Om partnerprogrammet for kjøretøyannonser

Denne artikkelen har informasjon om kvalifikasjonskravene til partnerprogrammet for kjøretøyannonser.

Via partnerprogrammet for kjøretøyannonser kan bilannonsører vise kjøretøyannonser uten å måtte opprette og sende inn hovedfeeder for kjøretøyannonser. Leverandører av kjøretøyfeeder oppretter feeder for kjøretøyannonser ved å gjennomsøke nettsteder som tilhører bilforhandlere, og via andre metoder for automatisert datainnsamling. Deretter opptrer leverandørene av kjøretøyfeeder som vert for hovedfeedene, som kan brukes i Merchant Center.

Partnerprogram for kjøretøyannonser

Leverandører av kjøretøyfeeder, for eksempel Ansira og Fullpath, kan forenkle og automatisere prosessen for å opprette kjøretøyfeeder og sende inn disse til Merchant Center for deg, via en engangskonfigurasjon. Kjøretøyannonsepartnerne våre gjennomsøker nettstedet ditt for å lage en kjøretøyfeed med sanntidsinformasjon basert på kjøretøylageret du har. Deretter oppdaterer de kjøretøyfeeden hver 24. time.

Merk: Det påløper kostnader hvis du bruker en tredjepart til å administrere feeder. Kontakt leverandørene for å få nøyaktige priser.

Kjøretøyannonsepartnere

Leverandør Landene som betjenes
Ansira USA og Canada (bare på engelsk)
Fullpath USA

Kom i gang med partnerprogrammet for kjøretøyannonser

Du kan komme i gang med kjøretøyannonsepartnere ved å følge trinn 1–3 i implementeringsveiledningen for kjøretøyannonser:

1. Konfigurer kontoer
  2. Slå på programmet for kjøretøyannonser
  3. Legg til bedriftsinformasjon

Når du har fullført trinn 1–3, kan du kontakte en av partnerne for kjøretøyannonser og sende inn et interesseskjema via kontaktlinkene som er oppgitt. Kjøretøyannonsepartnerne evaluerer nettstedet ditt og starter prosessen med å opprette en feed. Når prosessen er over, får du en nettadresse som opptrer som vert for hovedfeeden din for nye kjøretøyannonser.

Når du har fått nettadressen som er vert for hovedfeeden for kjøretøyannonsene, kan du gå videre til trinn 4 i implementeringsveiledningen for kjøretøyannonser.