Specifikationer og optimale løsninger for Demand Gen-kampagner

Annoncer med et enkelt billede

Mobil

Dette er en illustration af annoncer med et enkelt billede på YouTube InFeed til mobil.

Dette er en illustration af annoncer med et enkelt billede på YouTube Shorts, Discover og i Gmail til mobilenheder.

Computer

Dette er en illustration af annoncer med et enkelt billede på YouTube InFeed til computer.

Dette er en illustration af annoncer med et enkelt billede i Gmail til computer.

Funktion Specifikationer
Billede Kan understøtte op til 20
  • Billede i liggende format:
    • Mål: 1,91:1
    • Min. størrelse: 600 x 314. Anbefalet størrelse: 1.200 x 628
    • Maks. størrelse: 5 MB.
  • Billede i kvadratisk format:
    • Min. størrelse: 300 x 300. Anbefalet størrelse: 1.200 x 1.200
    • Maks. størrelse: 5 MB.
  • Billede i stående 4:5-format (valgfrit):
    • Min. mål: 480 x 600. Anbefalet størrelse: 960 x 1.200.
    • Maks. størrelse: 5 MB.

Optimal løsning: Upload 3 af hvert billedformat for at opnå maksimal placeringsdækning.

Bemærk! Gif-filtyper accepteres, men der vises kun en statisk version.

Overskrift (maks. 40 tegn) Op til 5
Beskrivelse (maks. 90 tegn) Op til 5
Virksomhedsnavn (maks. 25 tegn) 1 (påkrævet)
Kvadratisk logo

Op til 5

• 1:1 (påkrævet).
  • Min. størrelse: 144 x 144. Anbefalet størrelse: 1.200 x 1.200
  • Maksimal filstørrelse: 150 kB
  • I alt bliver 21,46 % beskåret (gråtonet område), så det er omtrent 5,36 % på hver af de 4 hjørner, der vil blive beskåret, når dette vises som en cirkel på Gmail.

An icon that represents a business logo in Google ads.

Endelig webadresse
Klik for at acceptere Vi anbefaler, at du vælger muligheden "automatiseret" i rullelisten.

Karruselannonce

Vis dit brand eller dine produkter i en billedkarrusel, der kan stryges i, som vises i alle Google-feeds. Fortæl en historie på tværs af dine billeder, da hvert billede vises i den rækkefølge, de er uploadet i.

Tip!

Test én karruselannonce med billeder i liggende format og en anden med kvadratiske billeder for at finde ud af, hvilket billedformat der fungerer bedst for dit brand.
Bemærk!
  • Du kan i øjeblikket ikke bruge produktfeeds fra Google Merchant Center til karruselannoncer.
  • Prisen for karruselannoncer er den samme som for individuelle billedannoncer (betaling for "interaktioner" eller klik for at udvide annoncen i Gmail eller på dit website på YouTube og Discover).
  • Hvis mindst ét kort er blevet afvist, markeres kolonnen for annoncestatus som "Godkendt (begrænset)", og inden for 24 timer ændres det til "Afvist". Dette er et kendt problem, som snart bliver løst. I så fald bliver annoncen ikke vist.

Mobil

An illustration of YouTube carousel ads on mobile devices.

An illustration of YouTube, Discover, and Gmail carousel ads on mobile devices.

Computer

An illustration of Gmail carousel ads on desktop devices.

Niveau Funktion Specifikationer
Annonceniveau

Overskrift (maks. 40 tegn)

Inkluder en overskrift, der vises, uanset hvilket kort der vises.

Beskrivelse (maks. 90 tegn)

Upload en beskrivelse, uanset hvilket kort der vises.

Du kan ikke uploade beskrivelser til hvert kort.

Endelig webadresse

Automatisk genereret synlig webadresse er angivet i brugerfladen.

Virksomhedsnavn (maks. 25 tegn)

1 (påkrævet)
Kortniveau Billede

2 til 10 billeder

• Billede i liggende format:
    • Mål: 1,91:1
    • Min. størrelse: 600 x 314. Anbefalet størrelse: 1.200 x 628
    • Maks. størrelse: 5 MB.
  • Billede i kvadratisk format:
    • Min. størrelse: 300 x 300. Anbefalet størrelse: 1.200 x 1.200
    • Maksimal filstørrelse: 5 MB (understøttes ikke i Discover)
  • Billede i stående 4:5-format (valgfrit)
    • Min. mål: 480 x 600. Anbefalet størrelse: 960 x 1.200.
    • Maks. størrelse: 5 MB.

Der skal bruges samme billedformat til alle kort.

Overskrift (maks. 40 tegn)

Angiv en overskrift, der vises på et bestemt kort (understøttes ikke i Discover, som bruger overskriften på annonceniveau, uanset hvilket kort der vises).

Virksomhedsnavn (maks. 25 tegn)

1 (påkrævet)

Kvadratisk logo Op til 1
  • Mål: 1:1 (påkrævet).
  • Min. størrelse: 144 x 144. Anbefalet størrelse: 1.200 x 1.200
  • Maksimal filstørrelse: 150 kB.
  • I alt bliver 21,46 % beskåret (gråtonet område), så det er omtrent 5,36 % på hver af de 4 hjørner, der vil blive beskåret, når dette vises som en cirkel på Gmail.

An icon that represents a business logo in Google ads.

Endelig webadresse Du kan angive en specifik landingsside for hvert kort på YouTube og i Gmail.
Klik for at acceptere Vi anbefaler, at du vælger muligheden "automatiseret" i rullelisten.
Bemærk! Hvis det ene kort afvises i din karruselannonce, vises de andre kort stadig.

Videoannoncer

Mobil

En illustration af, hvordan YouTube-videoannoncer vises på mobilenheder.

