! Dette er kun tilgængeligt for budstrategier af typen maks. konverteringsværdi/mål-ROAS .
      • Byd kun på nye kunder
        • Med denne indstilling kan du målrette dine annoncer udelukkende mod nye kunder, uanset din budstrategi.
  2. Det medfører, at værdier fra dit mål for anskaffelse af kunder hentes på kontoniveau. Hvis du har brug for at foretage justeringer af dette, skal du klikke på Rediger værdien. Herefter føres du til indstillingerne for målet for anskaffelse af nye kunder på din konto.

Trin 4 af 4: Hold øje med din kampagneeffektivitet

Du kan holde øje med, hvor mange nye kunder du får, når målet "anskaffelse af nye kunder" er aktiveret, og du kan beregne vigtige metrics som pris pr. kundeanskaffelse (antal nye kunder/pris).

Hvor kan du se effektivitetsrapportering?

1. Tilføj følgende kolonner i tabellen "Kampagner" for at gennemgå hhv. antallet af nye kunder og den samlede værdijustering for anskaffelse af nye kunder:
    • Nye kunder: Det antal nye kunder, du har fået via kampagnen.
    • Kundens livstidsværdi: Den konverteringsværdijustering, der svarer til anskaffelseskonverteringer (konverteringer for første køb, der fastsættes til at stamme fra nye kunder).
      Eksempel: Hvis kunderne i gennemsnit bruger 1.200 DKK pr. køb, og 2 ud af 3 kunder køber én gang om året, er den anbefalede værdi pr. ny kunde 1.200 DKK * ⅔ * 2 = 1.600 DKK.
  2. I tabellen "Kampagner" kan du segmentere efter "Konverteringer" eller efter "Nye ift. tilbagevendende kunder". Dette segmenterer dine konverteringer og din konverteringsværdi i 3 kundekategorier:
    • Ny: Personer, der for første gang har købt noget online via dit website eller din app. Nye kunder identificeres, når opfylder én eller flere af følgende betingelser:
      • De har ikke foretaget et køb inden for de seneste 540 dage (dette gælder ved brug af Googles system til automatisk registrering).
      • De er ikke registreret på den liste over nuværende kunder, som du har angivet i indstillingerne for kundeanskaffelse på kontoniveau.
      • De er blevet identificeret som nye kunder ved hjælp af tagget til rapportering af ny kunde.
    • Tilbagevendende: Personer, der tidligere har købt noget online via dit website eller din app. Tilbagevendende kunder identificeres, når de opfylder én eller flere af følgende betingelser:
      • De har foretaget et køb inden for de seneste 540 dage (dette gælder ved brug af Googles system til automatisk registrering).
      • De er registreret på den liste over nuværende kunder, du har angivet under konverteringsindstillingerne på kontoniveau.
      • De er blevet identificeret som nuværende kunder ved hjælp af tagget til rapportering af ny kunde.
    • Ukendt: Kunder, som vi ikke kan rapportere om på grund af vores politikker vedrørende juridisk eller kulturelt følsomme kategorier, eller konverteringer, vi ikke kan identificere som værende nye eller nuværende på grund af indstillinger for tilpasning.
      Bemærk! Hvis du bruger anskaffelse af nye kunder med Google-tagget eller via Google Tag Manager eller Firebase, bruger vi tagværdierne for "nye", "tilbagevendende" eller "ukendte" kunder i stedet for Googles system til automatisk registrering.
Bemærk! I nogle tilfælde vises dine annoncer af typen "Kun nye kunder" også for nuværende kunder på grund af privatlivsrelaterede og tekniske årsager. Du kan få flere oplysninger om disse tilfælde under Konverteringer fra nuværende kunder i tilstanden "Kun nye kunder" (NCA).