Sobre els informes de grups de recursos

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

L'optimització dels recursos és clau per a l'èxit de les campanyes Màxim rendiment. Per avaluar l'èxit de les campanyes i maximitzar-ne el rendiment, podeu revisar les mètriques de rendiment al nivell de grup de recursos per a les campanyes.

Quan reviseu les dades de rendiment del nivell de grup de recursos, entendreu millor el rendiment que tenen els grups de recursos pel que fa als objectius del nivell de campanya. Podeu utilitzar aquestes dades juntament amb els informes de recursos o de combinacions per millorar i afegir recursos que generin resultats per a la vostra campanya. Obteniu més informació sobre els informes de recursos a Màxim rendiment.

Nota: els grups de recursos amb un CPA més alt o un ROAS més baix continuaran contribuint a assolir els objectius de la campanya, i no us recomanem que traieu grups de recursos en funció d'aquesta informació. Obteniu més informació sobre com podeu optimitzar el retorn de la inversió (ROI) marginal en lloc del ROI mitjà.

En aquesta pàgina

Abans de començar

Per veure l'informe "Grup de recursos", heu de configurar una campanya Màxim rendiment. Obteniu més informació sobre les campanyes Màxim rendiment.

Com funciona

Per consultar un informe de grup de recursos, seguiu aquestes instruccions:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. A la pàgina "Campanyes", seleccioneu la campanya Màxim rendiment que vulgueu veure.
  5. Feu clic a la pestanya "Grups de recursos".
  6. A l'extrem superior dret, canvieu la visualització de la pàgina de "Resum" a "Taula".
    • Nota: a la taula es mostrarà "Perc. conv.", "Conversions" i "Cost/conv." de manera predeterminada.
  7. Per veure altres columnes, feu clic al botó Columnes i, tot seguit, a Modifica les columnes. Podeu navegar per les mètriques disponibles i fer clic a Aplica per veure-les com a columnes a l'informe.

Què trobareu a l'informe de grup de recursos

Podeu revisar l'informe "Grup de recursos" de Google Ads per entendre les mètriques i les dades que us poden ajudar a millorar els recursos i les estratègies publicitàries. Algunes mètriques estan disponibles de manera predeterminada, de manera que si voleu afegir o treure mètriques, feu clic a la icona "Columnes", seleccioneu l'opció "Modifica les columnes" i seleccioneu i deseu les mètriques que vulgueu veure a l'informe.

Mètriques recomanades

Google us recomana que utilitzeu mètriques específiques per obtenir dades estadístiques dels informes de grups de recursos. Si no sabeu per on començar quan configureu els informes de grups de recursos, plantegeu-vos afegir les mètriques següents.

Conversions

Les conversions són accions que es comptabilitzen quan algú interacciona amb el vostre anunci o fitxa de producte gratuïta i, tot seguit, fa una acció que heu definit com a valuosa per a la vostra empresa.

Quan mesureu les conversions, podeu entendre millor el nombre de clients que interaccionen amb el vostre anunci després de difondre un anunci format per recursos del vostre grup de recursos de Màxim rendiment.

Valor de conversió (si es mesura)

Si els objectius de conversió també mesuren el valor de conversió, això us pot ajudar a mesurar i optimitzar de manera més precisa l'impacte real de les vostres campanyes publicitàries.

Percentatge de conversions

El percentatge de conversió és la mitjana de conversions per cada interacció amb l'anunci. Podeu utilitzar el seguiment de conversions al vostre compte per mesurar els percentatges de conversions que es mostren com a percentatges.

Quan mesureu el percentatge de conversió, podeu comparar els recursos del grup de recursos per assegurar-vos que es continuïn difonent els que tenen un rendiment més alt.

Cost per conversió

El cost per conversió indica el cost mitjà de cada conversió. Es calcula dividint el cost total per la xifra de la columna "Conversions".

Quan mesureu el cost per conversió, podeu comparar els recursos del grup de recursos per assegurar-vos que els diners que invertiu generin resultats.

Pràctiques recomanades

Per treure el màxim profit de les dades de l'informe de grup de recursos, tingueu en compte el següent:

• Continueu les avaluacions del nivell de campanya: us recomanem que continueu avaluant el rendiment de les vostres campanyes al nivell de campanya perquè l'algoritme s'optimitzarà segons els vostres objectius de conversió.
  • Avalueu amb cura les mètriques de conversió: us recomanem que estigueu a l'aguait quan avalueu el cost per acció (CPA) mitjà o el valor de conversió per cost (ROAS) mitjà al nivell de grup de recursos, ja que els grups de recursos amb un CPA més alt o un ROAS més baix contribueixen a assolir els objectius de la campanya. Podeu maximitzar els recursos i els grups de recursos per crear una campanya més eficaç. Obteniu més informació sobre com podeu optimitzar el retorn de la inversió (ROI) marginal en lloc del ROI mitjà.
  • Aprofiteu estadístiques addicionals a Google Ads: per entendre millor el rendiment dels vostres recursos i grups de recursos, per exemple, en quins públics produeixen més impacte els vostres anuncis, reviseu les estadístiques de públic a Google Ads juntament amb l'informe "Grup de recursos".

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now