Crear experiments A/B per a les campanyes de generació de demanda

Els experiments us permeten proposar i provar canvis a les campanyes de generació de demanda. Podeu mesurar els resultats i entendre l'impacte dels canvis abans d'aplicar-los a una campanya.

Aquest article explica com funcionen els experiments de generació de demanda. Quan estigueu a punt, configureu una campanya de generació de demanda.

Abans de començar

• Podeu iniciar un experiment amb un mínim de dues campanyes de generació de demanda. Totes dues campanyes haurien d'estar a punt, però no en publicació.
  • Trieu campanyes que només difereixin en una variable per poder entendre millor els resultats de l'experiment i treure'n conclusions.
  • Tots els canvis a la configuració de la campanya s'han de fer abans de desar l'experiment.

Funcions exclusives dels experiments A/B de generació de demanda

• Els experiments de generació de demanda s'executaran en tots els inventaris: Discover, Gmail i YouTube.
  • Els experiments de generació de demanda permetran als anunciants provar totes les variacions de les campanyes d'imatge i de vídeo.
  • Els experiments només permetran la creativitat i el públic. Us recomanem que no proveu altres variables, com ara les ofertes i el pressupost, en aquests moments.
  • Es recomana als anunciants que creïn campanyes amb la mateixa data d'inici per executar l'experiment. Els experiments només poden utilitzar campanyes de generació de demanda.

Instruccions

Configurar un experiment

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Experiments.
  4. A la part superior de la taula "Tots els experiments", feu clic al botó de més .
    • També podeu anar a la pestanya "Experiments de generació de demanda" i fer clic al botó de més .
  5. Seleccioneu Experiment de generació de demanda i feu clic a Continua.
    • (Opcional) Introduïu el nom de l'experiment i la descripció. El nom de l'experiment ha de ser diferent del de les campanyes i la resta d'experiments.
  6. De manera predeterminada, hi ha dos grups experimentals i en podeu afegir fins a 10, si cal.
    • Etiqueteu els grups experimentals.
    • A "Divisió del trànsit", introduïu el percentatge pel qual voleu dividir l'experiment. Us recomanem que utilitzeu el 50% per aconseguir la millor comparació entre la campanya original i l'experimental.
  7. Assigneu campanyes a cada grup experimental. Una campanya no pot ser en més d'un grup experimental alhora, però un grup experimental pot tenir diverses campanyes si cal.
  8. Seleccioneu la mètrica d'èxit principal per mesurar el resultat de l'experiment.
    • Les mètriques són: el percentatge de clics (CTR), el percentatge de conversions, el cost per conversió i el cost per clic (CPC).
  9. Feu clic a Desa per acabar de crear l'experiment. L'experiment ja està a punt per executar-se.

Avaluar els resultats d'un experiment

Mentre l'experiment s'estigui executant, podeu evaluar-ne el rendiment i comparar-lo amb el de la campanya original. Si voleu, podeu finalitzar l'experiment abans. Podeu trobar tres components a l'informe de l'experiment:

• Menú desplegable del nivell de confiança: seleccioneu el nivell de confiança al qual voleu veure els resultats. Això afecta tant la targeta superior com la taula d'informes. Un nombre més baix permet obtenir resultats més ràpidament, mentre que el contrari és més lent, però genera més certesa:
    • 70 % (predeterminat): resultats orientatius, s'ajusten al CL més baix del mesurament d'increment de notorietat.
    • 80 %: resultats orientatius, amb un equilibri entre velocitat i certesa.
    • 95 %: resultats concloents, per als usuaris que s'esforcen per tenir una certesa alta a l'hora de prendre decisions importants.
  • Targeta principal: consulteu el resultat de l'experiment per a la mètrica d'èxit que heu triat. L'estat de la targeta proporcionarà informació útil com ara:
    • S'estan recollint dades: l'experiment necessita més dades per començar a calcular els resultats. Per a les mètriques relacionades amb les conversions, heu de recollir com a mínim 100 punts de dades per començar a veure resultats.
    • Rendiment similar: no hi ha cap diferència significativa entre els diferents grups al nivell de confiança triat. Podeu esperar més per veure si la diferència és significativa amb més punts de dades.
    • Un grup és millor: hi ha una diferència significativa entre els diferents grups al nivell de confiança triat.
  • Taula d'informes: trobeu resultats més complets per a la mètrica d'èxit i totes les altres mètriques disponibles. Les columnes tindran informació sobre què és el grup de control, què és el grup experimental, l'estat del rendiment del grup i mètriques de rendiment generals.

Finalitzar un experiment

Assegureu-vos de finalitzar l'experiment un cop tingueu els resultats abans de prendre mesures relacionades amb la campanya original. Per finalitzar un experiment, aneu a la pàgina Experiments, passeu el cursor per sobre de l'experiment i feu clic a Finalitza l'experiment.

Si no finalitzeu l'experiment de manera proactiva, les campanyes que hi hagi reactivades poden continuar difonent-se al trànsit restringit, encara que les campanyes de l'altre grup s'hagin posat en pausa.

Pràctiques recomanades

• Quan es fan servir estratègies d'ofertes basades en conversions, els experiments de generació de demanda requereixen un mínim de 50 conversions per grup a fi de mostrar resultats. Per aconseguir-ho, us recomanem que utilitzeu les ofertes de CPA objectiu o de maximització de conversions i que optimitzeu les conversions poc profundes, com ara Afegeix al carretó o Visualització de la pàgina.
  • Creeu experiments amb campanyes en què només difereixi 1 variable. Per exemple, podeu executar un experiment de creativitat amb diferents tipus de creativitats, però amb el mateix format que estiguin orientats al mateix públic. Per tant, la variable de creativitat és diferent, però les variables de format i de públic es mantenen igual.
  • Actuar d'acord amb els resultats: si trobeu resultats estadísticament significatius en un grup experimental, podeu maximitzar-ne l'impacte posant en pausa altres grups d'experiments i destinant tot el pressupost al grup experimental que ofereixi els resultats més significatius.
  • Crear a partir del que s'ha après: per exemple, si sabeu que els recursos de vídeo personalitzats per a diferents segments de públic tenen un millor rendiment que el mateix recurs genèric per a tots els públics, feu servir aquesta informació per prendre decisions fonamentades de cara al desenvolupament de recursos de vídeo futurs.
  • Els resultats no concloents també poden ser reveladors: un experiment que no obtingui cap guanyador pot indicar que la variació de la creativitat que esteu provant no és substancial. Podeu provar altres tipus de recursos o variacions més significatives al pròxim experiment.