Consells d'optimització per a Màxim rendiment per a la generació de contactes

Màxim rendiment utilitza la IA de Google per ajudar-vos a generar més conversions i valor mitjançant les ofertes, la segmentació, les creativitats i l'atribució. Està dissenyat per oferir un bon rendiment en una gran varietat de canals de comunicació i amb molts objectius de màrqueting. Per això, us recomanem que seguiu els consells que s'enumeren a continuació a fi de configurar les campanyes Màxim rendiment per a la generació de contactes i obtenir resultats òptims.

Aquest article explica les pràctiques recomanades per a les campanyes Màxim rendiment per a la generació de contactes.

Per obtenir més pràctiques recomanades, consulteu:

Configuració de les campanyes

• Durada de les campanyes: publiqueu les campanyes durant almenys sis setmanes perquè la IA de Google pugui arrencar i seleccionar prou dades per comparar el rendiment.
  • Selecció d'objectius de conversió: utilitzeu els objectius de conversió de generació de contactes, com ara "Contactes", "Enviar formularis de contactes", "Concertar una cita", "Registre", "Sol·licitar un pressupost", "Contactes importats", "Contactes qualificats" o "Contactes convertits" per millorar la protecció contra l'activitat no vàlida. Els objectius de conversió són un dels senyals que utilitzem per reforçar els nostres sistemes de prevenció.

Ofertes i automatització

Nota: quan feu servir la importació de conversions fora de línia (OCI), assegureu-vos d'importar les conversions amb valors assignats i d'utilitzar el ROAS objectiu en conseqüència.
  • Ofertes basades en conversions: si valoreu els contactes per igual, utilitzeu Smart Bidding basat en conversions per maximitzar el volum de contactes.
    • La maximització de conversions genera el nombre màxim de conversions possible sense superar el pressupost que heu especificat.
    • La maximització de conversions amb un objectiu obté el màxim nombre de conversions possible i, alhora, manté el cost per acció (CPA) objectiu.
  • Definició d'objectius: si utilitzeu les estratègies d'ofertes Maximització de conversions o CPA objectiu, seleccioneu l'acció de conversió que es trobi més avall a l'embut de conversió i tingui una freqüència suficient, com ara els contactes qualificats o convertits. Tot seguit, definiu el CPA objectiu en un valor que sigui igual o superior a l'import més alt que voleu pagar per un contacte d'aquest tipus. Marqueu la conversió que creeu per a l'objectiu principal com a "Principal" i altres conversions de contactes (objectius) com a "Només per a observació".
  • Regles de valor de conversió: les regles de valor de conversió us ajuden a expressar millor el valor de les conversions en relació amb la vostra empresa. També us permeten ajustar en temps real els valors dels esdeveniments de conversió en funció de condicions com ara la ubicació geogràfica, el dispositiu i els públics per a les ofertes en el moment de la subhasta.
  • Conversions millorades per a contactes: us recomanem que utilitzeu les conversions millorades per a contactes (ECL). Les ECL ajuden a millorar la qualitat dels contactes important al vostre compte dades de conversió precises d'esdeveniments fora de línia, les quals es poden utilitzar per optimitzar les campanyes mitjançant l'automatització. Obteniu més informació sobre les conversions millorades per a contactes i les altres solucions d'importació de conversions fora de línia.

Creativitats

• Actualització de les creativitats: les creativitats són l'eina més eficaç que teniu per millorar el rendiment i us permeten personalitzar les campanyes a fi de promocionar ofertes o productes nous. Per obtenir els millors resultats, centreu-vos a proporcionar contingut únic i actualitzeu-lo sovint.
  • Recursos per a senyals de públic: afegiu un altre grup de recursos si voleu adaptar els anuncis a un públic diferent. És possible que observeu que els senyals de públic no limiten la segmentació i que el grup de recursos es difon més enllà del públic. Per obtenir els millors resultats, assegureu-vos de proporcionar contingut únic que fomenti la implicació dels vostres públics i que relacioni els recursos amb els senyals de públic adequats.
  • Afegiu més recursos: per continuar atraient usuaris nous, us recomanem que afegiu recursos nous o que actualitzeu els existents a mesura que el missatge de màrqueting evolucioni. Com més recursos tingueu, més formats d'anunci potencials es poden crear per a canals i usuaris diferents.

Formularis de contactes

• Informació: sol·liciteu només la informació estrictament necessària. Les preguntes addicionals disminueixen el percentatge de formularis complets i, per tant, augmenten el CPA.
  • CTA: la crida a l'acció (CTA) ha de dirigir els usuaris al lloc web perquè emplenin el formulari o ha de fer que l'emplenin directament des del format d'anunci (YouTube o extensió de cerca).
  • Preguntes: utilitzeu preguntes de qualificació i traves (com ara reCAPTCHA) als formularis de contactes. Si utilitzeu el formulari de contactes de Google, seleccioneu preguntes de qualificació que us ajudin a qualificar millor el contacte abans que aquest enviï el formulari.
Nota: tingueu present que això ajudarà a millorar la qualitat dels contactes posteriors, però pot provocar un increment del cost per contacte (CPL).

Informes

• Eficàcia de l'anunci: per trobar l'eficàcia de l'anunci, feu clic a Anuncis al menú desplegable "Campanya" del menú de pàgines de l'esquerra i, tot seguit, reviseu la columna "Eficàcia de l'anunci". Els valors de la mètrica van de "Baixa" a "Excel·lent". Utilitzeu l'indicador "Eficàcia de l'anunci" per determinar si un grup de recursos està configurat per obtenir bons resultats.

Senyals de públic

• Senyal de públic: Màxim rendiment funciona amb la IA de Google. Utilitzeu llistes de públics rellevants com a senyals per accelerar el temps que tarda la IA de Google a arrencar i a millorar els resultats de les campanyes. Utilitzeu com a senyals les llistes de remàrqueting, els públics personalitzats per intenció, la segmentació per llista de clients i els segments similars.
  • Contactes existents: utilitzeu els contactes existents i feu que l'automatització arrenqui més ràpidament amb la segmentació per llista de clients i les dades de públic pròpies. Aquestes llistes proporcionen a la IA de Google un senyal important sobre qui són els vostres clients existents i com podeu arribar a ells i a altres clients similars. També podeu utilitzar les llistes de segmentació per llista de clients a fi de crear automàticament públics similars per trobar clients semblants als que ja teniu.