Om partnerprogrammet for køretøjsannoncer

Denne artikel indeholder oplysninger om kvalifikationskravene til partnerprogrammet for køretøjsannoncer.

Partnerprogrammet for køretøjsannoncer giver bilannoncører mulighed for at deltage i køretøjsannoncer uden at skulle oprette og indsende primære feeds for køretøjsannoncer. Udbydere af køretøjsfeeds opretter feeds med køretøjsannoncer ved at crawle forhandleres websites og relevante automatiserede dataindsamlinger. Udbydere af køretøjsfeeds hoster derefter de primære feeds, som kan bruges i Merchant Center.

Partnerprogram for køretøjsannoncer

Udbydere af køretøjsfeeds som f.eks. Ansira og Fullpath kan hjælpe dig med at forenkle og automatisere oprettelsen og indsendelsen af dit køretøjsfeed til Merchant Center via en konfigurationsproces, som kun skal foretages én gang. Vores partnere for køretøjsannoncer crawler dit website for at oprette et feed med køretøjsannoncer i realtid baseret på din tilgængelige beholdning. De opdaterer derefter dit køretøjsfeed hver 24. time.

Bemærk! Der er omkostninger forbundet med at bruge en tredjepartsudbyder til administration af feeds. Kontakt udbyderne for at få de nøjagtige priser.

Partnere med køretøjsannoncer

Udbyder Lande, der betjenes
Ansira USA, Canada (kun på engelsk)
Fullpath USA

Kom godt i gang med partnerprogrammet for køretøjsannoncer

For at komme i gang med at bruge køretøjsannoncepartnere skal du følge trin 1-3 i vejledningen til implementering af køretøjsannoncer:

1. Konfigurer dine konti
  2. Aktivér programmet for køretøjsannoncer
  3. Tilføj dine virksomhedsoplysninger

Når du har fuldført trin 1-3, skal du kontakte en af vores partnere for køretøjsannoncer og indsende en interesseformular via de angivne kontaktlinks. Vores partnere for køretøjsannoncer evaluerer dit website og påbegynder processen med at oprette dit feed. Når konfigurationen er gennemført, får du en webadresse, som hoster dit primære feed til køretøjsannoncer.

Når du har modtaget den hostede webadresse til dit primære feed for køretøjsannoncer, skal du gå til trin 4 i vejledningen til implementering af køretøjsannoncer.