[Migració de GA4] Com podeu augmentar la confiança en les dades de conversió de GA4

Google Analytics 4 (GA4) és la versió més recent de la plataforma d'analítica de Google. Va substituir Universal Analytics (UA) a partir de l'1 de juliol de 2023, quan les propietats estàndard de Universal Analytics van deixar de processar dades (l'1 de juliol de 2024 en el cas de les propietats de UA 360). És fonamental que migreu la vostra propietat de UA a Google Analytics 4. Obteniu informació sobre com podeu començar.

Quan feu la migració a GA4, és possible que observeu discrepàncies respecte de les dades de conversió de UA. Aquest article explica les diferències principals entre les mètriques essencials de GA4 i les de UA, exposa els motius pels quals es produeixen aquestes discrepàncies entre les conversions i ofereix consells per minimitzar-les.

Abans de començar

Si encara no heu substituït les conversions de UA per conversions de GA4 a Google Ads, seguiu aquests passos per fer-ho. No actualitzar la configuració de les conversions pot alterar les vostres campanyes i afectar-ne el rendiment. Per facilitar aquesta transició, us recomanem que dueu a terme les accions següents:

• En primer lloc, importeu les conversions de GA4 a Google Ads. Si encara teniu conversions de UA actives que registren esdeveniments, assegureu-vos que les conversions de GA4 importades es marquin com a accions de conversió "secundàries" per evitar que es comptin dues vegades.
  • A continuació, compareu les conversions de GA4 amb les conversions de UA equivalents que substituiran. Heu de fer-ho a Google Analytics i a Google Ads. Confirmeu que el recompte de conversions de GA4 sigui el més semblant possible a les conversions de UA. Si les conversions de UA ja no registren esdeveniments, és possible que hàgiu de consultar l'historial de dades per completar aquest pas.
  • Finalment, definiu les conversions de GA4 en "principals" a Google Ads.

Fonts de discrepància

Hi ha diferències importants entre UA i GA4 que poden dificultar la comparació de les dades i les conversions. Aquests són els motius de discrepància principals:

• Diferències inherents a UA i GA4:

Les propietats de GA4 tenen un model de dades diferent del de les propietats de UA. GA4 recull esdeveniments en lloc de peticions de fitxer i utilitza solucions basades en la IA, com ara la modelització conductual i de conversions, per admetre noves tecnologies que preserven la privadesa. Aquestes solucions us ofereixen una visió completa del rendiment sense comprometre la privadesa de l'usuari, però no estan disponibles a les propietats de UA.

Obteniu més informació sobre la diferència entre UA i GA4.

• Diferències en la configuració i les opcions de configuració:

La cobertura de les etiquetes de UA vs. GA4, les condicions d'activació de les etiquetes, el recompte de conversions, els filtres i les exclusions de paràmetres d'URL poden afectar les conversions.

Obteniu informació sobre com podeu corregir les diferències en la configuració i les opcions de configuració.

Passos següents

Després de configurar la recollida de dades per als vostres llocs web i aplicacions, podeu:

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now