En illustration af, hvordan YouTube- og Discover-videoannoncer vises på mobilenheder

Computer

En illustration af, hvordan YouTube-videoannoncer vises på computere

Internetopkoblet tv

En illustration af, hvordan YouTube-videoannoncer vises på CTV-enheder

Funktion Specifikationer
Video

1-5 annoncøruploadede videoer

Videolængde: Mindst 5 sekunder

• Shorts-videoer: Maks. længden på ét minut og 10-20 sekunder anbefales
  • Liggende format: Intet maks. længde (under 3 minutter anbefales)
  • Kvadrat: Intet maks. længde (under 3 minutter anbefales)

Liggende format: 16:9. Anbefalet antal pixels til HD: 1.920 x 1.080 pixels

Kvadrat: 1:1. Anbefalet antal pixels til HD: 1.080 x 1.080 pixels

Stående format: 4:5

Lodret format: 9:16. Anbefalet antal pixels til HD: 1.080 x 1.920 pixels

Format: .MPG (MPEG-2 eller MPEG-4)

Filstørrelse: ≤ 256 GB

Se alle specifikationer i denne artikel.

Opfordring til handling Maks. 10 tegn
Overskrift

Maks. 40 tegn
*anderledes end ældre videokampagner med handling

Bruges i annonceformatet instream, der kan springes over

Lang overskrift

Maks. 90 tegn

Bruges i InFeed-videoannonceformatet (Discover og YouTube)

Beskrivelse

Maks. 90 tegn
*anderledes end ældre videokampagner med handling

Virksomhedsnavn (maks. 25 tegn)

1 (påkrævet)

YouTube-logoet vil som standard være YouTube-kanalnavn.

Kvadratisk logo

Op til 1

• 1:1 (påkrævet)
  • Min. størrelse: 144 x 144. Anbefalet størrelse: 1.200 x 1.200
  • Maksimal filstørrelse: 150 kB
  • I alt bliver 21,46 % beskåret (gråtonet område), så det er omtrent 5,36 % på hver af de 4 hjørner, der vil blive beskåret, når dette vises som en cirkel på Gmail.

An icon that represents a business logo in Google ads.

YouTube-logoet vil som standard være YouTube-kanallogoet.

Undersidelinks (valgfrit)

Kan vise op til fire

Bruges i annonceformatet instream, der kan springes over

Kun tilgængelig på mobilenheder

Standardindstillinger for lyd og automatisk afspilning

Når videoannoncen er synlig, følger annoncen nedenstående standardindstillinger for lyden er slået til og automatisk afspilning pr. placering:

• Discover: Lyden er som standard slået fra, automatisk afspilning med Wi-Fi-forbindelse er som standard slået til
  • YouTube-startfeed: Lyden er som standard slået fra, automatisk afspilning er som standard slået til
  • YouTube-instream: Slå lyd til ved tryk på opslag, automatisk afspilning er som standard slået til
  • Afspil som næste på YouTube: Slå lyden og automatisk afspilning til ved tryk på opslag
  • YouTube Shorts: Lyden er som standard slået til, og automatisk afspilning er som standard slået til

Tips til videooptimering

• Få din målgruppes opmærksomhed: Få brugerens opmærksomhed inden for de første fem til ti sekunder af annoncen ved at skitsere et problem og forklare, hvordan dit produkt eller din service kan løse problemet.
  • Gentag, hvad du tilbyder: Gentag din opfordring til handling i videoens voiceover, eller inkluder den i den overlejrede grafik.

Videoannoncesikre zoner

Et billede, der viser sikkerhedszonen for YouTube-videoer i liggende format på mobilenhederEt billede, der viser sikkerhedszonen for YouTube-videoer i lodret format på mobilenheder

Dynamiske Shopping-produktannoncer

På dette billede ses annonceformater for dynamiske Demand Gen-annoncer af typen InFeed til YouTube (herunder startsiden, afspilningssiden og søgesiden) på en mobilenhed.

På dette billede ses annonceformater for dynamiske Demand Gen-annoncer af typen InFeed til YouTube (herunder startsiden, afspilningssiden og søgesiden) på en mobilenhed.

På dette billede ses annonceformater for dynamiske Demand Gen-annoncer af typen InFeed til YouTube og YouTube Shorts på en mobilenhed.

På dette billede ses annonceformater for dynamiske Demand Gen-annoncer til Discover og Gmail på en mobilenhed.

På dette billede ses annonceformater for dynamiske Demand Gen-annoncer til Gmail på en computer.

Produktannoncer til "Generer efterspørgsel" gengives som en karruselannonce for en enkelt sælger, hvor relevante produkter og tilbud fra dit Google Merchant Center-feed udfylder en annonce, hvor rullefunktionen kan benyttes. Du kan føje et introduktionskort til din produktannonce. Du kan tilføje et introduktionskort, som kan blive vist før produktfeedkort eller som et alternativ, hvis der ikke kan vises produktoplysninger.

Få flere oplysninger om specifikationer for produktfeeds i Google Merchant Center.

Funktion Specifikationer
Kortoverskrift GMC-feed
Beskrivelse af kort Påkrævet, GMC-feed
Kortbillede Påkrævet, GMC-feed
Landingsside for kort Påkrævet, GMC-feed
Logo GMC-feed
Virksomhedsnavn GMC-feed
Introduktionskort Valgfrit, Demand Gen-annonce i Google Ads-brugerfladen
Kort titel

Valgfrit, GMC-feed

En kort titel, der hjælper brugerne med at huske dit produkt eller brand, når de gennemser feeds for Demand Gen-kampagner.

Livsstilsbillede

Valgfrit, GMC-feed

Et inspirerende billede, der fanger brugernes opmærksomhed, når de gennemser feeds til Demand Gen-kampagner.